blaira Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Dnia 25.08.2007 odbedzie sie wystawa CACIBowa (pierwsza oddzialu) w Bialymstoku dla grupy terrierow i nie tylko. Oto szczegolowe info... Sedzia: p.Dorota Witkowska (Pl) Ring: 3 Wstepne planowane wejscie 13.10:roll: Ogolem sztuk 13 ;) PSY Kl. Szczeniat FOCUS Tak Wiele Miłości Kl.Mlodziezy ATOMIC BOY Penn-Staff CAMERON Buldożer Kl.Posrednia BARNI ( zapewne WOLF APPETITE Diabelski Usmiech) Kl.Otwarta DARK CHOCOLATE Berserker OLLY CLAN ALADDIN Kl.Championow DARK SIDE Tak Wiele Milości SUKI Kl.Młodzieży Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER VENA Buldożer VIKORIA Port Erin Kl.Otwarta FREE SHOT Rygast Kl.Chapionow BELLA BLACK Sortis DEMI MOORE Alikana pozdr. Quote
blaira Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Kl. Szczeniat FOCUS Tak Wiele Miłości 1 lok, WO, NSzwR Kl.Mlodziezy ATOMIC BOY Penn-Staff nb CAMERON Buldożer1 lok.dosk, Zw.Mł, NJwR Kl.Posrednia BARNI ( zapewne WOLF APPETITE Diabelski Usmiech) 1 lok. dosk. CWC Kl.Otwarta DARK CHOCOLATE Berserker 2 lok. dosk OLLY CLAN ALADDIN 1 lok. dosk. CWC, res. CACIB Kl.Championow DARK SIDE Tak Wiele Milości 1lok.dosk. CWC, CACIB, BoB SUKI Kl.Młodzieży Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER 2 lok. dosk VENA Buldożer 1 lok, dosk. Zw.Mł VIKORIA Port Erin nb Kl.Otwarta FREE SHOT Rygast 1 lok, dosk. CWC Kl.Chapionow BELLA BLACK Sortis 2 lok, dosk, res. CACIB DEMI MOORE Alikana 1 lok. dosk. CWC, CACIB gratuluje wszystkim bardzo. Wystawa dla nas udana pod katem wynikow, ale i samej atmosfery. Milo bylo poznac nowych ludzi oczywiscie nie moge zapomniec ze o mojej slodkiej wnuczce... :loveu::loveu::loveu: pozdr. Quote
Lambi Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Wielkie gratulacje dla lokatowców:multi: :multi: Może znajdą się jakieś zdjęcia?;) Quote
wejherstaff Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Również przyłączam się do gratulacji dla tych wygranych i tych mniej ;) szczególne gratki dla Cesta :multi: i jego właścicielki (miło było Was w końcu poznać :p). My fotek niestety nie mamy, bo tym razem stafiorki prezentowały się na hali i foty po prostu nie wyszły :shake: Quote
blaira Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 wejherstaff napisał(a):Również przyłączam się do gratulacji dla tych wygranych i tych mniej ;) szczególne gratki dla Cesta :multi: i jego właścicielki (miło było Was w końcu poznać :p). My fotek niestety nie mamy, bo tym razem stafiorki prezentowały się na hali i foty po prostu nie wyszły :shake: Dziekuje, was tez bylo milo poznac i wasza biala slicznotke :loveu: Niestety zdjecia baardzo kiepskiej jakosci :shake: postaram sie chociaz pare wkleic, ale niestety nie bedzie to zadna rewelacja i doslownie czastka psow wystawianych :roll: pozdr. Quote
blaira Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Tak jak pisalam zdjecia marnej jakosci :shake: Bieg o NDPwR *** CACIB *** res. CACIB *** CACIB Demi & Cest *** Wybor BoB *** wybor BoB w biegu *** Reporterzy atakuja Staffikowcow :evil_lol: padlo na FOCUSa TWM :razz: *** A tu moj ulubieniec biegnie po BoG :multi::loveu: niestety to wam musi z mojej strony wystarczyc...aparat w hali sie nie spisal :shake::roll: Nadrobie nastepnym razem :evil_lol: pozdr. Quote
czaroct Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 może ja coś jeszcze wkleje musze przeleciec zdjęcia wszystkich znajomych..było cudownie:lol: Quote
czaroct Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 ta reporterka nie wierzyła ze CARBON,,FOCUS'' jest w kategorii szczeniak hehe... Quote
forgeta Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Graty dla uczestników. Graty dla mojego faworyta Cesta!! Pozdrowienia z Kociewia. P.S. Mam nadzieję że spotkam Cesta i jego Panią w NWD - sędziuje Kozłowska. Quote
hun Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [B]GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW-:multi: :multi: :multi: I ZWYCIĘŻONYCH,tych mniej zadowolonych-/nie martwcie się -następnym razem będzie lepiej/.:multi: :multi: Family Buldożer Quote
wejherstaff Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='wejherstaff']foty po prostu nie wyszły :shake: Jednak udało mi się cosik wybrać, choć jakość kiepska - więc wklejam takie jakie mam ;) te dwa stafiorki nie były wystawiane *** pies młodzież *** otwarta *** pies pośrednia *** otwarta *** *** Quote
wejherstaff Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Porownania *** *** *** Suki młodzież *** *** Quote
wejherstaff Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Suki (nie wiem czy otwarta czy ch) *** championy *** *** *** Quote
wejherstaff Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 wybor NJwR *** *** i to wsjo :p pozdrawiamy. Quote
tomo Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Bardzo przepięknie wszyscy się spisaliście :multi: Gratuluję wygrantm :multi: A "mój" Barni ... chyba Barnim pozostanie ... niestety zero wpływu :p ale chociaż troszkę zrzucił z wagi ... jak wnioskuję ze zdjęcia - i zupełnie inaczej się prezentuje... miło popatrzeć :loveu: Quote
Harpagon Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :multi: :multi: :multi: OGROMNE GRATULACJE OD NAS !!! :multi: :multi: :multi: POZDRAWIAMY ;) www.harpagon.com.pl Quote
Recommended Posts