BlackSheWolf Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 hejo :) a ja swoich fotek tu dawno nie dawałam :D więc trochęwas postrasze i jedną wkleje :D [img]http://images25.fotosik.pl/152/2878eb3da46ff658.jpg[/img] Quote
baffi2 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Baffi specjalnie for U w kolorze:evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] dzięki, od razu lepiej :p Rybc!a ładnie wyszłaś :cool3: Quote
Ulaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 młode śliczne dziewczynki a do fotek robią miny jak stare baby :roll::evil_lol: Quote
Puma1984 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 To jeszcze ja się pokaże,a co mi tam... :-) Zdjecie wyszlo jakbym sie bała własnego psa:-) :lol: [IMG]http://img261.imageshack.us/img261/7267/0088324788uk1.jpg[/IMG] Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Ulaa']młode śliczne dziewczynki a do fotek robią miny jak stare baby :roll::evil_lol:[/quote] to jestr poprostu takie zalotne spojrzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Puma kiepsko Cię tam widać :eviltong: Quote
orzech Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 no to teraz czas na aleksandra :P odbanujcie go bo sie juz nigdy nie usmiechnie ;) [img]http://img249.imageshack.us/img249/694/oleczekqm7.png[/img] Quote
NightQueen Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ee stare zdjecie Aleksandra dales :P Quote
orzech Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 hej pati stare to ty masz szare komorki :P zdjecie jest z wczoraj :lol: Quote
NightQueen Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='orzech']hej pati stare to ty masz szare komorki :P zdjecie jest z wczoraj :lol:[/quote] szarych to ja w ogolę nie mam :diabloti: to zdjęcie on sam wklejał do galerii jak jeszcze nie był zbanowany :evil_lol: wczoraj to chyba to zdjecie dostales :P Quote
orzech Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 w sumie masz, ale tylko jedna... w ktorej jestes zamykana na noc jak jestes niegrzeczna :D zdjecie bylo podobne, ale nie takie samo ;p jakbys go lovala tak jak ja to bys znalazla kilka roznic :P Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Poprostu on na wszystkich fotkach wygląda tak samo :eviltong: Na tamtych miał chyba inne ciuchy :evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 hmm :p na tych zdjęciach ma te same spodnie i bałagan w szafce jego mamy :diabloti: (fakt tam chyba byla szara bluza :evil_lol:) oo ja go loviam :loveu::loveu::loveu: i dlatego mi to bez znaczenia jakie zdjęcie jest wiesz co, wiesz co :mad: przeginasz! Moja nocna komórka nie jest szara tylko zielona (uspakajająca) obita gąbka i bez klamek :evil_lol: Edit: O tak przypominam sobie :D na tamtym zdjęciu nie było ściereczki powieszonej Quote
Paulina. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Olek znowu fotografował się w tym miejscu rozpraszającym uwagę... ... jak patrze na te zdjęcia to najpierw widzę mikrofalówkę, pózniej lampkę, potem ścierki.... a na końcu Olka :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Paulinaaa']Olek znowu fotografował się w tym miejscu rozpraszającym uwagę... ... jak patrze na te zdjęcia to najpierw widzę mikrofalówkę, pózniej lampkę, potem ścierki.... a na końcu Olka :evil_lol:[/quote] Identyczną kolejność miałam patrząc poraz pierwszy na zdjęcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :lol::lol::lol: ja też pierwszą zauważyłam mikrofalówkę :oops: Na tej fotce Olek jest bardziej opalony :cool3::lol: Quote
orzech Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 zrobil sobie zdjecie w naturalnym srodowisku tak jak wy. tylko, ze on w domu a wy w lasach i krzakach:D a tej mikrofalowki to chyba mu zazdroscicie :PP Quote
baffi2 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 jaka kamienna powaga na twarzy Aleksandra :D :P Quote
KaRa_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='baffi2']jaka kamienna powaga na twarzy Aleksandra :D :P[/quote] Jakbyś położyła Bolsa na stół to by już nie miał kamiennej twarzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='orzech']a tej mikrofalowki to chyba mu zazdroscicie :PP[/quote] pfy :eviltong: Ja mam lepszą :lol: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='KaRa_']Jakbyś położyła Bolsa na stół to by już nie miał kamiennej twarzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] dobre :evil_lol::diabloti: Quote
orzech Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote]pfy :eviltong: Ja mam lepszą :lol:[/quote] chyba jak sobie wstawisz w photoshopie :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Mysia_']dobre :evil_lol::diabloti:[/quote] A jaka przylepa wtedy:evil_lol:że pewna osoba musiała się bronić:lol::lol::lol: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Paulina87']Oluś taki smutny na tym zdjęciu[/quote] bo nie chcą go odbanować :placz: Quote
Puma1984 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Mysia poprawiam sie :cool3: [IMG]http://img263.imageshack.us/img263/4934/gggggggggggggggggggggeu4.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts