Malati Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No ładnie i swoją przygodę na dogomani, ja psiara zaczynam od kociorra. Wszystkim zainteresowanym dziękujemy za ciepłe myśli i wsparcie, a ze swojej strony zapewniam, że Quazek tak znowu źle nie trafił, chociaż z psami panuje chłodne milczenie z podgryzaniem i biegnę szukać wątku właśnie o tym ;) Quote
Tweety Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Malati napisał(a):No ładnie i swoją przygodę na dogomani, ja psiara zaczynam od kociorra. Wszystkim zainteresowanym dziękujemy za ciepłe myśli i wsparcie, a ze swojej strony zapewniam, że Quazek tak znowu źle nie trafił, chociaż z psami panuje chłodne milczenie z podgryzaniem i biegnę szukać wątku właśnie o tym ;) no to witamy kolejnego kociego dogomaniaka:evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ja to się boję, że dogo nas kiedyś wyrzuci z tymy kotamy....:evil_lol: Quote
Tweety Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Agnie Koty napisał(a):ja to się boję, że dogo nas kiedyś wyrzuci z tymy kotamy....:evil_lol: ale przecież kot to tez pies tylko w takiej wyższej formie istnienia i poruszający się w trzech płaszczyznach:evil_lol: Quote
Malati Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Quazi ma się chyba dobrze! ;-> Na pewno psiarze nie mają nam za złe tego, że no lubimy też kotki (chociaż moje psy to chyba mają)... no a tak dodam jeszcze, że Quazi ma swój fanklub z niesamowitym prezesem :diabloti: Quote
*zaba* Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Tweety napisał(a):ale przecież kot to tez pies tylko w takiej wyższej formie istnienia i poruszający się w trzech płaszczyznach:evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Tweety Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 no, i nie ma, że brzydki, trzeba się tylko umieć wylansować:evil_lol: A w ogóle to jak możnaq powiedzięć, że kot jest brzydki? Taki w przyrodzie nie istnieje Quote
Recommended Posts