Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Ostania fotka wymiata :)[/quote]

[quote name='Iza13']Matusz ta [URL]http://img120.imageshack.us/img120/4705/img9056dw0.jpg[/URL]
fotka jest cudowna :loveu:;)
Strasznie mi sie podoba :loveu:

[/quote]

[quote name='Mysia_']Matusz, bardzo ładne fotki :cool3:
[/quote]

dzięki dziewczyny ;)

Posted

[quote name='XXL']podsumowanie tych lat ?
zdobylem pozwolenie na bron krotka Agga tak tak swir a moze strzelac

[url]http://img81.imageshack.us/img81/1804/dsc02004qg4.jpg[/url]
[/quote]

[B][COLOR="DarkGreen"]No no ja sie nie zgadzam na tą broń:mad:[/COLOR][/B]

Posted

na stojąco? :cool3: Hehe, mi zawsze głowa spada i się budzę, jak byłam mała (w sumie to dalej jestem:lol:) i chodziłam do Kościoła to tak zawsze miałam:evil_lol:
Kiedyś mi kumpela zrobiła sesje zdięciową jak śpię, czyli najbardziej skulony człowiek świata :lol:

Posted

ja jak bylem maly to zasnalem pod jakims iglakiem kolo domu i wszyscy mnie szukali pol dnia z przerazeniem. w kosciele tez zawsze spalem :lol: - do dzisiaj mi zostalo i jak nie moge zasnac to wlaczam RM :lol: w pracy rzadko mi sie zdarza, ale tylko dlatego, ze nie moge :P no i czesto sie budze z glowa na ziemi a nogami na lozku ;) ogolnie jestem fenomenem w tej dziedzinie :P

Posted

[quote name='orzech']tak wyglada zmeczony orzech po pracy :P
[URL]http://img134.imageshack.us/img134/8559/39589777rv2.jpg[/URL]
[/quote]

Nooo Co ci Irlandczycy z biednym orzechem robią ;)

Gdyby nie te buty to bym cię nie zobaczyła na tej kołdrze :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='orzech']tak wyglada zmeczony orzech po pracy :P
[url]http://img134.imageshack.us/img134/8559/39589777rv2.jpg[/url][/quote]

A ja to chętnie położyła bym się obok :loveu:

Posted

pati zamaskowalem sie, zeby nikt mi zdjec nie robil i mnie nie budzil :P
ale niestety nie udalo sie :P
paula miejsca jest jeszcze duzo, zapraszam :loveu:

Posted

[quote name='smallpati']a trzeba było ściągnąć buty :evil_lol::evil_lol: wtedy by cię nie znaleźli ;)[/quote]

Biedak siły już nie miał, nie widzisz? :P

Ale chyba nikt nie zdejmuje podczas snu obrazków ze ściany jak ja, prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ale ja je sciagam tylko wtedy jak ide sie kapac ( czyli w kazdy pierwszy piatek miesiaca) :D:D:D
za duzo energii trzeba zuzyc na sciagniecie tego dziadostwa :P

Posted

Ooo widzę że ty często o higienę dbasz :D u mnie oszczędność wody więc się tylko 2 razy do roku (na święta) kąpiemy, a żeby nie marnować wody to nalewamy do wanny i jeden po drugim wchodzi, Moli ma oczywiście pierwszeństwo :evil_lol::evil_lol:

Trzeba było zainwestować w japonki :D:D

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]No no ja sie nie zgadzam na tą broń:mad:[/COLOR][/B][/quote]
MAMO MAMO MAMO :) ale to tylko na niegrzecznych bandziorow ;) do dziurawienia kolan urzywam wiertarki haha
[quote name='evaxon']uchhhh uwielbiam spijac cukier z twoich ust...hahahaha[/quote]

Ja to wiem ;) przeciesz tak powino byc nie ? :) ale tak z was dwojga (ty i tigra) wole tigre hahah:)

Posted

[quote name='smallpati']Ooo widzę że ty często o higienę dbasz :D u mnie oszczędność wody więc się tylko 2 razy do roku (na święta) kąpiemy, a żeby nie marnować wody to nalewamy do wanny i jeden po drugim wchodzi, Moli ma oczywiście pierwszeństwo :evil_lol::evil_lol:

Trzeba było zainwestować w japonki :D:D[/quote]
:D nie no... ja nie moge cie czytac bo pozniej mnie brzuch boli i mam zryty beret :D