Jump to content
Dogomania

Przechlewko (O/Słupsk) 7.10.2007-krajowa psów myśliwskich

Recommended Posts

Posted

Krajowa Wystawa Psów Myśliwskich odbędzie się w dniu 07.10.2007 w Ośrodku Szkolenia Psów Myśliwskich w Przechlewku.
[b]Termin przyjmowania zgłoszeń upływa 15.09.2007.[/b]
Opłata za pierwszego psa + katalog: 80 PLN
Każdy następny: 70 PLN
Szczenięta: 30 PLN
Rasy Polskie, Weterany, Interchampiony zwolnione z opłat pod warunkiem wystawienia (bez katalogu)
---

Tyle ze strony odziałowej na dzis. Może wkrótce pojawi sie obsada.;).

• 2 weeks later...
  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Viz']Chcę pojechać, ale ani na głównej ani Słupska nie ma jeszcze info... :shake:[/QUOTE]

dodzwonić się również cieżko [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/img]

Posted

Również próbowałam. No pięknie... :angryy:
Mam nadzieję, że po wystawie słupskiej pojawi się wreszcie info na stronie. :roll: Bo mimo wszystko mam bardzo blisko i głupio byłoby się nie zjawić.

Posted

.... tez sie wybieram :)
dosc ze ciezko sie dowiedziec czy na sluspka wystawe przyjeto zgloszenie to jeszcze kurcze nic nie wiadomo o Przechlewku, wrr co za oddzial ?:roll:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='asia:)']Wiecie już coś? .[/QUOTE]

nie:(..Zastanawiam sie czy oni wiedza, ze maja ta wystawę [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/img]

Posted

[quote name='kerry']dziś będę w związku może czegoś się dowiem przynajmniej jaka bedzie obsada sędziowaska[/QUOTE]

czekam z niecierpliwością na info;)

Posted

[quote name='kerry']z tego wynika że jeszcze wszystko w proszku nie bardzo mozna się dowiedzieć kto sędziuje wiem tylko tyle że III gr H.Stępka albo M.Swietoń[/QUOTE]

mnie to samo powiedziano wczoraj przez telefon o obsadzie na wyżły brytyjskie (te same nazwiska) ;)

Posted

Ta sytuacja jest żenująca... termin zgłaszania psów mija za kilka dni, a tak naprawdę nie wiadomo kto i czy w ogóle KTOŚ będzie oceniał nasze psy...

Mam nadzieję, że obsada sędziowska wkrótce zostanie podana do wiadomości wystawców...

Drodzy Forumowicze, czy wystawa odbywa się na dworze, czy w pomieszczeniach? Proszę o info!

Pozdrawiam :)
P.