natalia&borys Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Mój pies ( hawańczyk) jest koloru kremowego , a od jakiegos czasu rosną mu RÓŻÓWE(!) włsy pod mordka i na szyi!! CZy to jakaś alergia , a moze to normalne??Moze jest uczulony na karme , karmie go Eagle PAckiem ... Prosze o szybką odpowiedź... Quote
Martens Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 A jesteś pewna, że nie są to przebarwienia od śliny, wody, jedzenia? Spróbuj może poszukać w dziale "Pielęgnacja/Sierść" albo w "Grupa IX". Quote
natalia&borys Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 W grupie IX nic nie pisze na ten temat , a na naszym hawanczykowatym wątku nikt nic chyba nie wie... Od śliny na pewno nie , bo on sie nie slini , a od wody , ani jedzenia raczej tez nie...I te włosy urosły mu juz na jakieś 2 cm. , te różowe włosy .... Fryzjerka , gdy go czesała stwierdziła najpierw ,ze poprostu takie widocznie mają byc , a nastepnym razem zaniepokoiła sie , że to może byc alergia...Nie zauważyłam nawet , zęby sie tam drapał... Widocznie mu to nie przeszkadza , ale nie wiem jak sędziowie na wystwach na to zareagują... Quote
Martens Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 W takim razie nie mam pojęcia :niewiem: Spróbuj może na forum Krakvetu. Może jakis doświadczony hodowca albo sędzia znający tą rasę coś Ci wyjaśni. Quote
Recommended Posts