Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Psina taka słodka a kiciula taka zołza dla Niej :roll:;)[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://images33.fotosik.pl/149/4a32e7c3f36a3584.jpg"]http://images33.fotosik.pl/149/4a32e7c3f36a3584.jpg[/COLOR][/FONT][/B][/URL][/quote]

bo kiciunia ma traume odkad Maxina jest u nas:evil_lol:...i juz sie chyba nie pogodzi z tym ze pies jest w domku:shake:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]zawsze powtarzam że koty są fałszywe :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]cze Lolcia ... :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

koty sa raczej trudne:cool3:....ja dopiero od dnia od ktorego Maxia jest z nami odczuwam ze mam zwierze w domu....a kot jest z nami od 9 lat:roll:

cze Madzka:loveu::multi:

Posted

[quote name='lolka75']bo kiciunia ma traume odkad Maxina jest u nas:evil_lol:...i juz sie chyba nie pogodzi z tym ze pies jest w domku:shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja kociaki mogę miziać ;)...ale chyba w domku tak jak teraz mieszkam bym mieć nie mogła :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ja kociaki mogę miziać ;)...ale chyba w domku tak jak teraz mieszkam bym mieć nie mogła :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ja niby mam tego kota ale jakbym go nie miala...ona wiecznie spi na parapecie....i daje o sobie znac tylko jak chce jesc albo ma nawalone w kuwecie. Ja mam do mojej Pumy sentyment dlatego ze tak bardzo Eryka kocha...jak tylko go uslyszy (jak beczy, czy ja sie drze, czy jak wraca ze szkoly) to biegnie sie z nim przywitac:loveu:. A poza tym kota w domu nie widac wlasciwie:shake:. Chyba ze maxina probuje po raz kolejny wyznac kotce milosc:diabloti:...czeso kot lazi pozniej z biala sierscia miedzy palcami:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:no własnie to jest to że kot chodzi własnymi ścieżkami :cool1:...a psiak garnie się do nas :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
nie wiem czy moge to napisac...czy zaraz jakas banda mnie nie napadnie ze jestem nienormalna i egoistyczna..... ale ja jestem dosc samotna i potrzebowalam kogos obok siebie. Dlatego znalazlam Maxine sobie. Czy potrzeba posiadania psa dla poprawy wlasnych emocji to zlo? Kocham ta suke jak diabli...i jakby cos sie jej stalo to nie wiem.......... Ale ona dosc czesto ratuje mnie od zapadniecia sie w to co mi na karku siedzi od paru lat. Kot jest super...ale dopiero od przybycia suki zaczelam widziec swiat.

Kurcze naprawde to co napisalam jest wredne i egoistyczne:placz:

Posted

[quote name='lolka75']nie wiem czy moge to napisac...czy zaraz jakas banda mnie nie napadnie ze jestem nienormalna i egoistyczna..... ale ja jestem dosc samotna i potrzebowalam kogos obok siebie. Dlatego znalazlam Maxine sobie. Czy potrzeba posiadania psa dla poprawy wlasnych emocji to zlo? Kocham ta suke jak diabli...i jakby cos sie jej stalo to nie wiem.......... Ale ona dosc czesto ratuje mnie od zapadniecia sie w to co mi na karku siedzi od paru lat. Kot jest super...ale dopiero od przybycia suki zaczelam widziec swiat.

Kurcze naprawde to co napisalam jest wredne i egoistyczne:placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nieprawda że egoistyczne :shake:....każdy z nas ma psa z [U]potrzeby posiadania go [/U]
ta potrzeba spowodowana jest różnymi czynnikami ....u mnie Ozzy to następca zmarłego Harleya ...ktoś może to nazwać egoizmem czy zdradą .....ale jeśli temu żemamy zwierzęta świat dla nas ...i dla nich też ....nabiera barw to nie ma w tym nic złego :loveu::loveu:
więc uchi do góry :calus: :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nieprawda że egoistyczne :shake:....każdy z nas ma psa z [U]potrzeby posiadania go [/U][/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]ta potrzeba spowodowana jest różnymi czynnikami ....u mnie Ozzy to następca zmarłego Harleya ...ktoś może to nazwać egoizmem czy zdradą .....ale jeśli temu żemamy zwierzęta świat dla nas ...i dla nich też ....nabiera barw to nie ma w tym nic złego :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]więc uchi do góry :calus: :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ala....chyba sie w Tobie zakocham[img]http://www.pic4ever.com/images/270.gif[/img] :loveu:

