Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napewno znacie Toffika ...i pewnie znacie jego tragiczną przeszłość
Trafił do mnie jako 3 miesięczny zagłodzony i dziki szczeniak...z pomocą kochanej dogomaniaczki-Jogi-wyrósł na pięknego psiaka,prawdziwego wilka! ....niestety małe ślady w psychice zostały..przez te 9 miesięcy zmienił się nie do poznania... z małego,ledwie żyjącego szczeniaka przekształcił się w pięknego, wilczurowatego młodziaka,który kocha swoich właścicieli...kocha ludzi i zwierzęta....cały otaczający go świat...jest bardzo posłuszny,wesoły. Czasem jednak reaguje strachem....chowa się w kąt lub poprostu ucieka.

Pyszna ta kostka....mmmmmm
Na mój widok poprostu sika z radości ...co do mojej rodziny to do każdego podchodzi inaczej-odpowiednio do jego intencji Do jednego z wielką radością,do innego z podkulonym ogonkiem...Kocha wszystkie psy,koty,ptaki.....poprostu wszystko...chociaż na początku nie radziłabym zostawiać go ze zwierzakiem sam na sam ...Do Jogi podchodzi jeszcze z rezerwą-noo jak to do weta,który męczy zastrzykami ...normalka

Taki jestem słodki....

Szuka nowego domku...nie pilnie,ale jednak ....z małą nadzieją reaktywuję akcję poszukiwania domu dla Toffika ...może kogoś złapie za serce...i nie puści...

Toffik i Spike.....

Naprawdę kocham tego psiaka...baaarddzooo i chcę dla niego jak najlepiej...dlatego domek musi być naprawdę super ...taaki wymarzony, gdzie Toffik zazna naprawdę wiele miłości...

Toffiś....

Obecnie Toffik ma roczek ....i jest kochany
Tak naprawdę miał nazywać się Toffi,bo był słodki,ale odkąd wyrósł zrobił się z niego łobuziak ..i jest kabaretowym Toffikiem ....

Toffik jest naprawdę piękny...pięknie zbudowany...Ma piękne dzikie-naprawdę wilcze oczy :loveu: ...Kocha towarzystwo...Potrafi zachować czystość,czasem wynosi buty z domu:mad: i roznosi zabawki,ale to wkoncu jeszcze dzieciak:p ...Potrafi siadać,leżec...jest wielkim żarłokiem :lol: ..

Posted

Napewno....ale chyba marne szanse:shake: ...ogólnie psy o tragicznej przeszłości nie znajdują domów...ze względu na charakter:shake: ... sama nie wiem...trzymam kciuki-moze jednak ktos się pojawi:loveu:

Posted

Dzieki Anashar...Jutro postaram się o lepsze fotki ;) ...i proszę-jeśli masz chwilkę popraw kontakt na ten,który ci wysłałam e-mailem...
Jeszcze raz wielkie dzięki:loveu: ...

• 2 months later...
Posted

U Toffika wszystko O.k. Jest u mnie i pewnie juz tutaj zostanie,bo nie sądzę,by ktoś go chciał :roll:..Jest przecudowny..miziasty,posłuszny... bardzo go kocham i chce dla niego jak najlepiej:roll:..Ma juz roczek:lol: i jest przecudownym młodziakiem.