Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 823
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=darkorange]Bez kłutni mi tutaj[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]A ty córuś nawet mi tu nie wspominaj że może cię nie być w przyszłym roku:mad:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='rose']Do mnie tak ladnie nie mowisz :-([/quote]

Trzeba se zasluzyc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzisz na zlocie czasem bylam wredna do niego to teraz ladnie mowi bo inaczej psem poszczuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Ja mówię do ciebie ładnie Aniuś:loveu:[/COLOR][/B][/quote]

Tak wlasnie lubie, slicznie dziekuje Pati :loveu:

Posted

[quote name='goldenka245']Do mnie też nie mówicie ładnie,Aniusiu:shake::loveu::lol:[/quote]
bo tylko zlotowiczom sie tak ślicznie słodzi:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='goldenka245']Do mnie też nie mówicie ładnie,Aniusiu:shake::loveu::lol:[/quote]

To za rok sie to zmieni Karolciu:loveu: beda dwie Karolcie:loveu:

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]właśnie, właśnie mi tez nikt nie słodzi:p

Mateusz jestem
Miło mi Karolina, tez będę za rok ;)[/B][/COLOR][/quote]

Bo to sie dziewczyna slodzic powinno nie chlopca, ale nich Ci bedzie Mateuszku:eviltong:

Posted

[quote name='rose']To za rok sie to zmieni Karolciu:loveu: beda dwie Karolcie:loveu:[/quote]
:loveu::loveu::loveu: Już Cie lubie:loveu::loveu::loveu:
[quote name='KaRa_TC']To za rok;)
Wiele osob mowi,ze za rok bedzie a pozniej ich nie ma:shake:wiec licze,ze 100% bedzicie[/quote]
Będe, będe, tylko wiecie, miejsce nie ma być na końcu świata:diabloti::loveu:

Posted

[quote name='KaRa_TC']To za rok;)
Wiele osob mowi,ze za rok bedzie a pozniej ich nie ma:shake:wiec licze,ze 100% bedzicie[/quote]

[COLOR=Navy][B]na 99% :diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='justys95']A teraz Mateuczku i Karolinko skupcie się, i namawiajcie ciotki, żeby dawały foty :diabloti: :p[/quote]
[COLOR=Navy][B]Dobrze Justysio ;)
dawajacie cioteczki foty ! :)[/B][/COLOR]

[quote name='rose']Bo to sie dziewczyna slodzic powinno nie chlopca, ale nich Ci bedzie Mateuszku:eviltong:[/quote]

[COLOR=Navy][B]o dzięki ;) a ja nie wiem jak mam ci słodzić rosaczku ;) bo nie wiem jak masz na imie :eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

Uffffffffff, skonczylam :mdleje: Chyba z godzine siedzialam, czytalam i ogladalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Super foty :multi: Zabawa byla przednia :evil_lol: Do tego nie ma watpliwosci :evil_lol:

Agga, pamietnik-fajna sprawa, milo sie czytalo :)
A te foty [url]http://img180.imageshack.us/img180/1056/morsko2007204us1.jpg[/url]
[url]http://img251.imageshack.us/img251/8437/morsko2007205fg2.jpg[/url]
fajnie Ci wyszly :)))))))))) Maja swoj klimacik :cool1: Troche groza powialo hahahah
Zrobilas to juz w programie graficznym czy co?

[url]http://img341.imageshack.us/img341/5795/morsko2007177yg3.jpg[/url] :mdleje: taki lancuch jak dla krowy :evil_lol:

[quote name='Anecioreczek']
ale [url]http://img259.imageshack.us/img259/6686/morsko2007163po0.jpg[/url]
Ten Pan z tyłu to kto?:evil_lol: Bo tak sie patrzyyy:evil_lol:[/QUOTE]
Ja mu sie nie dziwie, zobaczyl jakies nawiedzone :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co by bylo gdyby zobaczyl 19 psow?? :o :mdleje: :evil_lol::evil_lol::stupid: ;)

Posted

[quote name='matusz5']
[COLOR=Navy][B]o dzięki ;) a ja nie wiem jak mam ci słodzić rosaczku ;) bo nie wiem jak masz na imie :eviltong:[/B][/COLOR][/quote]

Aniusia:loveu:

Posted

[B][COLOR=darkorange]Rosaczek ma na imię Aniuś:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Dobrze że druga Pati się nie szykuje:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Agguś a napisz na dogo jeszcze najzabawniejsze teksty dogomaniaków!!!Plosę[/COLOR][/B]

Posted

Uff przebrnełam:shake:
Olek wykazujesz instynkt terytorialny?:evil_lol:
Taki Typowy Samiec:evil_lol:

Matuesz do mnie Możesz Mówić Anetko:evil_lol: :*

Olek mnie nie traktuje jako Swojej dziewczynki,więc nic Ci nie grozi:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC'][url]http://img514.imageshack.us/img514/9091/morsko2007235dg3.jpg[/url]
To nie było tak,że poskaczemy sobie za patykiem! Ja na tym zdjeciu działałam w obronie własnej bo tu pitbul skakał mi do gardła wiec ja musiałam ratować pierwszą rzeczą pod ręką czyli kijkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ale niestety nie przeżyłam tej walki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

no pewnie że nie była to zabawa-Figasia chciała upolować zdobycz ale nie wyszło bo "zdobycz" sie broniła.ale przynajmniej na koniec upolował tego kija :evil_lol:

Posted

[B][COLOR=darkorange]Też to mrówie mówiłam szkoda że mam takie cienkie i delikatne włosy bo bym się tak ostrzygła jak ona, strasznie mi się podoba, a jak mało roboty z czesaniem(przepis mrówy to nie czesanie się wcale:))[/COLOR][/B]