Posted

[quote name='lolka75']Ala....chyba sie w Tobie zakocham[IMG]http://www.pic4ever.com/images/270.gif[/IMG] :loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
to mus sie do Holandii sprowadzić ;)...[/B][/COLOR][/FONT]:loveu:
Loluś ja już taka jestem :razz::razz:....[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']Ala....chyba sie w Tobie zakocham[IMG]http://www.pic4ever.com/images/270.gif[/IMG] :loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
buuuhahhahahhaha....

lolka pisałaś już że jesteś za WOLNOŚCIĄ... ale nie wiem czy Ala podziela twój entuzjazm :evil_lol::evil_lol:

co do piesków kotków egoizmu- spóźnilam sie na rozmowe...

wy tu o problemach a ja goliłam kopyta- to jest dopiero egoizm :evil_lol::evil_lol::diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]buuuhahhahahhaha.... [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]lolka pisałaś już że jesteś za WOLNOŚCIĄ... ale nie wiem czy Ala podziela twój entuzjazm :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

podziela, nie podziela.....wezme ja do holandii i sie z nia ozenie[img]http://www.pic4ever.com/images/rose.gif[/img]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]co do piesków kotków egoizmu- spóźnilam sie na rozmowe... [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]wy tu o problemach a ja goliłam kopyta- to jest dopiero egoizm :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
a co jeszcze ogolilas:roll:..........??:diabloti:

Posted

[quote name='lolka75']a co jeszcze ogolilas:roll:..........??:diabloti:[/quote]
nie pytaj :razz::razz:ona jest strasznie nieśmiała ....:calus:

to ja się zaczęłam pakować :loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]nie pytaj :razz::razz:ona jest strasznie nieśmiała ....:calus:[/COLOR][/FONT][/B]
tja:razz::diabloti:....niesmiala:diabloti:

[B][FONT=Arial][COLOR=red]to ja się zaczęłam pakować :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
dobra:multi:...Alutka czekam na dworcu na Cia:loveu:..tylko co zrobimy z panem C.??:niewiem:

Posted

[quote name='lolka75']dobra:multi:...Alutka czekam na dworcu na Cia:loveu:..tylko co zrobimy z panem C.??:niewiem:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: pójdzie do pracy ...potem ma w planie położyć panele w pokoju ...:razz::razz:...może się nie zorientuje że Mnie nie ma :cool1:...a w razie czego to mu tu gdzieś robote załatwimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie powiem.... jestem strasznie nieśmiała :roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no napisałam już żeś nieśmiała:roll: :loveu:i grzeczna [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: pójdzie do pracy ...potem ma w planie położyć panele w pokoju ...:razz::razz:...może się nie zorientuje że Mnie nie ma :cool1:...a w razie czego to mu tu gdzieś robote załatwimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
kapnie sie jak obiadu nie bedzie:shake:....... a po panelach nikt nie poodkurza to tez bedzie znak:shake:....

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a ja już 1,5 godz temu czytałam u alutki że lolka napidała tak "dobranoc Aluś " :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
poszlam jak kon po torach:roll:...matusz sie dobranocowal to i ja:evil_lol:...nie wiem czemu:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']kapnie sie jak obiadu nie bedzie:shake:....... a po panelach nikt nie poodkurza to tez bedzie znak:shake:....[/quote]
obiadki są zawsze na 2 dni :evil_lol::evil_lol:
panele skarpetkami pozaciera ;)
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja już 1,5 godz temu czytałam u alutki że lolka napidała tak "dobranoc Aluś " :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o paczaj ....jaka skrupulatna ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']poszlam jak kon po torach:roll:...matusz sie dobranocowal to i ja:evil_lol:...nie wiem czemu:evil_lol::evil_lol:[/quote]
taaa ...psychoza tłumu ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']:hmmmm: cos w tym jest:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B];)...dokładnie :evil_lol:

Dobrej Nocki :loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]