Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]jak nie ....a MY :razz::razz:czyli Ja i Klocusiowa :grins::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

phiiiii do mnie ma blizej:diabloti:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]jak nie ....a MY :razz::razz:czyli Ja i Klocusiowa :grins::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no wlasnie:splat:...ale ja jeszcze nigdy nie bylam na Slasku:shake::loveu:

Posted

[quote name='agbar']phiiiii do mnie ma blizej:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
pfi.....:diabloti:

[/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaraz się musisz chwalić :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
[/RIGHT]

[quote name='lolka75']no wlasnie:splat:...ale ja jeszcze nigdy nie bylamiii na Slasku:shake::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no błąd ...wcale nie jest tak źle ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']phiiiii do mnie ma blizej:diabloti:[/quote]
...tja....blizej:obrazic:...a jak auto mam zatankowane, dzieciaki zapakowane i juz mijam granice dojczlandow to sie okazuje ze ciastka zjedzone:bigcry::evil_lol:

i trawke skubie ile chce..kopytka niosa mnie..... beee beee beee:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]pfi.....:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[RIGHT][FONT=Arial][COLOR=red][B]zaraz się musisz chwalić :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]no błąd ...wcale nie jest tak źle ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ja wiem ze wcale nie zle...ja tylko ze nigdy nie bylam:loveu:

Posted

[quote name='lolka75']ja wiem ze wcale nie zle...ja tylko ze nigdy nie bylam:loveu:[/quote]
cza to kiedyś naprawić :razz::razz:

a ja w twej rodzinnej miejscowości byłam kiedyś nocką ciamną :razz::razz:przejazdem :p
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']...tja....blizej:obrazic:...a jak auto mam zatankowane, dzieciaki zapakowane i juz mijam granice dojczlandow to sie okazuje ze ciastka zjedzone:bigcry::evil_lol:

i trawke skubie ile chce..kopytka niosa mnie..... beee beee beee:loveu:[/quote]

a ja to normalnie mam rzut beretem moherkowym do piekarni....moge cus zakupic :diabloti:kiedy bedziesz:razz::razz:

Posted

[quote name='agbar']a ja to normalnie mam rzut beretem moherkowym do piekarni....moge cus zakupic :diabloti:kiedy bedziesz:razz::razz:[/quote]

to ja poprosze..............sledzia:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]cza to kiedyś naprawić :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]a ja w twej rodzinnej miejscowości byłam kiedyś nocką ciamną :razz::razz:przejazdem :p[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Alicja:crazyeye:...gdzie Cie zagnalo na taki koniec swiata:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']to ja poprosze..............sledzia:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: ty tak jak mój TZ ...ze słodyczy tylko szynkę :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='lolka75']Alicja:crazyeye:...gdzie Cie zagnalo na taki koniec swiata:shake::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:bo ja taki struś pędziwiatr ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']to ja poprosze..............sledzia:diabloti:[/quote]

o! masz tak ja:diabloti:ze slodyczy to najbardziej sledzie i borowiczki:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']o! masz tak ja:diabloti:ze slodyczy to najbardziej sledzie i borowiczki:diabloti:[/quote]

sledzie i opienki w marynacie[img]http://www.invision.smileyville.net/smilies/girl (20).gif[/img]...chce:placz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu::loveu:śledzik w śmietance .....albo grzybki duszone .....albo w marynacie :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

zamorduja mnie takimi postami:placz:...ani tego ani tego tu nie dostane:placz:...a do Polski dopiero w lecie:shake:. Ale jak dopadne te sledzie to tak sie nazrem....ze sie na koniec ociele[img]http://www.invision.smileyville.net/smilies/girl (8).gif[/img]

Posted

[quote name='lolka75']zamorduja mnie takimi postami:placz:...ani tego ani tego tu nie dostane:placz:...a do Polski dopiero w lecie:shake:. Ale jak dopadne te sledzie to tak sie nazrem....ze sie na koniec ociele[img]http://www.invision.smileyville.net/smilies/girl (8).gif[/img][/quote]

nie zebym cie chciala dobic cy cus ale grzybki mam przerozne...tatus mnie zaopatrzyl:loveu:opienki zdaje sie tez bo to jego specjalnosc:loveu:

Posted

[quote name='agbar']:diabloti:takiego mi smaka narobilyscie,ze wlasnie otwarlam sloiczek i zre, wchalaniam, wsysam..pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll::roll::roll:...i bedzies tusta ......oooo jak się nie podzielisz :razz::razz:;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll::roll::roll:...i bedzies tusta ......oooo jak się nie podzielisz :razz::razz:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

alez bardzo chetnie sie podziele:loveu:przybywajcie:multi:

Posted

[quote name='agbar']alez bardzo chetnie sie podziele:loveu:przybywajcie:multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja już lece........tylko
....tylko
......ktoś mi zapierdasił helikopter :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to ja już lece........tylko[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]....tylko [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]......ktoś mi zapierdasił helikopter :placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

noooo kurnaaaaa.....co za pech:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']noooo kurnaaaaa.....co za pech:diabloti:[/quote]
:shake:....no i zostały mi tylko pieczarki :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:shake:....no i zostały mi tylko pieczarki :placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

lepszy rydz niz nic...ups....lepsza pieczarka:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']lepszy rydz niz nic...ups....lepsza pieczarka:diabloti:[/quote]
taaa lepsza pieczarka :razz:.....Rydz tysz wyszedł :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

sadystki:placz:...ja nawet tu pieczarek nie mam:shake:....... Agusiuniu[img]http://www.invision.smileyville.net/smilies/lnr (39).gif[/img]...to ja bym zaraz u Cia byla na te opienki:loveu: