oktawia6 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='piotrek_b'] myślisz, że chcę wcisnąc Ci jakąś kiche - :bigcry: [/quote] ależ wręcz przeciwnie-ja jestem przekonana, że masz niecne wizje! Quote
piotrek_b Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='oktawia6']a to ten Debreczyn-[B][SIZE="4"]skąd mam znac jakąs wiochę na Węgrzech?[/SIZE][/B]:mad: jakbyś napisał sam Debreczyn to bym już załapała-choc tylko po tym co pisałeś a jaki Ty możesz miec materiał Piotrek....:evil_lol: co zamiast Goryli-aż się boję:eviltong: Goryle muszą byc bezwzględnie![/QUOTE] nooo, wstydź się Warszawianko Quote
oktawia6 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 ale ja się wcale nie wstydzę-nie jestem taxi drive by każdą norę znac Piotrek-zaś znam takie miejsca których Ty nie znasz:diabloti: no i jak Ci z tym?:cool3: Quote
oktawia6 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='piotrek_b'] jakie opowiedz, grzecznie posłucham ;) [/quote] nie podpuszczaj mnie bo jak napiszę to dostanę bana na zawsze-skup się na - w zasadzie nie wiem na czym dzisiaj wieczorem:p -na przeróbkach albo wizjach Quote
oktawia6 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 dobrze, że jesteś grzeczny Piotrek-to nie będziesz bity chociaż:diabloti: jak Twoje Gryfonki znoszą te upały? Quote
piotrek_b Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 najpierw napiszę Ci co ja znoszę lub nie... nie znoszę przemocy :nono: a ty tutaj o biciu ;) OK, moje psiny dziekują za pamięć Quote
oktawia6 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 na chwilę pod blok muszę wyskczyc s Sikorią, potem na zmianę z resztą;) potem wracam dopiero Twój post zauważyłam-bicie to bicie bezlitośnie! bez litości!!! a masz![IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/Biczowanie.gif[/IMG]jakbyś powiedział, że się zgadzasz to co innego a tak cięgi na szybko!!! Quote
piotrek_b Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 no nie, to jest jakiś sadyzm co Ty ze mną robisz :crazyeye: czy coś Ci nie wypadło z pamięci, aby Quote
oktawia6 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 a cóż to pan Piotrek_B taki nadobny dzisiaj?:niewiem: jak tak to szybko się znudzę:evil_lol: to dobrejnocy i tak dzisiaj coś nie wosie PiotrekB Quote
piotrek_b Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 no to juz jestem Zadra 2x Res.CAC, Res.CACIB :loveu: Quote
oktawia6 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Gratulacje!!! było dużo Gryfoników? A zrobiłeś zdjęcia Gryfoników, o które wcześniej prosiłam? Quote
piotrek_b Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 były 3 szorstkie rude, i 2 (dwie) brabantki, fotki robiłem, ale co wyszło - zobaczymy jutro Quote
oktawia6 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 To wspaniale! Koniecznie zdjęcia:loveu: -a tak poza tym podobało się? tylko zwięzłe info podajesz:roll: Quote
piotrek_b Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 a co mam dzisiaj podawać, 700 km drogi z Debreczyna do Łodzi i nie potrafię teraz myśleć :chaos: Quote
oktawia6 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 dobrze-daleka droga-zmęczenie-ale to Twój żywioł! nie festyn October Fest:evil_lol: więcej emocji!:evil_lol: Quote
piotrek_b Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 jasne, :eviltong: emocje własnie sie skończyły i wróciłem do rzeczywistości,:placz: ale Huleczka jest bardzo szczęśliwa:loveu: i nie opuszcza mnie na krok :loveu: Quote
oktawia6 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 jest szczęsliwa, że koniec ? a jak w trakcie się zachowuje? nie wszystkie psy lubią wystawy i różnie to znoszą-Wiesz sam.....dzisiaj zdjęcia!!! Quote
piotrek_b Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Huleczka czekała na mnie w domu :lol: więc jest szczęśliwa, że reszta stada ponownie się przyłączyła :evil_lol: na razie wystawia się tylka Zadra :eviltong: Hulka ma szczęśliwe dzieciństwo :multi: ale kiedyś znienacka wkroczymy na światowe dogshow sceny - zachwyt i podziw będzie unosił się nad zjednoczoną europą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
piotrek_b Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 no proszę, :mad: wspominałaś coś o zdjęciach ??? :-o Quote
oktawia6 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Piotrek no i jak ze zjęciami?:evil_lol: ja jestm uparta na Goryle-mają stac u mnie na szafce nocnej-jak antonio banderas-2 wersje-jak napisałam na początku-dawaj czekam niecierpliwie:mad: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Quote
oktawia6 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 frajeras-banderas-nie wiem:evil_lol: :boom: ja mam inny gust-poproszę moje Goryle-przez duże G!:mad: :B-fly: ramka w kształce serca już czeka:loveu: -masz przecież pierwszą wersję/koncepcję-foty-wysłałam Ci leżące Goryle i moą fotkę z Grysiem:mad: ale jak wykasowałeś to nie ma problemu! zaraz ponownie Ci remind:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts