BożenaG Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Długo juz czekaja na te domki.To fakt niezaprzeczalny Quote
maryd Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 No ten Musti to nie ma farta.2 dmi temu odezwał sie gośc z gumtree, ale po otrzymaniu maila z fotkami i gabarytami chłopaka - ucichł. .Tak jest juz 7 miesięcy :-( Quote
klusek04 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Może jeszcze się odezwie, a jeśli nie był pewien to może lepiej niż gdyby Musti przeżył nieudana adopcję. Quote
BożenaG Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Przykro mi ,ze Musti wciąz bez stałego domku:( Quote
KamaG Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Maryd może wstaw jakieś nowe fotki jeśli masz, psiaki w tym wieku szybko się zmieniają, i jaki on jest duży teraz? Quote
mrs.ka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Z tego co wiem to Maryd i rodzinka rozłożona chorobą,na pewno wklei niedługo jakieś fotki,chyba ,że .......ale nie zapeszajmy;) Quote
BożenaG Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Zdrowka życze Maryd i jej rodzince a psiakom nowych domków Quote
mrs.ka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 jest domek stały dla Mustiego,ale potrzebny jest transport do Sędziszowa Quote
andzia69 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='mrs.ka']jest domek stały dla Mustiego,ale potrzebny jest transport do Sędziszowa[/quote] Gdyby Magda, która jedzie po karmę jutro jechała z kimś to mogłaby pewnie podwieźć "małego" do Sędziszowa - ale jedzie sama, plus kupa karmy i po drodze - czyli od nas ma zabrać do Katowic małą sunię - ciężarówę...więc na pewno sama nie odważy się jechać z 2 psami:shake: Quote
Majaa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='andzia69']Gdyby Magda, która jedzie po karmę jutro jechała z kimś to mogłaby pewnie podwieźć "małego" do Sędziszowa - ale jedzie sama, plus kupa karmy i po drodze - czyli od nas ma zabrać do Katowic małą sunię - ciężarówę...więc na pewno sama nie odważy się jechać z 2 psami:shake:[/quote] Ja to wiem ... zastanawiamy się z Magdą jak to zrobić, żeby karmę rozmieścić w samochodzie i suczkę z Kielc a do tego Musti .... Oby się udało ! Ale nie wróżę cudów, choć się zdażają podobno! Nie wyłączać telefonów proszę jutro po południu :cool3: bo sytuacja sie moze zmieniać z minuty na minutę Quote
KamaG Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 świetnie, że jest domek dla Mustiego trzymam kciuki żeby się udało bo niestety nie mam jak pomóc Quote
Recommended Posts