Marlena:) Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 _____________________________________________ ________________________________________________________ Napewno znacie Toffika ...i pewnie znacie jego tragiczną przeszłość Trafił do mnie jako 3 miesięczny zagłodzony i dziki szczeniak...z pomocą kochanej dogomaniaczki-Jogi-wyrósł na pięknego psiaka,prawdziwego wilka! ....niestety małe ślady w psychice zostały..przez te 9 miesięcy zmienił się nie do poznania... z małego,ledwie żyjącego szczeniaka przekształcił się w pięknego, wilczurowatego młodziaka,który kocha swoich właścicieli...kocha ludzi i zwierzęta....cały otaczający go świat...jest bardzo posłuszny,wesoły. Czasem jednak reaguje strachem....chowa się w kąt lub poprostu ucieka. ___________________________________________________ Pyszna ta kostka....mmmmmm ______________________________________________________ Na mój widok poprostu sika z radości ...co do mojej rodziny to do każdego podchodzi inaczej-odpowiednio do jego intencji Do jednego z wielką radością,do innego z podkulonym ogonkiem...Kocha wszystkie psy,koty,ptaki.....poprostu wszystko...chociaż na początku nie radziłabym zostawiać go ze zwierzakiem sam na sam ...Do Jogi podchodzi jeszcze z rezerwą-noo jak to do weta,który męczy zastrzykami ...normalka ________________________________________________________ Taki jestem słodki.... ____________________________________________________ Szuka nowego domku...nie pilnie,ale jednak ....z małą nadzieją reaktywuję akcję poszukiwania domu dla Toffika ...może kogoś złapie za serce...i nie puści... _______________________________________________________ Toffik i Spike..... ________________________________________________________ Naprawdę kocham tego psiaka...baaarddzooo i chcę dla niego jak najlepiej...dlatego domek musi być naprawdę super ...taaki wymarzony, gdzie Toffik zazna naprawdę wiele miłości... ________________________________________________________ Toffiś.... _______________________________________________________ Obecnie Toffik ma roczek ....i jest kochany Tak naprawdę miał nazywać się Toffi,bo był słodki,ale odkąd wyrósł zrobił się z niego łobuziak ..i jest kabaretowym Toffikiem .... _______________________________________________________ _______________________________________________________ Toffik jest naprawdę piękny...pięknie zbudowany...Ma piękne dzikie-naprawdę wilcze oczy :loveu: ...Kocha towarzystwo...Potrafi zachować czystość,czasem wynosi buty z domu:mad: i roznosi zabawki,ale to wkoncu jeszcze dzieciak:p ...Potrafi siadać,leżec...jest wielkim żarłokiem :lol: .. Quote
Marlena:) Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Tak śliczne i kochane cudo.....tylko domku stałego brak ;) ... Quote
DuDziaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Napewno domek wkrotce sie pojawi:diabloti: Quote
Marlena:) Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Napewno....ale chyba marne szanse:shake: ...ogólnie psy o tragicznej przeszłości nie znajdują domów...ze względu na charakter:shake: ... sama nie wiem...trzymam kciuki-moze jednak ktos się pojawi:loveu: Quote
Marlena:) Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Dzięki za podnoszenie-Paulinko:loveu: ....Miejmy nadzieje,ze to cos da :roll: ... Quote
Paulina_mickey Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ktoś na pewno sie znajdzie kto pokocha Toffika:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Słodki Toffi w góre:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marlena:) Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 No żadna cioteczka juz Toffika nie pamięta :shake: ...małego zagłodzonego szczeniaczka...nikt go nie odwiedza-poza kochaną Paulinką:mad: ... Nieładnie:eviltong: ... Quote
Marlena:) Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 nono..to juz mój drugi post z kolei :mad: ....podnoszę diabełka:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 witam Toffisiu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marlena:) Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Nikt nie chce PRAWDZIWEGO WILCZKA??:cool3: Jedyna taka okazja!!:loveu: Quote
Marlena:) Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 W górę śliczniochu :multi: Wiecie,ze Toffik naprawdę się zmienił?Teraz bawi się nawet z obcymi..ściga itp. Jest cudowny! Quote
Anashar Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Toffik http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/toffik.html Aczkolwiek przydałyby się lepsze zdjęcia, te są strasznie prześwietlone... Quote
Marlena:) Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Dzieki Anashar...Jutro postaram się o lepsze fotki ;) ...i proszę-jeśli masz chwilkę popraw kontakt na ten,który ci wysłałam e-mailem... Jeszcze raz wielkie dzięki:loveu: ... Quote
Marlena:) Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 U Toffika wszystko O.k. Jest u mnie i pewnie juz tutaj zostanie,bo nie sądzę,by ktoś go chciał :roll:..Jest przecudowny..miziasty,posłuszny... bardzo go kocham i chce dla niego jak najlepiej:roll:..Ma juz roczek:lol: i jest przecudownym młodziakiem. Quote
Recommended Posts