Figielek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Urzekła mnie bardzo suńka pasiasta choć wszyscy mówią,że chumorzasta.....:p Jednak pręgus z mniej kochany zdaniem moim (no i mamy);) Quote
Puchatek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Figielek']Urzekła mnie bardzo suńka pasiasta choć wszyscy mówią,że chumorzasta.....:p Jednak pręgus z mniej kochany zdaniem moim (no i mamy);)[/quote] Oj Figielku ja Cię proszę Takie byki marnie znoszę To że sunia jest pasiasta To nie znaczy [B]humorzasta[/B]. Quote
Figa Bez Maku Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 A ja jak Hienię na ekranie zobaczyłam to sie tak bardzo rozczuliłam:loveu: że "szczebiot":diabloti: mój czuły usłyszała Fiśka:cool3: ..i do mnie przybieżała:diabloti: Quote
Figielek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Czyli najprościej mówiąc Figa myślała ,że Boźe jak Rumbunia urosła było do niej.Przechrzściła się na Rumbę by zdobyć komplement....:roll: Ej... Ta Fiśka....Fiśka....:shake: Quote
Itske Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ależ ten pręgus to albo OH (owczarek holenderski) albo mix holendra!!!!!!! Tak patrząc po zdjęciah - to można sie pomylić! (sama mam OH w domu, uwielbiam tę rasę!), ma ciut dłuższą sierść, za długą na krótkowlosego, za krótką na długowłosego - one są w trzech odmianac (jeszcze szorstkowłosa), trochę ich teraz ludzie przywożą z Holandii, tam wszystkie się chipuje, ona ma chipa? Czy ten pręgowaniec ma dom??????????????????????????? Jeśli ma dom, to wlaściciel chyba nie wie, jaki ma skarb! Please!!!!! odpowiedzcie, co się dzieje z pręgowanicem! Quote
Wilejkaros Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ma domek chyba w Otwocku albo pod. Pisz do ciotki Jayo na PW. Quote
Figielek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='Itske']Ależ ten pręgus to albo OH (owczarek holenderski) albo mix holendra!!!!!!! Tak patrząc po zdjęciah - to można sie pomylić! (sama mam OH w domu, uwielbiam tę rasę!), ma ciut dłuższą sierść, za długą na krótkowlosego, za krótką na długowłosego - one są w trzech odmianac (jeszcze szorstkowłosa), trochę ich teraz ludzie przywożą z Holandii, tam wszystkie się chipuje, ona ma chipa? Czy ten pręgowaniec ma dom??????????????????????????? Jeśli ma dom, to wlaściciel chyba nie wie, jaki ma skarb! Please!!!!! odpowiedzcie, co się dzieje z pręgowanicem![/quote] Mogłabyś przesłać zdjęci a tego OH-a? Quote
Itske Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jasne, ze moglabym, tylko nie umiem zamieścić ich na forum, ani nawet w korespondencji formumowej, dasz jakiś priv? Quote
Puchatek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Figielek']Mogłabyś przesłać zdjęci a tego OH-a?[/quote] A młode pokolenie podobno netem posługuje się bardzo sprawnie :diabloti: Wystarczy poszperać. Tu masz link Figielku. [URL]http://www.psy.pl/rasy/?R=145[/URL] Quote
Wilejkaros Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Itske, żeby wstawić zdjęcie, musisz najpierw zalogować się na jakimś portalu, który te zdjęcia będzie "przechowywał" (polecam [URL="http://www.fotosik.pl"]www.fotosik.pl[/URL]). Wgrywasz tam zdjęcia z dysku lub telefonu. Każde zdjęcie otrzyma kilka kodów, kopiujesz ten pt. Pełny rozmiar na forum. Wklejasz przekopiowany link w swoją forumową wypowiedź. Czekamy! Quote
Itske Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Puchatek']A młode pokolenie podobno netem posługuje się bardzo sprawnie :diabloti: No tylko, że ja się już raczej (na pewno) do młodego pokolenia nie zaliczam, niestety!:placz: ok, instrukcję przeczytałam, i tak przekażę dziecięciu, niech matce pomoże i pokaże naszą hienę Quote
Puchatek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Itske'][quote name='Puchatek']A młode pokolenie podobno netem posługuje się bardzo sprawnie :diabloti: [/quote] No tylko, że ja się już raczej (na pewno) do młodego pokolenia nie zaliczam, niestety!:placz: [/quote] To było skierowane do Figielka który jak najbardziej do młodego pokolenia się zalicza a żeby zobaczyć OHa to musi prosić o pokazanie :shake: No chyba że chodziło o tego konkretnego ;-) Quote
Figielek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Chciałam,że by inni mniej sprawni netowcy..mogli go zobaczyć na wątku...:cool3: A co u Rumby? Quote
jayo Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Henia biega :-) Duzo biega. I znosi patyki. I podjade chyba zdjecia zrobic... Albo skontaktuje itske z ludzmi - moze sie spotkaja pogadac o rasie ? :diabloti: Quote
Wilejkaros Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 A gdzie była dziś ciotka jayo, jak Ją obgadywałyśmy na sabacie u Magdarynki? ;) Quote
jayo Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='Wilejkaros']A gdzie była dziś ciotka jayo, jak Ją obgadywałyśmy na sabacie u Magdarynki? ;)[/quote] Dala Wam niepowtarzalna okazje do obgadywania :diabloti: Quote
Figielek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Nasza pregowana panienka uczy się dyscypliny..... to dobrze....szkoda ,że Fiśka nie może się tego nauczyć:shake::placz::mad: Quote
Recommended Posts