Wędkoholik Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [SIZE=3]W nowej Ligocie, czyli umieralni psów, od dawna znajduje się pudelkowo-jamnikowaty beżowy piesek. Tamta zima była łaskawa i piesek przeżył. Kolejnej może już nie przetrzymać, a nadchodzą chłody. Takie psy są wrażliwe na warunki atmosferyczne. Ptysio, bo tak go nazwaliśmy, jest łagodny, spokojny dla ludzi i psów, ale wynędzniały. Na razie przeniosłem zdjęcia ze strony Schroniska Nowej Ligoty (umieralnia dla psów). Jestem jednak w kontakcie ze strażniczką SOZ i najprawdopodobniej w weekend będę miał nowe foty i zebrane o piesku informacje. Szukamy pilnie dla niego domku. PILNIE . Quote
agusiazet Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Fajny jest, śmieszna mieszanka, ale domek potrzebny!!! Quote
toto Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Kto cie wypatrzy ten będzie szczęściarzem szybko idz do nowego domku Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ojej Wujku ...my tez mamy takiego ptysia u nas-jeszcze nawet nie zdążyłyśmy zdjątek zrobić... Także jakby ludziska walili drzwiami i oknami do adopcji to pamietaj o brodnickim ptysiu też:) A Ptys ligocki śliczny-trzymam mocno kciuki!!!! Quote
Wędkoholik Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Ptysio ma już swój bannerek do podpisu, tylko u mnie się nie zmieścił, ale jutro wejdzie. Można go sobie wklejać. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Juz wkleiłam:) A wiadomo może w jakim on wieku jest??? Moge go jutro ogłosic na ale gratce.... Quote
Wędkoholik Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Poczekajmy, ja chciałbym żeby było więcej zdjęć. Może mi się uda. Dziś do Ligoty jadą wolontariuszki, to może uda się je namówić. Przy okazji dowiem się więcej, co do wieku i inne sprawy. No w górę Ptysio. :loveu: Quote
Wędkoholik Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Pysio ma już swoją Panią. Wzięła go do siebie opiekunka schroniska. Quote
toto Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Mam obawy opiekunka schroniska a pozostałe psy to nie pod jej opieką . Może ktoś mi wytłumaczy Quote
Ulka18 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Podnosze Ptysia.... moze by go dac na forum pudli :???: Czy ktos jest tam zarejestrowany ? Quote
toto Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Tylko czy opiekunka schroniska będzie chciała dla psa lepiej niż własne schronisko Quote
uxmal Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ulka18 napisał(a):Podnosze Ptysia.... moze by go dac na forum pudli :???: Czy ktos jest tam zarejestrowany ? Ulu, pysio ma już dom :multi: Quote
uxmal Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 toto napisał(a):Tylko czy opiekunka schroniska będzie chciała dla psa lepiej niż własne schronisko Nie rozumien Twojego pytania :( Quote
toto Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Wiedzę tyko ze psy z tego schroniska nie maja zbyt dobrze , a i ten w nim przebywa Quote
Recommended Posts