Romka Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Są piękne,młode i bardzo w typie rasy.Orka,ciemniejsza i Bryza ,jaśniejsza to dwie suczki,mieszańce owczarka niemieckiego długowłosego.Mają 9 miesięcy a już zaznały bezdomności.Dziewuszki zostały znalezione przez wędkarzy nad rzeką.Stały obok siebie związane sznurkiem i przywiązane do drzewa.Tak trafiły do schroniska.Są cudownymi,ufnymi stworzeniami,którym chcemy jak najszybciej znależć kochające domy.KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:604 10 11 65 lub 508 911 774 oraz [email protected] Quote
Romka Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Dziewuszki zostały szybko ogłoszone i miałam w ich sparwie mnóstwo telefonów. Bryza ,jaśniejsza,miała sparwdzony domek w Markach pod Warszawą .Domek sprawdzała Fundacja Ratujmy Kundelki.Domek otrzymał rekomendację fundacji. Zaraz po kwarantannie i sterylizacji,Bryza pojedzie do domu z ogrodem.Bedzie mieszkała w domu i będzie jedynym psem. Dla Orki sprawdzamy dwa domki: jeden w okolicach Bielska-Białej i drugi w okolicach Poznania.Wybierzemy najlepszy!!! Quote
Cathleen Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Jak można wyrzucić takie piękne psy!!! Na pewno bezproblemowo znajdą dom - oby im się udało znaleźć kochających właścicieli :) Quote
Romka Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Bryza od 2 tygodni już w domku Tak odjeżdżała ze schroniska: Pożegnanie z siostrą Orką i Kropką: I ...jedziemy po lepsze życie: A tu już zdjęcie z domku: Domek z ogrodem w Markach.Orka będzie mieszkała w domu,razem z małym psiakiem. Domek sprawdzała nam Fundacja Ratujmy Kundelki.DZIĘKUJEMY!!! Powodzenia mała... Quote
Romka Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Orka nadal szuka domu,Dzwonią do mnie ludzie,do których Orka nie powinna trafić,teraz nareszcie mam fajny telefon z okolic Grójca A tak wygląda teraz Orka; Orka i Bingo Quote
Romka Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Dziewczyny miałam telefon w sprawie Nity a sprawdzamy domek dla Orki!!! SZUKAM KOGOŚ DO SPRAWDZENIA DOMU w miejscowości Prażmów na trasie Piaseczo-Grójec.Czy znacie kogoś z tych okolic? Quote
Romka Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Domek z Prażmowa przyjechał w niedzielę w odwiedziny do Orki: ...decyzja co do adopcji Orki nie zapadła,choć wizyta przedadopcyjna była już ustalona.W sparwie Orki było bardzo dużo telefonów.Informacje,na Fb, odbierała też Kropka i to ona znalazła dla małej domek :) Domek w Warszawie,mieszkanie w bloku.Małżeństwo z dorosłym synem.W domu inna suczka,która będzie odtąd towarzyszką małej Orki.Pani Iwona,która adoptowała małą pomaga zwierzętom w schroniskach,robi bazarki i ogłoszenia.Pomaga też w udostępnianiu naszych psiaków na Fb. Trzymamy kciuki,żeby dziewuszki dogadały się. Mamy obiecane zdjęcia i stały kontakt z domkiem. Pierwsze spotkanie: Quote
Romka Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Tu wygląda jak owczarek :) Idziemy na spacer przed wyjazdem: A tu już na dworcu: Quote
Romka Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Orka mówi wszystkim do widzenia: W podróży jest bardzo spokojna,trochę się boi.Teraz czekamy na wieści z domku. Ja wrzucę jeszcze zdjęcia Orki z jej ostatniego, z kolegami ze schroniska, spacerku: Quote
Romka Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Zmieniłam tytuł wątku Powodzenia malutka,bądź szczęśliwa... Quote
Romka Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 A ja zrobię małe posumowanie: BRYZA ORKA Cudnie! :) Quote
Romka Posted October 22, 2015 Author Posted October 22, 2015 No to jeszcze dwa:ORKA teraz SARA: a to BRYZA: Quote
Recommended Posts