Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ładnie i swoją przygodę na dogomani, ja psiara zaczynam od kociorra. Wszystkim zainteresowanym dziękujemy za ciepłe myśli i wsparcie, a ze swojej strony zapewniam, że Quazek tak znowu źle nie trafił, chociaż z psami panuje chłodne milczenie z podgryzaniem i biegnę szukać wątku właśnie o tym ;)

Posted

Malati napisał(a):
No ładnie i swoją przygodę na dogomani, ja psiara zaczynam od kociorra. Wszystkim zainteresowanym dziękujemy za ciepłe myśli i wsparcie, a ze swojej strony zapewniam, że Quazek tak znowu źle nie trafił, chociaż z psami panuje chłodne milczenie z podgryzaniem i biegnę szukać wątku właśnie o tym ;)

no to witamy kolejnego kociego dogomaniaka:evil_lol:

Posted

Agnie Koty napisał(a):
ja to się boję, że dogo nas kiedyś wyrzuci z tymy kotamy....:evil_lol:

ale przecież kot to tez pies tylko w takiej wyższej formie istnienia i poruszający się w trzech płaszczyznach:evil_lol:

Posted

Quazi ma się chyba dobrze! ;-> Na pewno psiarze nie mają nam za złe tego, że no lubimy też kotki (chociaż moje psy to chyba mają)... no a tak dodam jeszcze, że Quazi ma swój fanklub z niesamowitym prezesem :diabloti:

Posted

Tweety napisał(a):
ale przecież kot to tez pies tylko w takiej wyższej formie istnienia i poruszający się w trzech płaszczyznach:evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

no, i nie ma, że brzydki, trzeba się tylko umieć wylansować:evil_lol: A w ogóle to jak możnaq powiedzięć, że kot jest brzydki? Taki w przyrodzie nie istnieje