saga_86 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Tego nazwałam Filip na swietokrzyskie schronisko net:lol: A tu allegro szczeniaków:cool3:KIelecka Sawa zwolniła mijejsce bo znalazła domek szkoda było kasować aukcji http://www.allegro.pl/item241544664__10_slicznych_szczeniakow_potrzebne_adopcje_.html Quote
Majaa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='saga_86'] A to jest Magia:lol: O Magię już był telefon dzisiaj :loveu:Co prawda nie wiem czy to ona znajdzie domek ale pewnie któryś z naszych psiakó - jestem umówiona z Panią o 16.Trzymajcie kciuki Quote
saga_86 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Super:loveu:Mam nadzieję,że jakiś szczeniak skorzysta z domku;) Majaa od października nei będę mieć netu, więc proponuję,żeby napisać do Mefimej z prośbą o dostęp do wstawiania psiaków na swietokrzyskieschroniko........Skoro taki duży odzew jest z ogłoszeń Quote
KasiaM Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 BożenaG napisał(a):Zostało 5 chłopców i 4 dziewczynki.A ten szczeniek -w tej chwili nie mam pojęcia:oops:bo są dwa identyczne i akurat i chłopak i dziewczynka.Prawda ,ze cudne.A na tym zdjęciu wygląda jak pluszowa zabawka:lol: cudne cudne :oops: ale ona ma same piękne i to dużo i zaczęsto :( Quote
Majaa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 saga_86 napisał(a):Majaa od października nei będę mieć netu, więc proponuję,żeby napisać do Mefimej z prośbą o dostęp do wstawiania psiaków na swietokrzyskieschroniko........Skoro taki duży odzew jest z ogłoszeń Ja mam dostęp tylko czasu brak :placz::placz::placz: Dostęp ma jeszcze klusek04, ale jak widać ma opóźnienia we wstawianiu psiaków (też brak czasu :( ) Nie wiem kto mógłby pomóc jeszcze :-( Quote
marillka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ja mogę podnieść wątek tylko :( Spacerek na pierwszą :painting::Dog_run: Quote
BożenaG Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Słuchajcie one sa przesłodkie.Mogłabym godzinami z nimi siedzieć ,robią się coraz fajniejsze:lol: Quote
Majaa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Majaa napisał(a):O Magię już był telefon dzisiaj :loveu:Co prawda nie wiem czy to ona znajdzie domek ale pewnie któryś z naszych psiakó - jestem umówiona z Panią o 16.Trzymajcie kciuki No i znalazł domek Fuksik na to miejsce! :loveu: Quote
KasiaM Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 BożenaG napisał(a):Słuchajcie one sa przesłodkie.Mogłabym godzinami z nimi siedzieć ,robią się coraz fajniejsze:lol: zapraszam na pierwsza!!!!:loveu: Quote
Agnieszka i Ogiś Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 czyli zostało 8 szczeniaków? Quote
BożenaG Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Zostało 9 szczeniaków.Maluchy rosną jak na drożdzach:lol: Quote
saga_86 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No właśnie 9 szczeniaków jest bez domku:placz: Quote
KamaG Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 był jeden telefon z ogłoszenia o pieska, prawdopodobnie jutro odbedą się oględziny, jeśli wszystko wypali Quote
BożenaG Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Kamkam ten pan sie ze mną skontaktował .Umówiliśmy sie na jutro ,albo na niedzielę na ogladanie psiaków.A i najwazniejsze .Dzis jeden brazowy chłopczyk znalazł domek:multi:( obym tylko nie zapeszyła,żeby psiak nie wrocil do nas) Quote
KamaG Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Bożena ten pan dzwonił po raz kolejny wieczorem pytać o psiaka więc pozwoliłam sobie przekazać mu Twój numer, mam nadzieję, że mu zależy skoro do mnie dzwonił trzy razy, chociaż za pierwszym mu powiedziałam, że skontaktujesz się z nim dziś. Quote
BożenaG Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dziś do nowego domku poszedł następny piesekl ze stacji LPG:multi: Quote
DuDziaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Super!! Ida szzeniory IDA!!!! obytak dalej! Quote
maryd Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Wisze tu z psiakami od ponad 2 tygodni.I powoli trace nadzieję na dom dla nich:-( Pies z kulawa noga nie zainteresował sie nimi.:-( Zaczynam myślec, ze na forum sa sami dogomaniacy i ani jednej ooby, która chce przygarnąć psa.:-(( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78926 Quote
saga_86 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dostałam zapytanie o szczeniaki z LPG z allegro:lol: bardzo chciałabym zaopiekować się jednym z tych szczeniaków. Do jakiej wielkości mogą urosnąć te pieski? Czy ich mama jest duża? Jestem z kielc więc mogę odebrać pieska sama. Co odpisać? Quote
Majaa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 saga_86 napisał(a):Dostałam zapytanie o szczeniaki z LPG z allegro:lol: bardzo chciałabym zaopiekować się jednym z tych szczeniaków. Do jakiej wielkości mogą urosnąć te pieski? Czy ich mama jest duża? Jestem z kielc więc mogę odebrać pieska sama. Co odpisać? Z tą wielkością to jest to nieprzewidywalne. Juz chyba pisałam o tym że te psiaki, które obserwujemy po tej suce są z kompletnie rózne co do wielkości, ale a pewno będą to psy średnie ale dokładnie jakie - nie wiadomo :shake: Choć sądząc po różnicach między szczeniętami obecnie (dzisiaj je widziałam) można próbować oceniać, które będą mniejsze, które większe Mama jest sporo przed kolano ! BożenaG - Mam nadzieję, zę podpisujesz umowy adopcyjne na wszystkie te psiaki .... Quote
Recommended Posts