Donvitow Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dogsmog piaskol na L4 po kasacji srodka transportu ale za dwa trzy dni nie widzę przeszkód by zaiwaniała w schronie.:evil_lol: Quote
P A U L A Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 nowy termin... w poniedziałek przyjedzie Pani która chce poznać Myszkę:) dzwoniła do mnie Pani Lucynka i przełożyły termin wizyty ponieważ auto nawaliło... uf! te samochody:) Quote
Martinee Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Samochody zawsze nawalają jak są potrzebne Quote
P A U L A Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Suńka nadal u babci.... Pani przyjechala, poznala Myszke- zabierze ją na 100% za pere dni, ponieważ "wykańcza" jeszcze domek i nie mialaby tyle czasu dla MAŁEJ:) Myszka była u weta prawdopodobnie bedzie miala robioną sterylke, wet sprawdzil czy napewno nie jest szczenna, bo fiu!fiu dostala tyle cialka....:)-- ale na całe szczęście to tylko "WYSKOCZYŁA" wątrobianka mojej babci:P Pozdrawiamy:) Quote
caroolcia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Super wieści!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
P A U L A Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Mycha w DOMKU!!!:) łzy szczęścia...hm... zawsze rozstania są ciężkie... ale cóż takie jest życie:) Myszko mordeczko Ty moja zawsze pełnej michy i ciepłego domku obys nigdy nie była już smutasem....-tak jak już pisałam Myszka ma duży domek, młoda dziewczynkę do zabaw i wielkie podwórkoooo....Trzymamy kciukole!! Quote
caroolcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Rozstania smutne...ale łatwiejsze kiedy piesiu do takiego domku trafia!!!!!:loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 w końcu maleńka w domku!! :loveu: Quote
Recommended Posts