Nor(a) Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Krajowa Wystawa Psów Myśliwskich odbędzie się w dniu 07.10.2007 w Ośrodku Szkolenia Psów Myśliwskich w Przechlewku. [b]Termin przyjmowania zgłoszeń upływa 15.09.2007.[/b] Opłata za pierwszego psa + katalog: 80 PLN Każdy następny: 70 PLN Szczenięta: 30 PLN Rasy Polskie, Weterany, Interchampiony zwolnione z opłat pod warunkiem wystawienia (bez katalogu) --- Tyle ze strony odziałowej na dzis. Może wkrótce pojawi sie obsada.;). Quote
Viz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Chcę pojechać, ale ani na głównej ani Słupska nie ma jeszcze info... :shake: Quote
Nor(a) Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Viz']Chcę pojechać, ale ani na głównej ani Słupska nie ma jeszcze info... :shake:[/QUOTE] dodzwonić się również cieżko [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/img] Quote
Viz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Również próbowałam. No pięknie... :angryy: Mam nadzieję, że po wystawie słupskiej pojawi się wreszcie info na stronie. :roll: Bo mimo wszystko mam bardzo blisko i głupio byłoby się nie zjawić. Quote
jovanna Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 .... tez sie wybieram :) dosc ze ciezko sie dowiedziec czy na sluspka wystawe przyjeto zgloszenie to jeszcze kurcze nic nie wiadomo o Przechlewku, wrr co za oddzial ?:roll: Quote
Viz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Eh no nieciekawie... Będzie trzeba codziennie sprawdzać, bo jeszcze się okaże, że się termin ominęło. :shake: Quote
asia_i_bora Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Wiecie już coś? Na stronach oddziału cisza... Quote
Nor(a) Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='asia:)']Wiecie już coś? .[/QUOTE] nie:(..Zastanawiam sie czy oni wiedza, ze maja ta wystawę [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/img] Quote
Viz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Od kilku dni czekam na odpowiedź e-mail... :roll: Jeśli ją otrzymam to zaraz Wam napiszę. ;) Quote
nane Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Proponuje zadzwonić do nich w Piątek 17-19 :cool3:[/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Viz Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [url]http://www.zkslupsk.e-promo.pl/index.php?id=podstrony/wystawy[/url] No to mamy bogate info. Quote
kerry Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 dziś będę w związku może czegoś się dowiem przynajmniej jaka bedzie obsada sędziowaska Quote
Nor(a) Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='kerry']dziś będę w związku może czegoś się dowiem przynajmniej jaka bedzie obsada sędziowaska[/QUOTE] czekam z niecierpliwością na info;) Quote
Viz Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ja również. Zależy mi przede wszystkim na obsadzie sędziowskiej gr. IV... Bo nie wiem nadal czy jest sens zgłaszać... :roll: Quote
kerry Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 z tego wynika że jeszcze wszystko w proszku nie bardzo mozna się dowiedzieć kto sędziuje wiem tylko tyle że III gr H.Stępka albo M.Swietoń Quote
Nor(a) Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='kerry']z tego wynika że jeszcze wszystko w proszku nie bardzo mozna się dowiedzieć kto sędziuje wiem tylko tyle że III gr H.Stępka albo M.Swietoń[/QUOTE] mnie to samo powiedziano wczoraj przez telefon o obsadzie na wyżły brytyjskie (te same nazwiska) ;) Quote
vertragus Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Teriery będzie sędziować pani Świętoń- reszty nie wiem. Quote
pi_wei Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ta sytuacja jest żenująca... termin zgłaszania psów mija za kilka dni, a tak naprawdę nie wiadomo kto i czy w ogóle KTOŚ będzie oceniał nasze psy... Mam nadzieję, że obsada sędziowska wkrótce zostanie podana do wiadomości wystawców... Drodzy Forumowicze, czy wystawa odbywa się na dworze, czy w pomieszczeniach? Proszę o info! Pozdrawiam :) P. Quote
vertragus Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 wystawa odbywa sie na terenie osrodka szkolenia psów myśliwskiech- na leśnej polanie. Quote
pi_wei Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dzięki za info :) Czy wiadomo już coś w kwestii obsady sędziowskiej? Quote
bumerang Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 moze ktos wie - jaki sedzia 8 grupy ????? Quote
Kaja & Buster Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 a jaki 7 grupy? Viz jedziesz? właśnie wysłałam maila z pytaniem o obsadę sędziowską, pewnie nie jestem pierwsza, ale... czekam na odp. Quote
Recommended Posts