Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='saga_86']
A to jest Magia:lol:
O Magię już był telefon dzisiaj :loveu:Co prawda nie wiem czy to ona znajdzie domek ale pewnie któryś z naszych psiakó - jestem umówiona z Panią o 16.Trzymajcie kciuki

Posted

Super:loveu:Mam nadzieję,że jakiś szczeniak skorzysta z domku;)
Majaa od października nei będę mieć netu, więc proponuję,żeby napisać do Mefimej z prośbą o dostęp do wstawiania psiaków na swietokrzyskieschroniko........Skoro taki duży odzew jest z ogłoszeń

Posted

BożenaG napisał(a):
Zostało 5 chłopców i 4 dziewczynki.A ten szczeniek -w tej chwili nie mam pojęcia:oops:bo są dwa identyczne i akurat i chłopak i dziewczynka.Prawda ,ze cudne.A na tym zdjęciu wygląda jak pluszowa zabawka:lol:

cudne cudne :oops: ale ona ma same piękne i to dużo i zaczęsto :(

Posted

saga_86 napisał(a):
Majaa od października nei będę mieć netu, więc proponuję,żeby napisać do Mefimej z prośbą o dostęp do wstawiania psiaków na swietokrzyskieschroniko........Skoro taki duży odzew jest z ogłoszeń

Ja mam dostęp tylko czasu brak :placz::placz::placz:
Dostęp ma jeszcze klusek04, ale jak widać ma opóźnienia we wstawianiu psiaków (też brak czasu :( ) Nie wiem kto mógłby pomóc jeszcze :-(

Posted

Majaa napisał(a):
O Magię już był telefon dzisiaj :loveu:Co prawda nie wiem czy to ona znajdzie domek ale pewnie któryś z naszych psiakó - jestem umówiona z Panią o 16.Trzymajcie kciuki

No i znalazł domek Fuksik na to miejsce! :loveu:

Posted

Kamkam ten pan sie ze mną skontaktował .Umówiliśmy sie na jutro ,albo na niedzielę na ogladanie psiaków.A i najwazniejsze .Dzis jeden brazowy chłopczyk znalazł domek:multi:( obym tylko nie zapeszyła,żeby psiak nie wrocil do nas)

Posted

Bożena ten pan dzwonił po raz kolejny wieczorem pytać o psiaka więc pozwoliłam sobie przekazać mu Twój numer, mam nadzieję, że mu zależy skoro do mnie dzwonił trzy razy, chociaż za pierwszym mu powiedziałam, że skontaktujesz się z nim dziś.

Posted

Dostałam zapytanie o szczeniaki z LPG z allegro:lol:
bardzo chciałabym zaopiekować się jednym z tych szczeniaków. Do jakiej wielkości mogą urosnąć te pieski? Czy ich mama jest duża? Jestem z kielc więc mogę odebrać pieska sama.

Co odpisać?

Posted

saga_86 napisał(a):
Dostałam zapytanie o szczeniaki z LPG z allegro:lol:
bardzo chciałabym zaopiekować się jednym z tych szczeniaków. Do jakiej wielkości mogą urosnąć te pieski? Czy ich mama jest duża? Jestem z kielc więc mogę odebrać pieska sama.

Co odpisać?

Z tą wielkością to jest to nieprzewidywalne. Juz chyba pisałam o tym że te psiaki, które obserwujemy po tej suce są z kompletnie rózne co do wielkości, ale a pewno będą to psy średnie ale dokładnie jakie - nie wiadomo :shake: Choć sądząc po różnicach między szczeniętami obecnie (dzisiaj je widziałam) można próbować oceniać, które będą mniejsze, które większe
Mama jest sporo przed kolano !

BożenaG - Mam nadzieję, zę podpisujesz umowy adopcyjne na wszystkie te psiaki ....