Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niepodaje- nawet niewiem czy jeszcze istnieje xD dawno w nim niepisalam. A co do zdjęc- oddaj mi kawałek tego futra :diabloti::diabloti::diabloti: bo cie diabłami tutaj zaatakuje.... WOJNAAA :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:...

Posted

Nerul napisał(a):
Niepodaje- nawet niewiem czy jeszcze istnieje xD dawno w nim niepisalam. A co do zdjęc- oddaj mi kawałek tego futra :diabloti::diabloti::diabloti: bo cie diabłami tutaj zaatakuje.... WOJNAAA :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:...

no!!!!!! uspokoic mi sie tu:mad::mad::mad:
bo jak nie to was zaraz skyper do porzadku doprowadzi a moj Tim mu pomoze:evil_lol:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
no!!!!!! uspokoic mi sie tu:mad::mad::mad:
bo jak nie to was zaraz skyper do porzadku doprowadzi a moj Tim mu pomoze:evil_lol:

Dobrze! dobrze! :evil_lol::evil_lol:
Ale cioteczki to nie "Skyper" tylko "Skayper" przez A :evil_lol::evil_lol:
Źle czytacie czy co :evil_lol::evil_lol: hihi (bez urazy)

Posted

Nerul napisał(a):
Psa mam tak jakby- mieszka oficjalnie we włoszech u siostry- długa opowiesc. Jest to jamnik krótkowłosy starnadrowy. Zdjęcia mam ale po co mam wstawiac skoro niemoge robic mu codziennie nowych...

a nie planujesz jakiegos przygarnac? mam kilka:diabloti:
wtedy bym z nim do ciebie przyjechala:diabloti:

Posted

z rodzina to sie tylko dobrze na obrazku...to to ja wiem dokladnie...moja rodzina jak sluszy "schronisko" to im sie czerwona lampka zaswieca i zaczynaja sie drzec...nie popieraja mnie wogole...są bardzo "anty"...ale ja mam swoje lata i robie co chce, bo to moje zycie...i ktos mnie kiedy z niego rozliczy, ale napewno nei oni juz:)

Posted

Ja tez mam swoje lata ale nioepozwalają mi na to fundusze, miejsce zamieszkania i samo mieszkanie- na dosc duzą rodzine w 2 pokojowym mieszkaniu to pies by był tylko utrapieniem- czekam do przyszlosci az sama sobie wszystko zarządze

Posted

Pozwole sobie wkleić zdjęcia mojego byłego psiaka Nerona. Musieliśmy go oddać. Ale tesknie za nim bardzo... Teraz jest wielki i ma sie dobrze u swoich właścicieli. A to jego dzieciństwo:

:evil_lol:

Skayper uciekaj bo cię gonie!!

:evil_lol: