Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

słuchajcie, z Kają jest ŻLE!

zaczyna niedomagać, w schroniku po śmierci Pani jest już 4 lata, Kaja ma teraz ok. 10 lat!

ja zrobię jej allegro, ale jeszcze inne ogłoszenia potrzebne :shake:

Posted

Bardzo mi przykro, niestety nie mogę jej pomóc ;-( mój psiak jest agresywny w stosunku do większych od siebie (a jest kurdupelkiem do pół łydki) i w dodatku mieszkam w bloku. Jejku żeby jakiś domek z ogródkiem sie znalazł, przecież ona taka ładniutka i spokojna jest!!!

Posted

Cytrynko - a możesz napisać skąd jesteś i na którym piętrze mieszkasz w bloku?

Właśnie rozmawiałam ze schroniskiem, Kaja jest łągodna względem innych psów i suczek. Jeżeli chodzi o tylnie łąpki, to już po postu wiek, ale nie ma jeszcze choroby jako takiej, jest całkowicie sprawna, może po prostu tylko wolniej wstaje. Aha, Kaja ze swoją byłą zmarłą Panią mieszkała w bloku.

Pracownicy mówią, że w jej wypadku są chętni zaryzykować - jeżeli Twój psiak jej nie zaakceptuje - Kaja może wrócić. Często psiaki potrzebują więcej niż jeden dzień, żeby się dogadać. Niestety może to być jej jedyna szansa na dom. W schronisku pieski krócej żyją niż w domu, a Kaja ma już 10 lat.

Jeżeli nie chesz ryzykować, bo znasz na tyle swoje psiaka, to też rozumiemy :-(

Posted

Zastanawiałam się przez święta, rozważając wszystkie za i przeciw, ale niestety dla mojego psa i dla mnie sunia jest za duża (czytając, że jej poprzednia właścicielka poruszała się o kuli myślalam, że to raczej mała nakolankowa sunia). Bardzo przepraszam, że wywołałam niepotrzebnie nadzieję i mocno trzymam kciuki, żeby udało się suni znaleść kochany domek

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

niestety nie mam dobrych wieści. Z Kają jest coraz gorzej, strasznie wychudła i ma problemy z tylnymi nogami, żeby być leczona, musi być wyciągniętą ze schroniska :-(