olekg89 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Jak bd niegrzeczny to nie będzie przyjemności hehehe :P Quote
Paulina87 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Olek a dzielić się potrafisz? Oddaj mi chociaż troszeczkę. Quote
betty_labrador Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='olekg18']Ano ciutek ,ale musze być grzeczny :P Bo Orzeszek będzie zły :( Zazdrość to straszna rzecz[/QUOTE] to choroba wrecz :diabloti: Quote
Rinuś Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Rinuś- na każdy zdjęciu z innym :eviltong:[/COLOR] [/quote] [I][B]Takie powodzenie mam :evil_lol:[/B][/I] Quote
Madzik93 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]Takie powodzenie mam :evil_lol:[/B][/I][/quote] Ten bezowy pan najprzystojniejszy :cool3: Quote
olekg89 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Paulinka-NIE .Żarciem się moge podzielić,pić ci dać.Ale orzechem NIEEEEE Mam donieść Twojemu facetowi ,ze oglądasz się za innymi? Quote
Paulina87 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A mój facet wie, że oglądam się za innymi :cool3:. Z resztą ja tylko patrze ;) to już patrzeć nawet nie wolno? Nie wiem czy już wklejałam, ale jak co to wkleję jeszcze raz. Trochę wakacyjnie... [IMG]http://img114.imageshack.us/img114/7325/08malehr2.jpg[/IMG] Quote
Sasni Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Paulina Świetna fotka, bardzo mi sie podoba :lol: Teraz panowie z forum, nie będą mogli spać przez Ciebie :eviltong:;) Quote
olekg89 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Pfyy ja tam nie mam problemów ze snem.Chyba ,że dręczą mnie Orzeszkowe sny wtedy budzę się i myślę Quote
olekg89 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kurcze znów wyjdę na chama .Ale nie obraź się Paulinko nie widze w Tobie nic nadzwyczajnego tzn w Twojej urodzie.Nie przeczę ,że jesteś ładna zgrabna bla bla bla.Ale hmm raczej przeciętna,ale przeciętna z tych ładnych. Wcale się nie zdziwie jak zaraz dostane bana za to ,że nie słodze tylko powiedzałem co myśle... Quote
Sasni Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Tia.... coś tam wcześniej czytałam o Tobie i Orzeszku...:lol: Jak dla mnie Paulina ma ciekawą urodę ;) chociaż i tak pozostanę przy facetach :cool3: Quote
olekg89 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 hahah sasni no Orzechwoolkowy temat jest wyjątkowo ciekawy:) Ciekawą tak ,ale nie rzucającą na kolana:) Sasni pokaż swoją twarz :P Quote
Rinuś Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Madzik93']Ten bezowy pan najprzystojniejszy :cool3:[/quote] [I][B]yyy.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [quote name='olekg18']Kurcze znów wyjdę na chama .Ale nie obraź się Paulinko nie widze w Tobie nic nadzwyczajnego tzn w Twojej urodzie.Nie przeczę ,że jesteś ładna zgrabna bla bla bla.Ale hmm raczej przeciętna,ale przeciętna z tych ładnych. Wcale się nie zdziwie jak zaraz dostane bana za to ,że nie słodze tylko powiedzałem co myśle...[/quote] [I][B] a TY zawsze musisz pisać to co pomyślisz?Czasami można się powstrzymać od zbędnych komentarzy...pomysl ,że czasem takim głupim zdaniem możesz kogoś urazić...ale nie,bo Ty jesteś wielki Olek który może wszystko... na twarz mówić morda...ja bym sobie nie pozwoliła...:angryy:[/B][/I] Quote
Paulina87 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='olekg18']Kurcze znów wyjdę na chama .Ale nie obraź się Paulinko nie widze w Tobie nic nadzwyczajnego tzn w Twojej urodzie.Nie przeczę ,że jesteś ładna zgrabna bla bla bla.Ale hmm raczej przeciętna,ale przeciętna z tych ładnych. Wcale się nie zdziwie jak zaraz dostane bana za to ,że nie słodze tylko powiedzałem co myśle...[/quote] Ależ Olku jak najbardziej się z Tobą zgodzę, bo wiem, że urodą nie grzeszę i nie Ty pierwszy to mówisz :p, to i tak lepiej niż byś napisał "ale pasztet" bo i takie komentarze w moją stronę padały. Ale ja i tak wiem, że Ty to wszystko piszesz aby odwieść mnie od ubiegania się o względy Orzecha :diabloti: Quote
olekg89 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Rnuś -bawisz mnie:) Paulinko-ale pasztetem nie jesteś napewno.A od Orzeszka to fakt lepiej dla ciebie ,żebyś trzymała się z dala heheh:P Quote
Sasni Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Rinuś - myślę, że nie potrzebnie się denerwować, niektórzy tak mają, że mówią co myślą i nie koniecznie jest to w celu obrażenia kogoś, czy urażenia ;) Każdemu podoba się coś innego - dla jednego dana osoba może być zupełnie przeciętne, ale dla innego jest ideałem piękności ;) I dobrze... bo co by było, gdyby wszystkim podobało się to samo ;) Hmm.... moja twarz.... a niech stracę ;) Może nie najnowsza fotka, ale bardzo się raczej nei specjalnie zmieniłam przez kilka miesięcy :eviltong: innych za bardzo nie mam, głupi format kompa ;) [IMG]http://img47.imageshack.us/img47/5499/dscn46151hg2.jpg[/IMG] Quote
orzech Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Paulinko cudna fota :loveu: musimy sobie zrobic jakis wspolny delikatny akcik :lol: a olo niestety pisze tak z zazdrosci ;) bo nikt normalny nie przejdzie obojetnie obok twoich zdjec:oops: p.s. moich nowych raczej szybko nie bedzie poniewaz mialem bliskie spotkanie z samochodem i jestem troche polamany:shake: Quote
olekg89 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Biedny mój mały chłopczyk. Paulinko-aktów nie bedzie on bredzi. Sasni-no no no:P Całkiem całkiem ładnaz ciebie chłopaka hahah Quote
Sasni Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A dziękuje :eviltong: ( przynajmniej nic o mordzie nie usłyszałam :lol::eviltong:) Quote
Paulina87 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='orzech'] musimy sobie zrobic jakis wspolny delikatny akcik :lol:[/quote] Taa a później byśmy wstawili tutaj do galerii :evil_lol: No, ale chyba taki połamany na akcie byś nie był? Musisz szybko wracać do zdrowia. Sasni no widzisz bo z Ciebie ładniejsza babeczka :] Quote
olekg89 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 wdech i wydech wdech i wydech. Quote
orzech Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 paulik zawsze mozemy odegrac scenke... ja bede twoim pacjentem a ty bedziesz sie mna opiekowac - mowie Ci super fotka bedzie:lol: licz olus licz :P jak nie pomoze to 5 min po schodach tam i spowrotem ;) Quote
olekg89 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Znecasz się nademną ,bo kazałeś mi nad sobą panować.A teraz mnie nakręcasz Quote
Paulina87 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Widzisz Orzech musimy chyba przejść na PW, żeby Olek nie musiał patrzeć na te rozmowy :evil_lol::evil_lol:. No ale się robi OFF. Wklejajcie jakieś zdjęcia. Quote
Recommended Posts