Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, że Kentakuś zdrowieje :loveu: U nas też dziś był ostatni zastrzyk :lol:
Ale żeby Hillsem pogardzić... :shake: Musisz mu zacząć gotować, jak ja Megi, mięsko mielone, ryż, marcheweczka, i to dodać do karmy, będzie smakowało :razz: Megi wcina aż jej się uszy trzęsą :razz:

A z kotami wygramy! :multi:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Super, że Kentakuś zdrowieje :loveu: U nas też dziś był ostatni zastrzyk :lol:
Ale żeby Hillsem pogardzić... :shake: Musisz mu zacząć gotować, jak ja Megi, mięsko mielone, ryż, marcheweczka, i to dodać do karmy, będzie smakowało :razz: Megi wcina aż jej się uszy trzęsą :razz:

A z kotami wygramy! :multi:[/quote]

no ale ja wlasnie dlatego kupilam Hillsa zeby nie dosmaczac bo mnie juz szlak bierze :mad::mad:stac przy misce i prosci o zjedzenia kuleczki:placz:

mam nadzieje ze z kotami wygramy

GLOSOWAC LUDZIE

[COLOR=Red][SIZE=5][FONT=Arial Black]wystarczy wejsc, zalogować sie i oddać glos na
Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych AST[/FONT][/SIZE][/COLOR]

[U][url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894[/url][/U]

to nic nie kosztuje Twoj glos moze pomoc...

Posted

[quote name='Iwona1984']
no ale ja wlasnie dlatego kupilam Hillsa zeby nie dosmaczac bo mnie juz szlak bierze :mad::mad:stac przy misce i prosci o zjedzenia kuleczki:placz:[/quote]

Innym wyjściem moze być stanowienie konkurencji :evil_lol: Tego już próbowałam i pomagało, po prostu bawisz się tą karmą, jak chce Ci zabrać, to mu nie dajesz, prowokujesz, żeby zabrał, uciekł i zjadł :evil_lol: Albo możesz jeszcze drugiego psa kupić, jak będzie konkurencja to może zje :razz:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Innym wyjściem moze być stanowienie konkurencji :evil_lol: Tego już próbowałam i pomagało, po prostu bawisz się tą karmą, jak chce Ci zabrać, to mu nie dajesz, prowokujesz, żeby zabrał, uciekł i zjadł :evil_lol: Albo możesz jeszcze drugiego psa kupić, jak będzie konkurencja to może zje :razz:[/quote]

Konkurencja nie dziala sprawdzałam albo dziala na 7 kulek i basta:-(
..kupic drugiego psa...hmmm pomysle.. ale chyba:placz::placz: wtedy narzeczonego:placz::placz::-( strace:placz::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hej iwona zabieraj miche ! Ja zabierałam i Pies niejadl prawie dwa dni a teraz wcina az sie uzy trzęsą, bo wie ze miche moge mu zabrac i je. Jak mi znow niechce zjadac, to 15 min i miche zabieram. nietsoi caly dzien..

Noi Megulce hej :multi:

Posted

[quote name='drzalka']Hej iwona zabieraj miche ! Ja zabierałam i Pies niejadl prawie dwa dni a teraz wcina az sie uzy trzęsą, bo wie ze miche moge mu zabrac i je. Jak mi znow niechce zjadac, to 15 min i miche zabieram. nietsoi caly dzien..

Noi Megulce hej :multi:[/quote]

Kentakuś juz przez to rzechodził 3 dni nie jadl ja juz zeberka liczylam i zmieklam:placz::mad:

Posted

ja też jestem twarda i michę zabieram :cool1:

a konkurencja działa czasem :) Na oczach niejadka Kreona daję kulki z jego miski Foxi,która zjada ze smakiem. Często wtedy widzi że ona je to on też zaczyna .

Posted

Unas konkurencja działą na kota.. gdy Arab ( nasz kot) przychodzi do domciu i w miche leny w chodzi ( bo nastojaku wysoko) ot Lena odrazu się zrywa i kończy jedzonko :lol:

Posted

[quote name='eria']ja też jestem twarda i michę zabieram :cool1:

a konkurencja działa czasem :) Na oczach niejadka Kreona daję kulki z jego miski Foxi,która zjada ze smakiem. Często wtedy widzi że ona je to on też zaczyna .[/quote]

ja nie jestem twarda:-(niestety

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Jak dla mnie metoda fajna, gdyby nie ciągłe ględzenie matki, że psa głodzę... :evil_lol:

Iwona, taki masz aparat fajny, a foteczek Księciunia nie ma... :eviltong: :shake:[/quote]

bo Ksieciunio chory , spacery krótkie a domowe to tylko spi:p

Posted

[quote name='ewatr']Jak sie czuje mój ulubiony bullowaty ?:loveu:[/quote]

milo nam :loveu::loveu::loveu:

czuje sie dobrze tzn juz nie kaszle ale antybiotyk 5 dni jeszcze w tableteczkach musi jeść:razz: nie che jesc Hillsa:mad::mad:

ps. kto chce mam do sprzedania psa niejadka:mad:dorzucam worek Hillsa, nowa obroże , legowisko :evil_lol:

Posted

[quote name='Iwona1984']
ps. kto chce mam do sprzedania psa niejadka:mad:dorzucam worek Hillsa, nowa obroże , legowisko :evil_lol:[/quote]

Ja chcę :razz::razz::evil_lol: Tylko myslisz, że pójdzie ze mną? :evil_lol:

[quote name='Iwona1984'] czuje sie dobrze tzn juz nie kaszle ale antybiotyk 5 dni jeszcze w tableteczkach musi jeść:razz: nie che jesc Hillsa:mad::mad:[/quote]

To super, że Księciunio lepiej :loveu: