agbar Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]jak nie ....a MY :razz::razz:czyli Ja i Klocusiowa :grins::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] phiiiii do mnie ma blizej:diabloti: Quote
lolka75 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]jak nie ....a MY :razz::razz:czyli Ja i Klocusiowa :grins::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no wlasnie:splat:...ale ja jeszcze nigdy nie bylam na Slasku:shake::loveu: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='agbar']phiiiii do mnie ma blizej:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] pfi.....:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaraz się musisz chwalić :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [/RIGHT] [quote name='lolka75']no wlasnie:splat:...ale ja jeszcze nigdy nie bylamiii na Slasku:shake::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no błąd ...wcale nie jest tak źle ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='agbar']phiiiii do mnie ma blizej:diabloti:[/quote] ...tja....blizej:obrazic:...a jak auto mam zatankowane, dzieciaki zapakowane i juz mijam granice dojczlandow to sie okazuje ze ciastka zjedzone:bigcry::evil_lol: i trawke skubie ile chce..kopytka niosa mnie..... beee beee beee:loveu: Quote
lolka75 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]pfi.....:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [RIGHT][FONT=Arial][COLOR=red][B]zaraz się musisz chwalić :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]no błąd ...wcale nie jest tak źle ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja wiem ze wcale nie zle...ja tylko ze nigdy nie bylam:loveu: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='lolka75']ja wiem ze wcale nie zle...ja tylko ze nigdy nie bylam:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] cza to kiedyś naprawić :razz::razz: a ja w twej rodzinnej miejscowości byłam kiedyś nocką ciamną :razz::razz:przejazdem :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='lolka75']...tja....blizej:obrazic:...a jak auto mam zatankowane, dzieciaki zapakowane i juz mijam granice dojczlandow to sie okazuje ze ciastka zjedzone:bigcry::evil_lol: i trawke skubie ile chce..kopytka niosa mnie..... beee beee beee:loveu:[/quote] a ja to normalnie mam rzut beretem moherkowym do piekarni....moge cus zakupic :diabloti:kiedy bedziesz:razz::razz: Quote
lolka75 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='agbar']a ja to normalnie mam rzut beretem moherkowym do piekarni....moge cus zakupic :diabloti:kiedy bedziesz:razz::razz:[/quote] to ja poprosze..............sledzia:diabloti: Quote
lolka75 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]cza to kiedyś naprawić :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a ja w twej rodzinnej miejscowości byłam kiedyś nocką ciamną :razz::razz:przejazdem :p[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Alicja:crazyeye:...gdzie Cie zagnalo na taki koniec swiata:shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='lolka75']to ja poprosze..............sledzia:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: ty tak jak mój TZ ...ze słodyczy tylko szynkę :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='lolka75']Alicja:crazyeye:...gdzie Cie zagnalo na taki koniec swiata:shake::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:bo ja taki struś pędziwiatr ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='lolka75']to ja poprosze..............sledzia:diabloti:[/quote] o! masz tak ja:diabloti:ze slodyczy to najbardziej sledzie i borowiczki:diabloti: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:śledzik w śmietance .....albo grzybki duszone .....albo w marynacie :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='agbar']o! masz tak ja:diabloti:ze slodyczy to najbardziej sledzie i borowiczki:diabloti:[/quote] sledzie i opienki w marynacie[img]http://www.invision.smileyville.net/smilies/girl (20).gif[/img]...chce:placz: Quote
lolka75 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu::loveu:śledzik w śmietance .....albo grzybki duszone .....albo w marynacie :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zamorduja mnie takimi postami:placz:...ani tego ani tego tu nie dostane:placz:...a do Polski dopiero w lecie:shake:. Ale jak dopadne te sledzie to tak sie nazrem....ze sie na koniec ociele[img]http://www.invision.smileyville.net/smilies/girl (8).gif[/img] Quote
agbar Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='lolka75']zamorduja mnie takimi postami:placz:...ani tego ani tego tu nie dostane:placz:...a do Polski dopiero w lecie:shake:. Ale jak dopadne te sledzie to tak sie nazrem....ze sie na koniec ociele[img]http://www.invision.smileyville.net/smilies/girl (8).gif[/img][/quote] nie zebym cie chciala dobic cy cus ale grzybki mam przerozne...tatus mnie zaopatrzyl:loveu:opienki zdaje sie tez bo to jego specjalnosc:loveu: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Loluś to ty się nie zastanawiaj tylko pakuj w samochód i kierunek Aga ....na grzybki :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 :diabloti:takiego mi smaka narobilyscie,ze wlasnie otwarlam sloiczek i zre, wchalaniam, wsysam..pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha:loveu: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='agbar']:diabloti:takiego mi smaka narobilyscie,ze wlasnie otwarlam sloiczek i zre, wchalaniam, wsysam..pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll::roll::roll:...i bedzies tusta ......oooo jak się nie podzielisz :razz::razz:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll::roll::roll:...i bedzies tusta ......oooo jak się nie podzielisz :razz::razz:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] alez bardzo chetnie sie podziele:loveu:przybywajcie:multi: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='agbar']alez bardzo chetnie sie podziele:loveu:przybywajcie:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja już lece........tylko ....tylko ......ktoś mi zapierdasił helikopter :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to ja już lece........tylko[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]....tylko [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]......ktoś mi zapierdasił helikopter :placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] noooo kurnaaaaa.....co za pech:diabloti: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='agbar']noooo kurnaaaaa.....co za pech:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :shake:....no i zostały mi tylko pieczarki :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:shake:....no i zostały mi tylko pieczarki :placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] lepszy rydz niz nic...ups....lepsza pieczarka:diabloti: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='agbar']lepszy rydz niz nic...ups....lepsza pieczarka:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] taaa lepsza pieczarka :razz:.....Rydz tysz wyszedł :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 sadystki:placz:...ja nawet tu pieczarek nie mam:shake:....... Agusiuniu[img]http://www.invision.smileyville.net/smilies/lnr (39).gif[/img]...to ja bym zaraz u Cia byla na te opienki:loveu: Quote
Recommended Posts