Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siedzę i ogarnia mnie wściekłość na własną bezradność. Nie umię wymyślić nic sensownego aby zmienić rzeczywistość. A tak niewiele trzeba zmienić by ta psina nie musiała jutro budzić się w boksie. Wystarczy jeden człowiek, jeden jedyny z miliarda ludzi na ziemi.

Posted

Właśnie w takich chwilach mam żal do siebie, że się nie zmotoryzowałam. Autem pokonać 70 km to pryszcz i głaskałabym Zytkę. A tak mogę tylko prosić i prosić i prosić o pogłaskanie psinki.:placz:

Posted

Zyta czeka na swojego jedynego człowieka. My siedzimy w ciepłym domku gapimy się na telewizor, a ona musi leżeć w twardej zimnej budzie i czuwać aby któryś ze wspólmieszkańców nie odgryżł jej pięknego ogonka albo nie przegryzł gardła.

Posted

[quote name='szajbus']Zyta nawet w tak pochmurny dzień czeka na ciebie[/QUOTE]

Zyta nawet w tak pochmurny dzień czeka na Ciebie
bo chce rozświetlić Ci życie jak tęcza na niebie.
Swoim uśmiechem śliczna Zyta sprawi,
że nawet w deszczowy dzień dobrze się będziesz bawić

Posted

Na allegro pusto, Zytka nie przykuwa uwagi. Ale może to lepiej bo jeśli nie dla urody ją ktoś dostrzeże to znaczy że widzi w niej coś więcej. I o to chodzi, bo ona nie tylko ciałem jest piękna ale i duszą.

Posted

[quote name='hanka456']Będziemy w sobote w schronisku może uda się coś w materii nowych zdjęć coś uczynic.[/quote]
Jutro sobota :multi::multi::multi:

Posted

[B]PROSZĘ Podpisujcie ten bojkot. TO nie jest nic innego jak barbarzyństwo. Do takiej podłości jest zdolny tylko człowiek.

[/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8280761#post8280761"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...61#post8280761[/URL]