Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']No i proszę jaki ładny banerek[/quote]
Do mnie jednak bardziej przemawia ten stary mimo tej fatalnej kraty. Jest na nim taka filozoficzna a jednocześnie ma buźkę taką zaciśniętą jak u dziecka które zaraz się rozpłacze.

Posted

[quote name='Puchatek']Nowy banerek dla Rumby, bez krat :-)

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77618"][IMG]http://dardan.neostrada.pl/banerki/Rumba_banerek_13.gif[/IMG][/URL][/quote]
Śliczny! Teraz nie wiem który wybrać!:loveu:

Posted

Ciotki, laze kolo tego watku juz chwile...
Jesli sie wyadoptuje sunia, ktora u nas na DT jest ( w sobote) - Pręga moglaby do nas na DT trafic.. Nie wiem, czy tak bedzie ok na poczatek ...?

Posted

[quote name='kasiaprodex']a jak nasza pasiasta długo domu nie będzie mogła znależć to co zrobimy do schronu spowrotem:-([/quote]
Kasia, nie bój nic, jayo nie z takich ;)

Posted

[quote name='Marka']Kasia, nie bój nic, jayo nie z takich ;)[/quote]

niestety z gorszych.... :diabloti:
jak sie nie wyadoptuje - to przeznacze na sniadanie dla naszych Potworow Domowych... Domowe zreszta tez mialy byc na sniadanie, ale jakies zylaste, wiec sie ostaly i atmosfere domowa i sofe psuja :eviltong:
Kasia, w ostatecznosci zamkne w garazu i bedzie po klopocie ;-)

Posted

Też jestem za tym żeby jayo wzięła Rumbę na tymczas.
Trzeba ją stamtąd wyrwać bo się zmarnuje a ten tymczas jest godny zaufania.

PS.
[quote name='jayo']niestety z gorszych.... :diabloti:
jak sie nie wyadoptuje - to przeznacze na sniadanie dla naszych Potworow Domowych... Domowe zreszta tez mialy byc na sniadanie, ale jakies zylaste, wiec sie ostaly i atmosfere domowa i sofe psuja :eviltong:
Kasia, w ostatecznosci zamkne w garazu i bedzie po klopocie ;-)[/quote]
Jeśli dostatecznie długo się nie wyadoptuje to pragnę zauważyć że Rumba raczej wyrośnie na sporego pieska i może uznać że Potwory Domowe całkiem dobrze nadają się na przekąskę. :diabloti:

Posted

dziewczyny, zaczerwienilam sie az...:oops: dzieki za mile slowa..

Ale zakladam jednakowoz, ze Rumba znajdzie domek ekspresowo, bo inaczej TZ ja zaprzegnie do sanek :-)
Ona jest tak ujmujaca, ze na pewno sie komus spodoba.

Gdzie mala ma juz ogloszenia?

Posted

[quote name='jayo']niestety z gorszych.... :diabloti:
Kasia, w ostatecznosci zamkne w garazu i bedzie po klopocie ;-)[/quote]

a to może na podwieczorek taka młudka:evil_lol:

w Azorku to nie zgodzają sie na tymczasy tylko jako adopcja. Poprostu papierki i juz.Zreszta tylko w taki sposób mogłam zgarnąć dwa bojące onki.

pewnie ze Rumba szybciej znadzie swój domek jak bedzie na tymczasie niz w schronie znajdujacym sie 50 km od Warszawy.
A lokalizacja no cóż. Spotkałam juz kilka wypowiedzi " a Sochaczew e to daleko jak ja tam dojade"