Śnieżynka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Czekamy czekamy :D bo takie długie wakacje :D a tak mało fotek póki co :D Quote
Cheritka Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 deer_1987 No to czekamy cierpliwie ;-) To już coś wkleję ;) Kati16 Witajcie :multi: Witajcie :lol: [quote name='Śnieżynka']Czekamy czekamy :D bo takie długie wakacje :D a tak mało fotek póki co :D Mało, bo czasu mam mało. ale ponieważ byla wielka powódzw górach, to wam pokażę wielką wodę, choć zdjęcia nie oddają tego ogromu wody. Przełom Dunajca dzień po powodzi Quote
Cheritka Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Smutną miałam minkę, ale i nie było się z czego śmiać. Quote
agaciaaa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Strasznie to wygląda.. a na żywo pewnie jeszcze gorzej :shake: Quote
Cheritka Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Jutro Wam pokażę jak było po Słowackiej stronie :cool3: Quote
Cheritka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='agaciaaa']Strasznie to wygląda.. a na żywo pewnie jeszcze gorzej :shake: Na żywo było strasznie, domy i samochody w wodzie, płaczący górale, i to ciągłe czekanie, czy woda opadnie czy podniesie się :shake:. Mosty też były naruszone, nieprzejezdne musieliśmy jechać naokolo. Ale tak naprawdę to jest żywioł, i nikt nie wie co będzie jutro, bo te zdjęcia wesela z Poronina (kilka stron wcześniej) były dzień przed powodzią, wszyscy się cieszyli, tańczyli a następnego ndia płacz i straty :-( Quote
Cheritka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Diamond i Cheri gościnnie w Krośnie spały gdzie chciały :multi::multi: Starówka i fontanna Quote
Cheritka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 A teraz jedziemy już na Słowacje jeśli jesteście ciekawi to prosze to granica :lol: Nikogo tu nie ma dziwne, :crazyeye: nikt nas nie kontroluje !! A teraz następne zdjęcia z Popradu miasteczka znanego z pięknego Wodnego Parku z wodami termalnymi Quote
Cheritka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 deer_1987 napisał(a):jakas taka inna granica :P I można przewieść tyle alkoholu ile masz kasy :cool3: nikt Ci nie zabiera :razz: Quote
Cheritka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 agaciaaa napisał(a):Dziwna ta granica :razz: Oj dziwna i bez wojsk :cool3: :multi::multi::multi: Quote
Śnieżynka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 czekamy :D chyba CI znowu zepsuje początek strony :D Quote
Cheritka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Dojechaliśmy do POPRADu a to jego dzielnica Spiska Sobota Widok z okna hotelu, nad dachami góry Tatry Wysokie Quote
Inkaa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Cheritka napisał(a):I można przewieść tyle alkoholu ile masz kasy :cool3: nikt Ci nie zabiera :razz: Hmm, wygląda ciekawie. Może rozkręcimy swój nie całkiem legalny dogomaniacki interes? :diabloti: Jessoo, jeszce mnie zamkną za propagowanie nielegalnych interesów. :lol: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 http://images23.fotosik.pl/262/8232bf8557aab0d5med.jpg ładnie tam :) Quote
Cheritka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Śnieżynka']czekamy :D chyba CI znowu zepsuje początek strony :D No prosze, a ja czekałam na początek :mad:. W Popradzie jest piękna dzielnica Spiska Sobota, kiedyś co sobotę odbywały się tam targi A teraz piski z Panem :lol: Quote
Recommended Posts