Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Baffi specjalnie for U w kolorze:evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]
dzięki, od razu lepiej :p
Rybc!a ładnie wyszłaś :cool3:

Posted

[quote name='Ulaa']młode śliczne dziewczynki a do fotek robią miny jak stare baby :roll::evil_lol:[/quote]

to jestr poprostu takie zalotne spojrzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Puma kiepsko Cię tam widać :eviltong:

Posted

[quote name='orzech']hej pati
stare to ty masz szare komorki :P
zdjecie jest z wczoraj :lol:[/quote]

szarych to ja w ogolę nie mam :diabloti:

to zdjęcie on sam wklejał do galerii jak jeszcze nie był zbanowany :evil_lol:

wczoraj to chyba to zdjecie dostales :P

Posted

w sumie masz, ale tylko jedna... w ktorej jestes zamykana na noc jak jestes niegrzeczna :D
zdjecie bylo podobne, ale nie takie samo ;p
jakbys go lovala tak jak ja to bys znalazla kilka roznic :P

Posted

hmm :p na tych zdjęciach ma te same spodnie i bałagan w szafce jego mamy :diabloti: (fakt tam chyba byla szara bluza :evil_lol:)

oo ja go loviam :loveu::loveu::loveu: i dlatego mi to bez znaczenia jakie zdjęcie jest

wiesz co, wiesz co :mad: przeginasz!
Moja nocna komórka nie jest szara tylko zielona (uspakajająca) obita gąbka i bez klamek :evil_lol:

Edit: O tak przypominam sobie :D na tamtym zdjęciu nie było ściereczki powieszonej

Posted

Olek znowu fotografował się w tym miejscu rozpraszającym uwagę...
... jak patrze na te zdjęcia to najpierw widzę mikrofalówkę, pózniej lampkę, potem ścierki.... a na końcu Olka :evil_lol:

Posted

[quote name='Paulinaaa']Olek znowu fotografował się w tym miejscu rozpraszającym uwagę...
... jak patrze na te zdjęcia to najpierw widzę mikrofalówkę, pózniej lampkę, potem ścierki.... a na końcu Olka :evil_lol:[/quote]

Identyczną kolejność miałam patrząc poraz pierwszy na zdjęcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='baffi2']jaka kamienna powaga na twarzy Aleksandra :D :P[/quote]
Jakbyś położyła Bolsa na stół to by już nie miał kamiennej twarzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: