Wilczocha Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Czy znajdę takiego weterynarza w Krakowie ? Quote
bou Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Jesli dr Ziembinski tam pracuje,to tak,to ta lecznica.(wiem od kuzynki,u niego wyleczyła psa z podobnym problemem jak u Ciebie.) Quote
Wilczocha Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 Jak zaglądam do personelu to nie ma tam takiego lekarza. Spróbuje poszukać dalej. A czy możesz zapytać kuzynki jakie dokładnie były objawy i co to było ? Quote
bou Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Tutaj teraz przyjmuje Gromady Grudziąż 43telefonu nie znam,ale poszukaj w necie - dr Bogusz Ziembinski.(pies nie jadł,albo jadł niechetnie,wymiotował,miał biegunki.Miał lamblie, ale i chorą trzustkę,choć wyniki enzymow na to nie wskazywały,poza tym był i jest uczulony na białko zwierzęce,dostaje specjalną karmę.Obecnie mieszka w Austrii,ma 14 lat,a to wszystko się działo 3-4 lata temu - teraz jest zdrowym,starszym panem.) Quote
Wilczocha Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 http://krakow.gabinet.eu/lekarz/bogusz-maria-ziembinski Mam nadzieje, że to jest to bo znalazłam na różnych stronach i wszędzie numery są inne. Quote
Recommended Posts