Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mój facet wie, że oglądam się za innymi :cool3:. Z resztą ja tylko patrze ;) to już patrzeć nawet nie wolno?

Nie wiem czy już wklejałam, ale jak co to wkleję jeszcze raz. Trochę wakacyjnie...
[IMG]http://img114.imageshack.us/img114/7325/08malehr2.jpg[/IMG]

Posted

Kurcze znów wyjdę na chama .Ale nie obraź się Paulinko nie widze w Tobie nic nadzwyczajnego tzn w Twojej urodzie.Nie przeczę ,że jesteś ładna zgrabna bla bla bla.Ale hmm raczej przeciętna,ale przeciętna z tych ładnych.
Wcale się nie zdziwie jak zaraz dostane bana za to ,że nie słodze tylko powiedzałem co myśle...

Posted

Tia.... coś tam wcześniej czytałam o Tobie i Orzeszku...:lol:

Jak dla mnie Paulina ma ciekawą urodę ;) chociaż i tak pozostanę przy facetach :cool3:

Posted

[quote name='Madzik93']Ten bezowy pan najprzystojniejszy :cool3:[/quote]
[I][B]yyy.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
[quote name='olekg18']Kurcze znów wyjdę na chama .Ale nie obraź się Paulinko nie widze w Tobie nic nadzwyczajnego tzn w Twojej urodzie.Nie przeczę ,że jesteś ładna zgrabna bla bla bla.Ale hmm raczej przeciętna,ale przeciętna z tych ładnych.
Wcale się nie zdziwie jak zaraz dostane bana za to ,że nie słodze tylko powiedzałem co myśle...[/quote]
[I][B] a TY zawsze musisz pisać to co pomyślisz?Czasami można się powstrzymać od zbędnych komentarzy...pomysl ,że czasem takim głupim zdaniem możesz kogoś urazić...ale nie,bo Ty jesteś wielki Olek który może wszystko...
na twarz mówić morda...ja bym sobie nie pozwoliła...:angryy:[/B][/I]

Posted

[quote name='olekg18']Kurcze znów wyjdę na chama .Ale nie obraź się Paulinko nie widze w Tobie nic nadzwyczajnego tzn w Twojej urodzie.Nie przeczę ,że jesteś ładna zgrabna bla bla bla.Ale hmm raczej przeciętna,ale przeciętna z tych ładnych.
Wcale się nie zdziwie jak zaraz dostane bana za to ,że nie słodze tylko powiedzałem co myśle...[/quote]

Ależ Olku jak najbardziej się z Tobą zgodzę, bo wiem, że urodą nie grzeszę i nie Ty pierwszy to mówisz :p, to i tak lepiej niż byś napisał "ale pasztet" bo i takie komentarze w moją stronę padały.

Ale ja i tak wiem, że Ty to wszystko piszesz aby odwieść mnie od ubiegania się o względy Orzecha :diabloti:

Posted

Rinuś - myślę, że nie potrzebnie się denerwować, niektórzy tak mają, że mówią co myślą i nie koniecznie jest to w celu obrażenia kogoś, czy urażenia ;) Każdemu podoba się coś innego - dla jednego dana osoba może być zupełnie przeciętne, ale dla innego jest ideałem piękności ;) I dobrze... bo co by było, gdyby wszystkim podobało się to samo ;)

Hmm.... moja twarz.... a niech stracę ;) Może nie najnowsza fotka, ale bardzo się raczej nei specjalnie zmieniłam przez kilka miesięcy :eviltong: innych za bardzo nie mam, głupi format kompa ;)

[IMG]http://img47.imageshack.us/img47/5499/dscn46151hg2.jpg[/IMG]

Posted

Paulinko cudna fota :loveu:
musimy sobie zrobic jakis wspolny delikatny akcik :lol:
a olo niestety pisze tak z zazdrosci ;) bo nikt normalny nie przejdzie obojetnie obok twoich zdjec:oops:
p.s. moich nowych raczej szybko nie bedzie poniewaz mialem bliskie spotkanie z samochodem i jestem troche polamany:shake:

Posted

[quote name='orzech']
musimy sobie zrobic jakis wspolny delikatny akcik :lol:[/quote]

Taa a później byśmy wstawili tutaj do galerii :evil_lol:

No, ale chyba taki połamany na akcie byś nie był? Musisz szybko wracać do zdrowia.

Sasni no widzisz bo z Ciebie ładniejsza babeczka :]

Posted

paulik zawsze mozemy odegrac scenke... ja bede twoim pacjentem a ty bedziesz sie mna opiekowac - mowie Ci super fotka bedzie:lol:
licz olus licz :P jak nie pomoze to 5 min po schodach tam i spowrotem ;)