Moniskaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Już mi tu szybko Nerul podawaj:diabloti: !!! xD :mad::mad: Zdjęcia jak zwykle nie za ładne.... :diabloti: Przez to że mam takiego wesołego psa :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Niepodaje- nawet niewiem czy jeszcze istnieje xD dawno w nim niepisalam. A co do zdjęc- oddaj mi kawałek tego futra :diabloti::diabloti::diabloti: bo cie diabłami tutaj zaatakuje.... WOJNAAA :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:... Quote
Moniskaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Haha :evil_lol: Przegrasz ze mną :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Nerul napisał(a):Niepodaje- nawet niewiem czy jeszcze istnieje xD dawno w nim niepisalam. A co do zdjęc- oddaj mi kawałek tego futra :diabloti::diabloti::diabloti: bo cie diabłami tutaj zaatakuje.... WOJNAAA :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:... no!!!!!! uspokoic mi sie tu:mad::mad::mad: bo jak nie to was zaraz skyper do porzadku doprowadzi a moj Tim mu pomoze:evil_lol: Quote
Moniskaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Niki-lidka napisał(a):no!!!!!! uspokoic mi sie tu:mad::mad::mad: bo jak nie to was zaraz skyper do porzadku doprowadzi a moj Tim mu pomoze:evil_lol: Dobrze! dobrze! :evil_lol::evil_lol: Ale cioteczki to nie "Skyper" tylko "Skayper" przez A :evil_lol::evil_lol: Źle czytacie czy co :evil_lol::evil_lol: hihi (bez urazy) Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 No bo dziwne imie dlatego. Moim zdaniem jest albo Skyper albo Skay a nie połączenie tego- lekko niezrozumiale dlatego jest mylenie w pisowni. A jak ty to czytasz? Skyjper? Quote
Moniskaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Skayper (czyt. Skajper) :diabloti: Diabelskie imie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahha Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ale Skyper...tez przeczytasz "skajper":) Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 No- ja dlatego wole imiona wymyślne ale łatwe do zapamietania i łatwe dla psa ;) Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Nerul napisał(a):No- ja dlatego wole imiona wymyślne ale łatwe do zapamietania i łatwe dla psa ;) a jakiego ty masz psa? jak sie nazywa? i gdzie jego fotoblog???????:mad: Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Psa mam tak jakby- mieszka oficjalnie we włoszech u siostry- długa opowiesc. Jest to jamnik krótkowłosy starnadrowy. Zdjęcia mam ale po co mam wstawiac skoro niemoge robic mu codziennie nowych... Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Nerul napisał(a):Psa mam tak jakby- mieszka oficjalnie we włoszech u siostry- długa opowiesc. Jest to jamnik krótkowłosy starnadrowy. Zdjęcia mam ale po co mam wstawiac skoro niemoge robic mu codziennie nowych... a nie planujesz jakiegos przygarnac? mam kilka:diabloti: wtedy bym z nim do ciebie przyjechala:diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Niemoge wziąść psa- mam powody rodzinne wiesz... chociaz bardzo bym chciala ;) Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 z rodzina to sie tylko dobrze na obrazku...to to ja wiem dokladnie...moja rodzina jak sluszy "schronisko" to im sie czerwona lampka zaswieca i zaczynaja sie drzec...nie popieraja mnie wogole...są bardzo "anty"...ale ja mam swoje lata i robie co chce, bo to moje zycie...i ktos mnie kiedy z niego rozliczy, ale napewno nei oni juz:) Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ja tez mam swoje lata ale nioepozwalają mi na to fundusze, miejsce zamieszkania i samo mieszkanie- na dosc duzą rodzine w 2 pokojowym mieszkaniu to pies by był tylko utrapieniem- czekam do przyszlosci az sama sobie wszystko zarządze Quote
Moniskaa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Ja nazywam psiaki oryginalnie :evil_lol: taka moja rola xD Quote
Samturia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 moniska napisał(a):Ja nazywam psiaki oryginalnie :evil_lol: taka moja rola xD skoro oryginalnie-to może Adidas ub Nike? :lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Nike nazywa sie suczka mojej koleżanki. W sumie nawet niewiem czy to imie męskie czy żenskie xD Quote
Moniskaa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 podobają mi się te jego paski z boku (taka linia) ^^ Śmiech przy zdjęciu :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Bosko *___________* :loveu: ! Najlepsza ostatnia fota- widac ze sie z czegos usmiał xD Quote
Moniskaa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Pozwole sobie wkleić zdjęcia mojego byłego psiaka Nerona. Musieliśmy go oddać. Ale tesknie za nim bardzo... Teraz jest wielki i ma sie dobrze u swoich właścicieli. A to jego dzieciństwo: :evil_lol: Skayper uciekaj bo cię gonie!! :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Na tych zdjęciach jest poprostu ogromny... Czy on jest owczarkiem niemieckim? :cool3: Quote
Moniskaa Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Można tak powiedzieć :) Matke miał ONkę. Ale jak wyrósł to aż sie wziełam za głowe :-o. Szkoda że nie mam teraźniejszych zdjęć. Quote
Coffee&Nera Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Jakby ci sie udało skombinowac to pokaz :D:D A niemasz czegos jeszcze Skayperkowego :cool3:? Quote
Recommended Posts