Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='oktawia6']a to ten Debreczyn-[B][SIZE="4"]skąd mam znac jakąs wiochę na Węgrzech?[/SIZE][/B]:mad: jakbyś napisał sam Debreczyn to bym już załapała-choc tylko po tym co pisałeś

a jaki Ty możesz miec materiał Piotrek....:evil_lol: co zamiast Goryli-aż się boję:eviltong:
Goryle muszą byc bezwzględnie![/QUOTE]

nooo, wstydź się Warszawianko

Posted

[quote name='piotrek_b']
jakie opowiedz, grzecznie posłucham ;)
[/quote]
nie podpuszczaj mnie bo jak napiszę to dostanę bana na zawsze-skup się na - w zasadzie nie wiem na czym dzisiaj wieczorem:p -na przeróbkach albo wizjach

Posted

na chwilę pod blok muszę wyskczyc s Sikorią, potem na zmianę z resztą;) potem wracam
dopiero Twój post zauważyłam-bicie to bicie bezlitośnie! bez litości!!!
a masz![IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/Biczowanie.gif[/IMG]jakbyś powiedział, że się zgadzasz to co innego a tak cięgi na szybko!!!

Posted

Huleczka czekała na mnie w domu :lol: więc jest szczęśliwa, że reszta stada ponownie się przyłączyła :evil_lol:
na razie wystawia się tylka Zadra :eviltong: Hulka ma szczęśliwe dzieciństwo :multi:
ale kiedyś znienacka wkroczymy na światowe dogshow sceny - zachwyt i podziw będzie unosił się nad zjednoczoną europą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Piotrek no i jak ze zjęciami?:evil_lol: ja jestm uparta na Goryle-mają stac u mnie na szafce nocnej-jak antonio banderas-2 wersje-jak napisałam na początku-dawaj czekam niecierpliwie:mad: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Posted

frajeras-banderas-nie wiem:evil_lol: :boom:
ja mam inny gust-poproszę moje Goryle-przez duże G!:mad: :B-fly: ramka w kształce serca już czeka:loveu: -masz przecież pierwszą wersję/koncepcję-foty-wysłałam Ci leżące Goryle i moą fotkę z Grysiem:mad: ale jak wykasowałeś to nie ma problemu! zaraz ponownie Ci remind:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: