Puchatek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No masz, przecież widziałem tą ostatnią sesję zdjęciową i jakoś mi umknęło ze świadomości że były tam zdjęcia bez krat. Robi się. Quote
Puchatek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Nowy banerek dla Rumby, bez krat :-) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77618"][IMG]http://dardan.neostrada.pl/banerki/Rumba_banerek_13.gif[/IMG][/URL] Quote
Agnieszka i Ogiś Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Skacz po to co tygryski lubią najbardziej po domek! Quote
luka1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No i proszę jaki ładny banerek, A tygrysy najbardziej lubią irysy :eviltong: Quote
Agnieszka i Ogiś Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ale tygrysy z rodzaju Rumby najbardziej domki! Quote
Puchatek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='luka1']No i proszę jaki ładny banerek[/quote] Do mnie jednak bardziej przemawia ten stary mimo tej fatalnej kraty. Jest na nim taka filozoficzna a jednocześnie ma buźkę taką zaciśniętą jak u dziecka które zaraz się rozpłacze. Quote
AśkaK Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Puchatek']Nowy banerek dla Rumby, bez krat :-) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77618"][IMG]http://dardan.neostrada.pl/banerki/Rumba_banerek_13.gif[/IMG][/URL][/quote] Śliczny! Teraz nie wiem który wybrać!:loveu: Quote
gwen Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Bardzo dziękuję za nowy banerek :) Już ląduje w opisie :) Rumba znajdziemy CI cudny domek :) Quote
jayo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ciotki, laze kolo tego watku juz chwile... Jesli sie wyadoptuje sunia, ktora u nas na DT jest ( w sobote) - Pręga moglaby do nas na DT trafic.. Nie wiem, czy tak bedzie ok na poczatek ...? Quote
Puchatek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 jayo a ten Twój DT to Kraków czy Warszawa? Quote
jayo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Puchatek']jayo a ten Twój DT to Kraków czy Warszawa?[/quote] Warszawa, a wlasciwie prawie Piaseczno.. Quote
Puchatek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No to nawet niedaleko trzeba by wieźć. Jest to dla niej szansa bo w schronie się zmarnuje. Quote
kasiaprodex Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='jayo']Warszawa, a wlasciwie prawie Piaseczno..[/quote] a jak nasza pasiasta długo domu nie będzie mogła znależć to co zrobimy do schronu spowrotem:-( Quote
Figa Bez Maku Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Czy to hienka czy tygrysek jest na życiu Rumby rysa domek znaleźć się musi ludziska nie bądźcie głusi! jak długo droga jayo tymczas może trzymać ją? bo czasem wydaje mi się łatwiej o domek na tymczasie.... Quote
Marka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='kasiaprodex']a jak nasza pasiasta długo domu nie będzie mogła znależć to co zrobimy do schronu spowrotem:-([/quote] Kasia, nie bój nic, jayo nie z takich ;) Quote
jayo Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Marka']Kasia, nie bój nic, jayo nie z takich ;)[/quote] niestety z gorszych.... :diabloti: jak sie nie wyadoptuje - to przeznacze na sniadanie dla naszych Potworow Domowych... Domowe zreszta tez mialy byc na sniadanie, ale jakies zylaste, wiec sie ostaly i atmosfere domowa i sofe psuja :eviltong: Kasia, w ostatecznosci zamkne w garazu i bedzie po klopocie ;-) Quote
luka1 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Oj przydałby się Rumbie domek. To mądre stworzenie ale potrzebuje kogoś kto nią pokieruje. W boksie wychowuje ją starszy kolega. Quote
AśkaK Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 No a wiecie jak to ze starszymi kolegami bywa...:roll:;):evil_lol:Lepiej żeby jej już nie wychowywał!:lol:Lepiej, żeby Rumbka na tymczas do jayo pojechała!;) Quote
Puchatek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Też jestem za tym żeby jayo wzięła Rumbę na tymczas. Trzeba ją stamtąd wyrwać bo się zmarnuje a ten tymczas jest godny zaufania. PS. [quote name='jayo']niestety z gorszych.... :diabloti: jak sie nie wyadoptuje - to przeznacze na sniadanie dla naszych Potworow Domowych... Domowe zreszta tez mialy byc na sniadanie, ale jakies zylaste, wiec sie ostaly i atmosfere domowa i sofe psuja :eviltong: Kasia, w ostatecznosci zamkne w garazu i bedzie po klopocie ;-)[/quote] Jeśli dostatecznie długo się nie wyadoptuje to pragnę zauważyć że Rumba raczej wyrośnie na sporego pieska i może uznać że Potwory Domowe całkiem dobrze nadają się na przekąskę. :diabloti: Quote
jayo Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dziewczyny, zaczerwienilam sie az...:oops: dzieki za mile slowa.. Ale zakladam jednakowoz, ze Rumba znajdzie domek ekspresowo, bo inaczej TZ ja zaprzegnie do sanek :-) Ona jest tak ujmujaca, ze na pewno sie komus spodoba. Gdzie mala ma juz ogloszenia? Quote
kasiaprodex Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='jayo']niestety z gorszych.... :diabloti: jak sie nie wyadoptuje - to przeznacze na sniadanie dla naszych Potworow Domowych... Domowe zreszta tez mialy byc na sniadanie, ale jakies zylaste, wiec sie ostaly i atmosfere domowa i sofe psuja :eviltong: Kasia, w ostatecznosci zamkne w garazu i bedzie po klopocie ;-)[/quote] a to może na podwieczorek taka młudka:evil_lol: w Azorku to nie zgodzają sie na tymczasy tylko jako adopcja. Poprostu papierki i juz.Zreszta tylko w taki sposób mogłam zgarnąć dwa bojące onki. pewnie ze Rumba szybciej znadzie swój domek jak bedzie na tymczasie niz w schronie znajdujacym sie 50 km od Warszawy. A lokalizacja no cóż. Spotkałam juz kilka wypowiedzi " a Sochaczew e to daleko jak ja tam dojade" Quote
Figa Bez Maku Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Pasiasta Rumba niech się szykuje do Jayo na tymczas niech wędruje mnie także łatwiej w adopcję uwierzyć łatwiej ktoś zauważy to śliczne zwierzę Quote
luka1 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Rumba liczy paski, tylko nie wiem po co. Quote
Recommended Posts