Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ostatnio Pani pytała też czy może mu przywieźć coś do jedzonka, ale nie wiem czy w przypadku Satyra to dobry pomysł :evil_lol: Ostatnio mu sie przytyło :roll:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak ostatnio zaczełam się zastanawiać czy te jego zeby nie są takie brzydkie po jakiejś chorobie, może on jest młodszy? Bo szaleje jak młody psiak :loveu:

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Gdybym miała ogród, to ani byście się obejrzeli,a z Psitula zniknęłyby Satyr, Rea i Zebo. Alebym miała super stado! :loveu: (Heksa zazdrośnica by mi dała!:mad:) No ale na szóstym piętrze w samym centrum Katowic...

• 3 weeks later...
Posted

Satyrek ma w końcu obserwatora:cool1:!!! (Jednak jak się wyróżni allegro, to wejść jest bez porównania więcej! Tylko dlaczego to takie sakramencko drogie! :angryy:)

• 2 weeks later...
Posted

taki piękny, potężny psiak.... Sporo osób na niego zwraaca uwage, ale on się boi obcych, a ludzie nie mają cierpliwosci, aby trochę przy nim posiedzieć, pogadać do niego... Zresztą większości też wiek przeszkadza :shake::-(