luka1 Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Och Zyta, ty mój bólu głowy, mam ci ja z tobą. Quote
luka1 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 wstawaj, śniadanko podają, biegiem do michy i walcz jak nie chcesz cały dzień o pustym pysku na budzie siedzieć. Quote
szajbus Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Zytka, znajdziesz domek, zobaczysz. Nie martw sie sunia. Domku, a gdzie ty sie podziewasz? Quote
rita60 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Domku odezwij sie i daj szanse na ciepły domek tej teczowej krolewnie. Quote
luka1 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 chciałaby psinka razem ze swoim czlowiekiem wędrować po parku, wąchać drzewka podsikane przez inne psy, potarmosić się w opadłych liściach i trawie.Chciałaby spotykać sie na parkowych alejkach z psimi kumplami i chwalić sie, że też ma swojego człowieka, do którego zaraz pobiegnie niech no tylko gwizdnie. Chciałaby, och jak bardzo :-( Quote
szajbus Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Chciałoby sie i byłoby to całkiem realne gdyby domek nie zapadł w zimowy sen. DOMKU POBUDKA! Quote
luka1 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Najpiękniejszy pies w Łodzi do oddania, a ludziska ślepe nie widzą tego? Quote
Figa Bez Maku Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='luka1']chciałaby psinka razem ze swoim czlowiekiem wędrować po parku, wąchać drzewka podsikane przez inne psy, potarmosić się w opadłych liściach i trawie.Chciałaby spotykać sie na parkowych alejkach z psimi kumplami i chwalić sie, że też ma swojego człowieka, do którego zaraz pobiegnie niech no tylko gwizdnie. Chciałaby, och jak bardzo :-([/quote] Chciałaby Zyta wędrowac po parku dostać przysmak za grzeczność w podarku:cool3: pokazać innym psiakom, poszczekać:cool3: że też ma swojego człowieka:p jak przyjemnie się z nim będzie witać, kiedy człowiek zawoła: chodź do mnie Zyta:loveu: Quote
luka1 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Figa ja te twoje wiersze to chyba zacznę w gazecie drukować.:p Quote
Figa Bez Maku Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Widzisz Luka, po pierwsze:cool3: Ty piszesz prozą:loveu:, ja to samo ....wierszem:cool1: ale obu nam chodzi o Zytę by wreszcie ktoś o nią zapytał:placz: a po drugie..to tylko mogę w czymś innym jestem ..noga:evil_lol: Quote
rita60 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Widzisz Luka, po pierwsze:cool3: Ty piszesz prozą:loveu:, ja to samo ....wierszem:cool1: ale obu nam chodzi o Zytę by wreszcie ktoś o nią zapytał:placz: a po drugie..to tylko mogę w czymś innym jestem ..noga:evil_lol:[/quote] Figa jestes niesamowita:lol: Quote
Figa Bez Maku Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ech...widzisz Rita,:cool3: to nie ja jestem niesamowita:oops: tylko ..Zyta:loveu::lol: Quote
rita60 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Ech...widzisz Rita,:cool3: to nie ja jestem niesamowita:oops: tylko ..Zyta:loveu::lol:[/quote] Obie jestescie niesamowite:multi: Quote
Figa Bez Maku Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ha! Niech już będzie Rita, :loveu::lol: że jestem niesamowita:cool3::oops: a skoro ja mam już dach nad głową:oops: to Zytka też musi go mieć, daję słowo:cool1: Quote
szajbus Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Zytka chciałaby sie przytulić do swojego człowieka Quote
luka1 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Zyta nocą śpi i śni o domu i kochających ją ludziach. Quote
luka1 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Dziś pogoda spacerowa więc zapraszam wszystkie ciotki do schroniska na wizytę u Zyty na degustację wrażen estetycznych. Można malować, fotografować, filmować, a ciotka Luka będzie dzieła oglądać :lol:. Quote
rita60 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='szajbus']Zytka może jutro ci sie poszczęści?[/quote] Oby,ona tak długo juz czeka:-( Quote
szajbus Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Nocny spacerek na pierwsza stronkę, dla tych, którzy spać nie mogą. Quote
luka1 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 I znowu to samo - szukamy domu dla Zyty Quote
luka1 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Czy ktoś dziś pomizia Zytę? czy ktoś pstryknie widoczek z Zytą w roli głównej? :placz::placz: Quote
rita60 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Teczowa Zyta nadal czeka na ciebie........ Quote
szajbus Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Najładniejszy pies w schronisku i w schronisku i wciąz bezdomny Quote
Figa Bez Maku Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Kiedy noc w schronisku zapada każdy pies marzy nadal...:-( marzy o swoim domu i spacerze i każdy wierzy szczerze że przy następnej wizycie....:shake: może jutro poszczęści się Zycie?:eviltong: Quote
Recommended Posts