Figielek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Gdy będziecie coś wiedzieć dajcie znać:roll: Quote
Figa Bez Maku Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Mamy nadzieję ,że Hieni niebawem los się odmieni i rumbę zatańczy swojej pani ogonem i łapami :lol:dla niej:loveu: Quote
Ania-Sonia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Mamy nadzieję ,że Hieni niebawem los się odmieni i rumbę zatańczy swojej pani ogonem i łapami :lol:dla niej:loveu:[/quote] Figa bez Maku, jesteś bezkonkurencyjna :lol: Czy to "Taniec z gwiazdami" tak Cię natchnął? ;) Quote
Figa Bez Maku Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Aniu..myślę ,że Twoja Sonia też umie taniec ogona:eviltong: gdzie tam taniec z gwiazdami przy tańcu z ogonkami:cool1: Quote
jayo Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Nic nie wiem, Panstwo nie odbieraja telefonu :((((((((((((((( Quote
Figielek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No nie wiem......Może poprostu zapomnieli ale jak można zapomnieć o Rumbie.:shake: Quote
jayo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Nie zapomnieli o Rumbie/Heni, byli na dzialce przez weekend wybiegac mloda panienke :-) Sa zachwyceni naszym pasiastym przytulakiem (nie dziwne :evil_lol: ). Henia dostala lozeczko, ktore lezy przy lozku Panstwa, bo nie odstepuje ich za bardzo. W kazdej chwili zapraszaja na wizyte poadopcyjna, na razie niunia sama w domu nie zostaje, dwoch doroslych synow na zmiane z rodzicami bywa w domu. Quote
Figa Bez Maku Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 To znaczy ,że Hienia pasiasta:evil_lol: słodka i przytulasta ma domek swój własny?:lol: prawdziwy i nie za ciasny?:multi: Quote
jayo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']To znaczy ,że Hienia pasiasta:evil_lol: słodka i przytulasta ma domek swój własny?:lol: prawdziwy i nie za ciasny?:multi:[/quote] Ciasnawy, ale fajny dla calej ferajny. rak sporo do glaskania, i miska do mlaskania i lozeczko wygodne i szeleczki modne :-) Figa - zarazasz :diabloti: Quote
jayo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='luka1']No jasno proszę ZABRALI ?!!!!!![/quote] zabrali :placz::placz::placz: Quote
Figa Bez Maku Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No to Jayo ..pogadamy?:cool3: Dla kogo teraz domku szukamy?:cool3: Jak nam tak dobrze idzie...:cool1: rymujmy następnej bidzie..:diabloti: Czy Mopcia już w domku siedzi?:eviltong: Quote
luka1 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A jak ma teraz na imię ?:cool1: :laola::cunao::beerchug: Quote
jayo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='luka1']A jak ma teraz na imię ?:cool1: [/quote] Na imie ma dalej Henia :-)) A Mickiewicz to klasyka, czyz nie?:evil_lol: Quote
luka1 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='jayo']Na imie ma dalej Henia :-)) To bardzo zły wybór. Rumba bardziej pasowało :evil_lol::loveu: Quote
jayo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='luka1'][quote name='jayo']Na imie ma dalej Henia :-)) To bardzo zły wybór. Rumba bardziej pasowało :evil_lol::loveu:[/quote] w zasadzie..... teraz co nam szkodzi ;-) Quote
luka1 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A pewnie, grunt to rodzina :evil_lol::multi: To kiedy następna psina :diabloti: Quote
jayo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='luka1']A pewnie, grunt to rodzina :evil_lol::multi: To kiedy następna psina :diabloti:[/quote] juz na miejscu... [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89776[/url] Quote
Wilejkaros Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ja myślę, że te Bidy Was wyczuwają i wiedzą, że mogą wyjść na drogę i na Was poczekać... ;) Quote
Ziutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='jayo']zabrali :placz::placz::placz:[/quote] :laola::laola: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: [B][SIZE=7][COLOR=Magenta]S U P E R ! ! ![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
jayo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Wilejkaros']Ja myślę, że te Bidy Was wyczuwają i wiedzą, że mogą wyjść na drogę i na Was poczekać... ;)[/quote] no wlasnie.... ja chyba juz sie nie bede rozgladac, ciagle widze jakies psy i jak nie moge sie zatrzymac, to nie spie w nocy, a potem wracam tam szukac czy jeszcze sie cos placze.. Quote
Figielek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [CENTER][SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=SeaGreen]Wiwat [/COLOR] R[COLOR=Magenta]u[COLOR=Yellow][COLOR=SandyBrown]m[/COLOR][COLOR=Blue]b[COLOR=Lime]a! I nowy domek.... [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][LEFT]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::bluepaw::bigcool::bigcool: [/LEFT] [/CENTER] Quote
Recommended Posts