Ania+Milva i Ulver Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 W tygodniu do schroniska zadzwonił leśniczy ,że znalazł psa , który leży w dziurze w lesie pod workiem... To była Aga:-( Obok widoczne ślady samochodu...ktoś ja wyrzucił-całe szczęście ,ze był na tyle "łaskaw" ,ze nie zawiązał worka...albo mu sie nie chciało. Sunia wystraszona siedział cały czas w jednym miejscu... Gdy przywieźli ja do schronu ...gdy ja zobaczyłyśmy , to w pierwszej chwili myślałyśmy ,ze to starowinka.....ale żeby ma bardzo ładne , więc ma ok 5-6 lat myślę... Tylko umaszczenie ma takie jak starowinka;) Jak ona sie tuli i wchodzi na kolanka:placz::placz::placz: Biedulka jest taka wystraszona....i jeszcze czekamy czy nie jest w ciąży czasem...:shake: Czy ma szanse na domek??? Sunia nie jest typem dominantki-bez problemu dogadał się z żaba i mała sabą:p W ogóle praktycznie nie szczeka. Na kotki nie reaguje... Quote
Iskra73 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ona jest taka malenka i taka wystraszona. Oczywiscie jest jeszcze na kwarantannie, ale jak by byl ktos to warto poczekac:) Quote
fizia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 A to drań z tego człowieka:angryy: Sunia jest urocza i oby jak najszybciej znalazła Dom!!! Quote
Anetka83 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 biedne Maleństwo:( tych co ją wyrzucili ludźmi nazwac nie można... obraziło by to prawdziwych ludzi Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Aga niesmiało macha ogonkiem w boksie jak nas widzi....niepojete jak psy po krzywdach nadal kochaja ludzi... Quote
fizia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Oby jak najszybciej znalazła kochajacy Dom!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Aga na ale gratce http://ale.gratka.pl/ogloszenie/653534_wyrzucona_w_worku_do_lasu_mala_aga.html i tu:) http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php?p=detale&id=5761&from=1 Quote
auraa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ten brzuszek rzeczywiście gruby :shake: Quote
Brucio Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 banerek dla Agusi dodaje jeszcze wersje mini : Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 wow!!!! super-śliczny :) WIELKIE DZIęKI!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
papudraczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Biedne przestraszone maleństwo !! skrzywdzone przez takie głupie istoty!!! Trzymaj sie maluszku!!! hop do góry Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Aga na allegro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.allegro.pl/item240695643_aga_z_plastikowego_worka_.html Quote
Yona Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 :loveu: Chciałm Agę, a ona zajęta :loveu: Quote
Yona Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ja muszę mieć jakiś beznadziejny przypadek. Najlepiej pies stary i chory. Macie takiego?... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Szogun zszedł więc szybko Age na jego miejsce daliśmy.... Yona ...stare i chore sa u nas usypiane..... Nie wiem wejdz do nas na strone...www.brodnica.schronisko.net Może cos sobie upatrzysz...Bigos jest po nosówce np... Quote
Recommended Posts