Madzik77 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Spajki ! glowa do gory! Dasz rade! Wytrzymaj jeszcze troszke!! Quote
kasia14 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Spajki jeszcze troszkę... zrobiłam ulotki i plakaty porozwieszam o tobie troszkę, bedzie dobrze ;) Quote
Madzik77 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 SUPER KASIK SUPER!! Wyslij na emaila do znajomych na skrzynki niech poweszac choc 1 w swojej klatce!! Quote
Madzik77 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 NO SPajki - ciocia AKsia rusza ze swoja akcja niesienia Ci pomocy!! Quote
kasia14 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 oj tak ;] jak tylko wróce ze szkoły rozwiesze plakaty (narazie mam informatykę) ;) Quote
modliszka84 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Trzymajcie kciuki baaardzo mooocno! Dzieki ulotkom Kasi zastanawiają się nad jego adopcją pewni ludzie. Jeśli spotkanie w schronisku przebiegnie pomyslnie to ..być może coś z tego będzie... :thumbs: Quote
kasia14 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 trzymam kciuki za Spajkiego :thumbs: byle sie udało a tak sie ucieszyłam!! Quote
modliszka84 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Kasia - wnuczek tej pani podobno dostał ulotkę do Ciebie i tak się zaczęło ;) Quote
kasia14 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 wiem, myślę ze jeżeli sie państwo zdcydują na Spajkiego to będzie miał dobry domek z ogrodem. Nie ma małych dzieci będzie miał spokuj... Byle się zdecydowali ;) I rozmawiałam z kolegą (ich wnuczkiem) i pytają się jeszcze czy jest coś do schroniska na zimę potrzebne np. jedzenie albo koce bo chcieli by pomóc i nie wiedzą co mają przynieść. Z tego co sie dowiedziałam jutro mają sie wybrać do schroniska. ;) a plakatów jeszcze nie zdążyłam wydrukować bo nie mam w domu kolory narazie mam tyklo ulotki. Ale może teraz sie już uda!! Quote
modliszka84 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 no to ja trzymam kciuki!!! jeśli chodzi o dary do schroniska to oczywiście mile widziane: koce, materace, kołdry i poduszki (ale nie z pierza bo psy rozwalają i wysypują pierze po całym boksie), jakieś wykładziny i dywaniki stare itp. Jedzenie to przede wszystkim sucha karma np dla szczeniąt ale i dla dorosłych psów także lub karma puszkowa. Może być także makaron, kasza, ale takie rzeczy schronisko kupuje hurtowo i wtedy jest dużo taniej. Można też przynieść jakieś zabawki dla szczeniaków. Miski, obroże, smycze są, więc tego nie potrzeba ;) Quote
Madzik77 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 A jutro wychodzi ogloszenie Spajkiego w lokalnej gazecie! Od przybytku głow nie boli Mamy troszke pieskow w schronisku wiec bedzie czymuszczesliwiac ludzi i pieskow! KASIU = widzisz, jzu sa efekty! BUZIAKI Quote
Madzik77 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 czekamy czekami i zaciskamy zaciskamy :kciuki::kciuki: Quote
desdemona Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 oby jego los poruszyl serca psiarzy:) Quote
Madzik77 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 KASIU czy cos wiadomo? Nie iwem jaka tresc wydrukowali bo to co ja przesłałam bylo za dlugie i zostalo to zmniejszone... Jeszcze nie widzialam Quote
modliszka84 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 z gazety jak do tej pory nikt nie dzwonił a nie wiem czy ci ludzie byli dzisiaj w schronisku, z którymi rozmawiałam wczoraj... bo dopiero wróciłam do domu Quote
kasia14 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 z tego co sie dowiedziłam, byli w schronisku piesek podobno im sie spodobał jutro postaram sie wiedziec cos wiecej... oby Go wzieli ;) Quote
modliszka84 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 kasia14 napisał(a):z tego co sie dowiedziłam, byli w schronisku piesek podobno im sie spodobał jutro postaram sie wiedziec cos wiecej... oby Go wzieli ;) Kasia - namawiaj ich namawiaj a ja trzymam kciuki... :roll: Quote
Madzik77 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 wiem cienka jakosc ale taki skaner mam ;( jak bede miala czas to rozpracuje nowy scaner i wstaiwe nowe zdjecie. Quote
Recommended Posts