Asia & Ginger Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='anetta']Co za oczy zbitego psa :placz: [URL]http://img504.imageshack.us/img504/6793/dsc02900we7.jpg[/URL][/quote] Ha! czyli nie tylko ja widzę w tych oczach smutek i cierpienie. :eviltong: :evil_lol: Quote
Torzysława Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='anetta']No to pokazuj te 3 foty :evil_lol: Co za oczy zbitego psa :placz: [URL]http://img504.imageshack.us/img504/6793/dsc02900we7.jpg[/URL][/quote] Nie mam skanera... :-( a kto ją zbił? Co prawda wysiadając z pociągu o mało nie wpadła pod środek transportu...:evil_lol: ale nie przeszkodziło jej to w radości na widok mojego wujka....:evil_lol: Antonina to silna kobieta! To tylko takie pozory bo ma duże oczy..:eviltong: [quote name='Asia & Ginger']Ha! czyli nie tylko ja widzę w tych oczach smutek i cierpienie. :eviltong: :evil_lol:[/quote] Taaa! A pańcia nawet nie pocieszyła..:eviltong: Quote
furciaczek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Brakuje mi tej 3 z tym czyms w tytule:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Torzysława Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='furciaczek']Brakuje mi tej 3 z tym czyms w tytule:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote] Tak już zostanie! Nie mogę znaleźć odpowiedniej nazwy... :lol: Quote
furciaczek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Haha jestes walnieta:evil_lol::evil_lol::eviltong::loveu: Quote
Torzysława Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Zmienianie nazwy foto galerii, na forum o psach, dwa razy w ciągu dnia... to przecie nic dziwnego! Ty tak nie robisz?? :crazyeye::crazyeye: :diabloti: Quote
Torzysława Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='furciaczek']Nie, ja jestem inna:eviltong:[/quote] Zauwazylam...:roll: Tylko inne osoby karmią swoje psy liścmi i skręcają im kostki.. :evil_lol: Quote
furciaczek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Torzysława']Zauwazylam...:roll: Tylko inne osoby karmią swoje psy liścmi i skręcają im kostki.. :evil_lol:[/quote] Uuu trzeba to gdzies zglosic, przeciez to znecanie sie nad zwierzetami:shake: Quote
Torzysława Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='furciaczek']Uuu trzeba to gdzies zglosic, przeciez to znecanie sie nad zwierzetami:shake:[/quote] Sprawa dla reportera!! Gralam reportera kiedys w jaselkach...:cool3: Quote
anetta Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Torzysława']Nie mam skanera... :-( a kto ją zbił? Co prawda wysiadając z pociągu o mało nie wpadła pod środek transportu...:evil_lol: ale nie przeszkodziło jej to w radości na widok mojego wujka....:evil_lol: Antonina to silna kobieta! To tylko takie pozory bo ma duże oczy..:eviltong: Taaa! A pańcia nawet nie pocieszyła..:eviltong:[/QUOTE] Nie mam skanera, nie mam skanera. Ale aparat masz :cool1: co prawda w telefonie ale zawsze coś :p Spróbuj cyknąć. Ty ją zbiłaś :evil_lol: Quote
Torzysława Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='anetta']Nie mam skanera, nie mam skanera. Ale aparat masz :cool1: co prawda w telefonie ale zawsze coś :p Spróbuj cyknąć. Ty ją zbiłaś :evil_lol:[/quote] Spróbuję..:cool3: Ojj nie nie! Od bicia to jest Niuka ja tylko zdjęcia robiłam! :evil_lol: Quote
anetta Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty, Ty, Ty naszą trenerkę to zostaw w spokoju :evil_lol: Quote
Recommended Posts