Fredii Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [COLOR=black]Z sunią jest lepiej. Spokojnie śpi, coraz częściej się rusza raz nawet zaszczekała, bo ktoś pukał do drzwi, wiec to chyba dobry znak. Żona wie i nawet nic specjalnie nie mówiła, to chyba też dobry znak:roll:[/COLOR] Quote
kate89 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :) ciesze sie ze wszytko dobrze poszło...nie mogło byc inaczej :) niech sunia sie kuruje,nawet sie nie obejrzysz jak wejdzie ci na głowe i bedzi skakała i bawiła sie jak kiedys :) pisz jak sie sunia miewa i jak z oczkiem i jej ogólnym samopoczuciem Pozdrawiam Quote
Fredii Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Dziękuję za zainteresowanie się moją sunią. Jak na razie wszystko jest dobrze. Zniosłem ją na pole, aby zrobiła swoje. Sama zrobiła kilka małych kroczków, więc jest dobrze. Teraz sobie śpi. Widać po niej, że jest słaba i senna. Ciekawe ile to potrwa, z tego wszystkiego zapomniałem się weta zapytać. Mam nadzieję, że jutro już zdecydowanie będzie lepiej. A ja przy niej siedzę cały czas. Z nudów mi się roi. Pograłem w gry a teraz siedzę i rozmyślam Quote
Agga Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Przeczytałam wszystko i powiem, że bardzo chciałam aby było dobrze. Wiem co przeżywałeś bo ja tez kilka razy przeżywałam podobne sytuacje. Dobrze, że wszystko się tak szczęśliwie skończyło. A sunia niech szybko wraca do zdrowia. Pisz jak ona się czuje.[/COLOR][/B] Quote
Fredii Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Witam Dziękuję za miłe słowa. Z sunią jest dużo, dużo lepiej, prawdę mówiąc od kilku miesięcy nie było tak dobrze. Cukrzyca powoli ustępuje, ale prawdziwe efekty będzie dopiero widać po 2 miesiącach. Obecnie wystarczy, że dam 10j. dwa razy dziennie i glukoza jest w normie. Dla mnie to jest coś, ponieważ przed sterylizacją dawałem 21j. dwa razy dziennie a zdarzało się nawet, że dzienna dawka przekraczała 50 j. Tydzień po sterylizacji a Blanca (tak się wabi) chce biegać, normalnie schodzi po schodach, ma dobry wręcz wilczy apetyt. Rana pooperacyjna ładnie się zrasta. Także jak na razie wszystko jest dobrze. Quote
kate89 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Mowiłam że wszytko bedzie w porządeczku...bardzo sie ciesze ze Blanką jest coraz lepiej,przewaznie po sterylce jest juz tylko lepiej i sie tyle chorób nie ima :) wiec bedzie dobrze trzymajcie sie,wymiziaj sunie odemnie z zyczeniami szybkiego powrotu do zdrowia pozdróffki Quote
Iss Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 czy ktoś wie może czego oznaką są zaczerwienione białka? Quote
Recommended Posts