Jump to content
Dogomania

Starachowice! Pilnie! poszukiwany dom dla szczeniaków!- juz w nowym domku!

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maryd']z tego co wiem, maluchy nie sa odrobaczone i jeszce nie szczepione (chyba za wczesnie). [/quote]
Jestem po rozmowie z Doktorem. Pieski były dużo wcześniej odrobaczane i odpchlane . Prosiłam Go żeby podjechał i je zaszczepił p/wirusówkom.

Posted

[quote name='maryd']O odrobaczniu, to nie wiem, ale w odpchlaniu sama pomagałam[/quote]
Doktor był pewien, że były odrobaczane ...
Maryd jesteś w stanie wstawić tutaj te fotki, które mi przesyłałaś?

Posted

[quote name='maryd']To znaczy do tego watku? Juz wstawłam 2, wieczorem jeszcze cos zamieszcze. teraz musze isc do pracy.[/quote]
Tak do tego wątku. Super są te psiaczki! :loveu:

Posted

Agaciu jesli masz czas i ochote to zrób im foty indywidualne. Te które maja nie sa ładne.A poza tym suczka nie ma fotki. Siedze teraz i zamiast robić cos do pracy to wypróbowuję program do obróbki zdjęć, by je ulepszyć.;)

Posted

[quote name='aagaaciaa']Ja je dzisiaj widziałam na żywo jak wracałam ze szkoły ;) Całą gromadką szły za tym panem. Miałam dizisaj iśc robić te foty, ale widzę, że już niepotrzebne ;)[/quote]
Pewnie że rób nowe foty ! Tych ciągle mało :placz:

Posted

[quote name='klusek04'][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/20/stce004yt5.jpg[/IMG][/quote]

piekne pieski proszą o domek!!!!!

P.S
Jeżeli ktoś ma jakieś ogłoszenia to chetnie pomoge porozklejać w Warszawie.