PARSONRK Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]ZKwP oddział w Szczecinie oraz klub HOP Szczecin zapraszają na zawody agility. [/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=5]Puchar Polski Agility 2007 [/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=5]oraz [/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=5]Finał Pucharu Polski Agility 2007[/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=5]w dniach 13-14.10.2007[/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sędzia zawodów: [B]Angela Unger[/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Miejsce: stadion AR w Szczecinie, ul. Chopina 14.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Plan zawodów: [/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE] [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Przyjmowanie zawodników od godz. 8:00, rozpoczęcie zawodów godz. 9:00[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sponsor nagród: PURINA[/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Planowane biegi:[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Agility open[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Agility Jumping[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Egzaminy A1, A2, A3[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Agility A0[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jumping A0[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Płatności:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]dwa dni 60zł, jeden dzień 50 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]zerówki dwa dni 40 zł, jeden dzień 35zł[/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER]Wpłaty prosimy kierować na konto - 22 1050 1559 1000 0022 6221 9500[/CENTER] [CENTER]Będzie możliwość wpłat na miejscu :)[/CENTER] [CENTER]Zgłoszenia proszę przesyłać na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/CENTER] [CENTER][URL="http://www.meritumfci.republika.pl/zgloszenie_szczecin.html"]formularz[/URL] zgłoszeniowy ;)[/CENTER] [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Miejsca noclegowe i dalsze dane dotyczące zgłoszeń (znaczy do kogo i do kiedy) będą podane na początku tygodnia.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]pozdr[/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] Quote
sonia123 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 A gdzie mamy się zgłaszać? i do kiedy Quote
PARSONRK Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='sonia123']A gdzie mamy się zgłaszać? i do kiedy[/quote] Podam w tygodniu Quote
BooBC Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 No to ja z Boogie 2 dni zeróweczki :D :eviltong: :lol: :diabloti: Quote
sonia123 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ja chciałam już w A1, ale pani Aneta mówi: " Lepiej startuj w "0" " :cool1: [B]Palma-[/B] siedzisz gdzies tam z nami na zawodach??? PS. Jezeli startujesz jednak w midiumach, to siedzimy w tej samej konkurencji :diabloti: :eviltong: :diabloti: Quote
BooBC Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No pewnie że się tam do Was przyczepię :eviltong: No to skaczemy w jednej :lol: :diabloti: ... :nerwy: Już nie mogę się doczekać :loveu: . Pozdrawiam. Quote
sonia123 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ja też tak miałam, że nie mogłam się doczekać Legnicy, a na miejscu... dostałam paralizu wszystkiego:evil_lol: Quote
sonia123 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [B]Palma-[/B]A będziesz with family czy sama :razz: ??? Quote
BooBC Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Hihihi .... ja and my dog :lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
sonia123 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 eeeeeeeeeee, no to elegancko :diabloti::cool3: Bo moja mama chce sie wcisnac, ale pewnie tylko na chwiel bo nie spedzi tam calego dnia :multi: (na szczescie) Quote
BooBC Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 :lol: :) :lol: A jeszcze wytłumaczcie mi jak to jest z płatnością :) Jeżeli startuje się jumping i agility 2 dni to 80zł ? :) Quote
PARSONRK Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='palma']:lol: :) :lol: A jeszcze wytłumaczcie mi jak to jest z płatnością :) Jeżeli startuje się jumping i agility 2 dni to 80zł ? :)[/quote] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Płatności: dwa dni 60zł, jeden dzień 50 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]zerówki dwa dni 40 zł, jeden dzień 35zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]chodzi o cały dzień/dni - czyli np 40 zł płacisz w sumie za dwa dni = 4 przebiegi :)[/SIZE][/FONT] Quote
BooBC Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ok. Dzięki, bo ja mam debit ... więc się nie orientuję jeszcze z płatnością. :eviltong: ;) :) Pozdrawiam. Quote
sonia123 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 no to jeszcze 23 dni do Finału ! :multi: :diabloti: Quote
sonia123 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Co dzień to bliżej :razz: :eviltong: Quote
PARSONRK Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Oj jakie wy nerwowe ;) Zgłoszenia proszę przesyłać na adres - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :) postaram się o formularz zgłoszeniowy, ale póki co - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Prosimy o przesyłanie zgłoszeń do 7 października :) Quote
Sajko Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Parsonrk- sprawdziliśmy połączenia z Warszawą w niedzielę 14 października i ostatni pociąg ze Szczecina mamy o 16.13 i po prostu musimy na niego zdążyć... czy możemy prosić o dostosowanie rozpoczęcia do tego, że wszyscy w szczecinie nocują i mogę o poranku się stawić? dzięki z góry za uwzględnienia naszej prośby:cool3: Quote
PARSONRK Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='Sajko']Parsonrk- sprawdziliśmy połączenia z Warszawą w niedzielę 14 października i ostatni pociąg ze Szczecina mamy o 16.13 i po prostu musimy na niego zdążyć... czy możemy prosić o dostosowanie rozpoczęcia do tego, że wszyscy w szczecinie nocują i mogę o poranku się stawić? dzięki z góry za uwzględnienia naszej prośby:cool3:[/quote] POstaramy się brać to pod uwagę :) Quote
sonia123 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ten 13 to bedzie najlepszy dzien w moim zyciu!!!!!!!!!! nie dosc ze moje urodziny to jeszcze mam 3 przestanki ode mnie!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: Quote
Magda i Saga Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Sonya. Ja ci źle nie życzę, ale możesz się jeszcze rozchorować:diabloti: Na mojej set...kilometrowej drodze tez będę musiała zrobić ze trzy przystanki Quote
Flaire Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Magda i Saga']Na mojej set...kilometrowej drodze tez będę musiała zrobić ze trzy przystanki[/quote]Hihihi... A my zostajemy w domciu i wszystkie trzy będziemy sobie leżeć brzuchami do góry na wyrku i myśleć o skakaniu, wyma****ąc łapami w powietrzu! :lol::diabloti: Quote
Sajko Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Zobaczyłam prognozę pogody i trupem padłam... ma śnieg padać w połowie października:crazyeye: Quote
Magda i Saga Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Sajko mamy juz wyeliminowaną:eviltong: skoro trupem padła to pewnie nie wstanie Quote
Mokka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Sajko']Zobaczyłam prognozę pogody i trupem padłam... ma śnieg padać w połowie października:crazyeye:[/quote] W połowie popada, a potem stopnieje. Na zawody będzie w porząsiu. I Ty mi ty trupem nie padaj, bo już bilety kolejowe nabyłam i będzie wakat w przedziale :mad: Quote
Recommended Posts