Cheritka Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 A to zdjęcie uwazam za najładniejsze (medialne) tegoroczne Teledysk do piosenki S.O.S. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Fajne te wasze wspomnienia :D :D Quote
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 wow, twoje pudelki jakie medialne ! brawo!! jeszcze z Kasią Cerekwicką, no no :loveu::loveu::multi::multi: Quote
Wilejkaros Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 O qrczaczek, to ja nawet nie wiedziałam, że tu takie gwiazdy goszczą ;) Quote
Cheritka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie w Nowym 2008 roku. Dziekuję Wam z miłe odwiedzinki i zapraszam do następnych. Quote
Cheritka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Oglądajcie nas dziś na TVN o godz 19,45 w programie ''Uwaga'' Quote
olekg89 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Widzialem i odrazu poznałem:P Że to wy .Mało kto ma takie śliczne zadabane pudelki:) Quote
g_o_n_i_a Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Cheritka, witaj :) Moze mnie kojarzysz z fotosika, postanowiłam wreszcie ujawnić się tu u Was na Dogo :) Świetnie Wam poszło w dzisiejszej Uwadze. :multi: Quote
Cheritka Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Dorkaa']A będzie powtórka :( ? Witam wszystkich , Dziękuje za miłe słowa, niestety wyszło koszmarnie.:placz::placz: Kręcili conajmniej ze 40 minut a dali 2 minutki :angryy: i mieli powiedzieć, że mamy dzieci a nie dotrzymali słowa :placz:. Ale zawsze to coś, bo od 1 stycznia zaczęlismy w telewizji. A to co sie robi 1 stycznia to się robi caly rok ;) :evil_lol: Quote
taxelina Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 "serducho" napisał(a):"lalka" napisał(a):A mowia ze jaki Nowy Rok taki caly rok. Sylwester. jaki sylwester taki caly rok (bo Sylwester Nowemu Rokowi dzien przekazuje). To z innego forum Quote
Matusz Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Cheritka']Witam wszystkich , Dziękuje za miłe słowa, niestety wyszło koszmarnie.:placz::placz: Kręcili conajmniej ze 40 minut a dali 2 minutki :angryy: i mieli powiedzieć, że mamy dzieci a nie dotrzymali słowa :placz:. Ale zawsze to coś, bo od 1 stycznia zaczęlismy w telewizji. A to co sie robi 1 stycznia to się robi caly rok ;) :evil_lol: nie wyszło wcale koszmarnie !! było OK ! :) zawsze tak jest, że nie wszystko pokażą czy powiedzą, w końcu to tylko TV:p no właśnie, cały rok macie przed sobą, to trochę się pokażecie w tej telewizji ;) pozdrawiamy Quote
agaciaaa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witajcie :multi: Ale mieliście fajnych gości :loveu: http://images25.fotosik.pl/132/1e5f4599c11eb52emed.jpg jaki duży ten pudelek :crazyeye: to jakiś znajomy? :) Ależ te Twoje pudelki robią kariere :loveu: [quote name='Dorkaa']A może jest to gdzieś w internecie :(? dołączam się do pytania.. dopiero dziś przeczytałam, że to było.. więc przegapiłam :roll: Quote
natija Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 wlasnie ja tez bym chciala zobaczyc bedzie powtorka a jak nie to moze w necie??? Quote
Paula&Goofi Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Było super!!! :thumbs::thumbs: Tylko szkoda że tak krótko :-( Quote
Cheritka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Dorkaa napisał(a):A może jest to gdzieś w internecie :(? W necie niestety nie ma, czasem są powtórki, ale nie wiem kiedy:-(, Ale dali tak mało :mad:, że nie ma co żałowć :angryy:. Ja nagrałam sobie na kamerkę, bo video mam zepsute :roll:. Ale jak chcecie je oglądać to są aktualnie w necie na teledyskach z Kasią Cerekwicką i z zespołem Yummy Cake .:multi: Quote
Recommended Posts