Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

irenaka napisał(a):
Epe ja tak sobie teraz pomyślałam, że Romi ma ślicznego, znalezionego psiaka Misia, może tak uszczęśliwić Romeczka małym diabełkiem Laurunią?
Ale by było w domu szaleństwo!! Na dodatek Romi szuka swojego zagubionego Czarusia, więc jak się zjadzie będzie trójkącik!!!
Romeczku!
Czy nie uważasz, że ciotka Irena ma rewelacyjny pomysł? (Tylko nie bij!!)

Irenko Ty masz szatańskie pomysły :diabloti:. "...a że Bóg Ją stworzył, a szatan opętał, odtąd jest na wieki przeklęta i święta...KOBIETA !!!"

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nooo!!
Ale wariateczka mogłaby porządzić!!
Jakby oni jej nie ustawili to musieliby uciekać do pana po pomoc!!
A może właśnie uspokoiłaby sie trochę,bo my narzekamy na jednego TZ,a ona miałaby dwóch!!!
A skoro mam okazję to muszę napisać,że jak długo żyję nie spotkałam takiego faceta jak Romi!!!
Który facet,nawet wraźliwy tak długo poszukiwałby psa??
Romi -jesteś najwspanialszym facetem na świecie w moich oczach!!!

Posted

epe napisał(a):
Nooo!!
Ale wariateczka mogłaby porządzić!!
Jakby oni jej nie ustawili to musieliby uciekać do pana po pomoc!!
A może właśnie uspokoiłaby sie trochę,bo my narzekamy na jednego TZ,a ona miałaby dwóch!!!
A skoro mam okazję to muszę napisać,że jak długo żyję nie spotkałam takiego faceta jak Romi!!!
Który facet,nawet wraźliwy tak długo poszukiwałby psa??
Romi -jesteś najwspanialszym facetem na świecie w moich oczach!!!

Ojejku, dziękuję Epe :loveu: Aż mi się gorąco zrobiło na duszy i ciele...

Posted

ROMI!
Nie daj się nabrać na tzw."kadzenie". Mój TZ zawsze jak jestem taka miła i "przytulaśna" zwiększa czujność. Bo na pewno za chwilę będę o coś prosić.
Epe, może to wykorzystamy, że tak Romeczka wziełaś pod włos i zawiezie nas do Niepołomic?

Posted

irenaka napisał(a):
ROMI!
Nie daj się nabrać na tzw."kadzenie". Mój TZ zawsze jak jestem taka miła i "przytulaśna" zwiększa czujność. Bo na pewno za chwilę będę o coś prosić.
Epe, może to wykorzystamy, że tak Romeczka wziełaś pod włos i zawiezie nas do Niepołomic?

Dzisiaj, o której ?!

Posted

epe napisał(a):
Pewnie Romi też chciałby zobaczyć co u Cezarka?!

No pewnie że jestem ciekawy co u Cezarka. W końcu dzięki Niemu przeszedłem chrzest bojowy :eviltong:. Ciekawy też jestem Laury-laleczki...

Posted

irenaka napisał(a):
Dzisiaj nie mogę, bo mi DHL przyjedzie z paczką pewnie wieczorkiem a nie ma mojego Artura. Ale jutro? Czemu nie! Pasuje Wam?

Ja mogę jechać jutro bez problemu. Trzeba się tylko dokładnie umówić co i jak...

Posted

epe napisał(a):
Bo kto wie,czy to nie przyszła synowa Romka!
Jutro,a o której?

Mnie to by się przydała żona...żebym miał smaczne obiadki :diabloti: :eviltong:

Posted

Może ok. 16-17?
Tylko zapomniałam o jednym, jak będzie tak padało, to psiaki pochowane.
Ale może przestanie.
Czy zauważyliście, że co zrobiło się na wątku Laury?
Trójkącik wzajemnej adoracji: Epe, Romi, Irenaka!!
Czyli jak robimy?
Jeżeli nie pada, to jutro jesteśmy umówieni?

Posted

ROMI co jest?
Jaka żona?
Tyle kobiet na dogo a Ty żony szukasz?
Mowy nie ma. Ożenisz się i babsko będzie chciało Cię na wyłączność a tak to przynajmniej się przydasz bo bardzo nam pomagasz!!
Zlituj się, żadych bab oprócz dogo!!

Posted

irenaka napisał(a):
ROMI co jest?
Jaka żona?
Tyle kobiet na dogo a Ty żony szukasz?
Mowy nie ma. Ożenisz się i babsko będzie chciało Cię na wyłączność a tak to przynajmniej się przydasz bo bardzo nam pomagasz!!
Zlituj się, żadych bab oprócz dogo!!

No ale to by była taka kobieta z Dogo co lubi zwierzątka i by nie przeszkadzała a nawet pomagała...:lol:

Posted

Romi!
Mieszkam na Azorach,koło parku Krowoderskiego,mogłabym czekać np.przy McDonaldzie przy Opolskiej na Krowodrzy! O której?
A wolnych dogomaniaczek sadzę,że trochę się znajdzie!
Musimy zrobić zlot,to Romi sobie sam wybierze!!

Posted

Epe!
Może sabat czarownic?
Chociaż Romek to bardzo OK facet i nie może mieć czarownicy?
Ale jakby dobrze gotowała i tylko o to by mu chodziło, to może coś się znajdzie nawet wśród czarownic?

Posted

epe napisał(a):
Romi!
Mieszkam na Azorach,koło parku Krowoderskiego,mogłabym czekać np.przy McDonaldzie przy Opolskiej na Krowodrzy! O której?
A wolnych dogomaniaczek sadzę,że trochę się znajdzie!
Musimy zrobić zlot,to Romi sobie sam wybierze!!

Ja mieszkam w N.Hucie, więc jakoś to musimy zorganizować. Jak jutro nie będzie padać to się jakoś skontaktujemy w ciągu dnia i obmyślimy strategię działania.

Posted

irenaka napisał(a):
Epe!
Może sabat czarownic?
Chociaż Romek to bardzo OK facet i nie może mieć czarownicy?
Ale jakby dobrze gotowała i tylko o to by mu chodziło, to może coś się znajdzie nawet wśród czarownic?

No nie no, Irenka...czarownicę... No chyba że bym był Shrekiem i wtedy mogła by być Fiona