Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]ZKwP oddział w Szczecinie oraz klub HOP Szczecin zapraszają na zawody agility. [/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=5]Puchar Polski Agility 2007 [/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=5]oraz [/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=5]Finał Pucharu Polski Agility 2007[/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=5]w dniach 13-14.10.2007[/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sędzia zawodów: [B]Angela Unger[/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Miejsce: stadion AR w Szczecinie, ul. Chopina 14.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Plan zawodów: [/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Przyjmowanie zawodników od godz. 8:00, rozpoczęcie zawodów godz. 9:00[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sponsor nagród: PURINA[/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Planowane biegi:[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Agility open[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Agility Jumping[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Egzaminy A1, A2, A3[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Agility A0[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jumping A0[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Płatności:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]dwa dni 60zł, jeden dzień 50 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]zerówki dwa dni 40 zł, jeden dzień 35zł[/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER]Wpłaty prosimy kierować na konto -
22 1050 1559 1000 0022 6221 9500[/CENTER]

[CENTER]Będzie możliwość wpłat na miejscu :)[/CENTER]

[CENTER]Zgłoszenia proszę przesyłać na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.meritumfci.republika.pl/zgloszenie_szczecin.html"]formularz[/URL] zgłoszeniowy
;)[/CENTER]

[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Miejsca noclegowe i dalsze dane dotyczące zgłoszeń (znaczy do kogo i do kiedy) będą podane na początku tygodnia.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]pozdr[/SIZE][/FONT]

[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja chciałam już w A1, ale pani Aneta mówi: " Lepiej startuj w "0" " :cool1:
[B]Palma-[/B] siedzisz gdzies tam z nami na zawodach???

PS. Jezeli startujesz jednak w midiumach, to siedzimy w tej samej konkurencji :diabloti: :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='palma']:lol: :) :lol:

A jeszcze wytłumaczcie mi jak to jest z płatnością :) Jeżeli startuje się jumping i agility 2 dni to 80zł ? :)[/quote]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Płatności:
dwa dni 60zł, jeden dzień 50 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]zerówki dwa dni 40 zł, jeden dzień 35zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]chodzi o cały dzień/dni - czyli np 40 zł płacisz w sumie za dwa dni = 4 przebiegi :)[/SIZE][/FONT]

Posted

Parsonrk- sprawdziliśmy połączenia z Warszawą w niedzielę 14 października i ostatni pociąg ze Szczecina mamy o 16.13 i po prostu musimy na niego zdążyć... czy możemy prosić o dostosowanie rozpoczęcia do tego, że wszyscy w szczecinie nocują i mogę o poranku się stawić? dzięki z góry za uwzględnienia naszej prośby:cool3:

Posted

[quote name='Sajko']Parsonrk- sprawdziliśmy połączenia z Warszawą w niedzielę 14 października i ostatni pociąg ze Szczecina mamy o 16.13 i po prostu musimy na niego zdążyć... czy możemy prosić o dostosowanie rozpoczęcia do tego, że wszyscy w szczecinie nocują i mogę o poranku się stawić? dzięki z góry za uwzględnienia naszej prośby:cool3:[/quote]

POstaramy się brać to pod uwagę :)

Posted

[quote name='Magda i Saga']Na mojej set...kilometrowej drodze tez będę musiała zrobić ze trzy przystanki[/quote]Hihihi... A my zostajemy w domciu i wszystkie trzy będziemy sobie leżeć brzuchami do góry na wyrku i myśleć o skakaniu, wyma****ąc łapami w powietrzu! :lol::diabloti:

Posted

[quote name='Sajko']Zobaczyłam prognozę pogody i trupem padłam... ma śnieg padać w połowie października:crazyeye:[/quote]
W połowie popada, a potem stopnieje. Na zawody będzie w porząsiu. I Ty mi ty trupem nie padaj, bo już bilety kolejowe nabyłam i będzie wakat w przedziale :mad: