Marlena:) Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Sonia to cudowny szczeniorek-wygląda jak mix DONka...Ofiara nieodpowiedzialnego rozmnażania kundelków :roll: ..."Właścicielką" jest starsza,ciężko chora,samotnie mieszkająca kobieta-moja daleka "ciotka" :razz: ...Matką jest duży mix sznaucera z wilczarzem:roll: ...a tatusiem (a przynajmniej jednym z tatusiów:mad: ) mix ONka.... Sońka będzie duża...futerko średnio długie:roll: ...poprostu puchata kulka:loveu: Nie moze zostać tam,gdzie jest.Właścicielka chce,aby mała została,bo w przyszłości fajnie byłoby znowu mieć małe pieski:cool1: ...nie ma tak łatwo:lol: .. Sońka szuka więc nowego,wspaniałego domku:loveu: ...gdzie w przyszłości zostanie wysterylizowana:roll: ... Transport napewno uda się wykombinować ;) .... Sonia ma obecnie około 3 miesięcy-jest większa i bardziej kudłata niż na zdjęciach....zdjęcia są sprzed miesiąca:razz: .... Oto nasze cudo:loveu: : NOWE FOTKI:multi: (teraz napewno ktoś się skusi:eviltong: ) Prawda,że słodka???:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marlena:) Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 W górę maleńka-szukaj domku:multi: .... Quote
Ulka18 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Marlenko, moze napisz do Anashar, ktory zajmuje sie onkami. Warto by dac ta malenka na forum onkow. Quote
Marlena:) Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Dzięki Ulka-już piszę;) ...może komuś się spodoba :loveu: .... Quote
Marlena:) Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 No ja wiem,że bidulek w potrzebie dużo,ale Sońka nie może tak szybko spadać :placz: .... W górę słoneczko-po domek:multi: ... Quote
Ulka18 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Marlenko, dalam Beatce namiar na ten watek. Ktos z Krakowa szuka mlodej onki. Moze sie uda. Quote
Marlena:) Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Dzięki wielkie:loveu: -jeśli będzie trzeba postaram się o aktualne fotki ;) .. Mała jest naprawdę cud miód:loveu: ...tylko uszka chyba nie będą jej stać:razz: , bo są takie duże i kłapciate... Quote
Marlena:) Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 No słoneczko-w górę....może ktoś cie wypatrzy :cool3: ... Quote
Anashar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Wybaczcie, że dopiero teraz Wam linka wklejam ale jestem strasznie zagoniony http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/sonia2.html Quote
Ulka18 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Anashar, super, ze pamietales :multi: moze Soniusie ktos wypatrzy na owczarkach :kciuki: Quote
Marlena:) Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Właśnie:loveu: ......ona już tyle czeka :shake: ,a na dorosłe psy jest mniej chętnych..... Rośnie jak na drożdżach...dzisiaj wstawię nowe fotki;) ... Quote
agusiazet Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Marlenko, śliczne psie dziecko! Czy gdzieś ją ogłaszałaś? Quote
Marlena:) Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Ogłaszałam Agusiu...na zwierzęta.low , adopcje.org i chyba tyle (ahhhhh ta skleroza)...przydałoby się jeszcze allegro:razz: ,moze tam ją ktoś wypatrzy.Jest naprawdę super...rośnie jak na drozdzach...i dochodzę do wniosku,ze chyba nie będzie taka duża:p ...a uszyska ma wielkie,słodkie...i kłapaciate:lol: ...... Ostatnio zaczęła chodzić po gorzycach:-o ,a obecnie mieszka w centrum...koło krzyzówki :placz: ...masakra,jak ją coś rozjedzie,to normalnie nie przeżyję:shake: ... Ale straszny z niej łobuz...jeszcze nie widziałam tak rozbrykanego i chętnego do zabawy psa:loveu: ...idealny ideał poprostu:evil_lol: .... nooo może nie ideał,bo nie potrafi zachować czystości (nikt jej tego nie uczy,a opieka społeczna ciągle narzeka,ze muszą sprzątać po niej:razz: .....)... potrzebny domek,który ją tego nauczy:):):).... Quote
Marlena:) Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Psiak na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=226777951 Quote
Anashar Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Marlena - dopisz w tytule aukcji mix. owczarek niemiecki. Gwarantuje przynajmniej 3x więcej odwiedzin ;) Quote
DuDziaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Do gory psinko domek napewno sie znajdzie Quote
Paulina_mickey Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 co tu taka cisza?:-( Sonia w góre:multi: Quote
Anashar Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Marlenko - w allegro zmień tytuł! ta pauza przed słowem owczarek która do niego przylega blokuje wyszukiwanie. Jeśli wpiszesz owczarek to nie wyszukuje Soni dlatego ma tak mało odwiedzin! Zrób odstęp między pauzą ;) Quote
Marlena:) Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Tak-mała jest w Gorzycach... Anashar-dzięki wielkie...już poprawiam;) ... Jest szansa na domek:cool3: ,jutro idziemy z małą na rozmowę przedadopcyjną Mam nadzieję,że ludziska się zdecydują,bo to naprawdę super domek jest! Quote
Marlena:) Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Jest dla Soni super domek w Kolbuszowej...czy jakiś dogomaniak z tamtych okolic mógłby go sprawdzić??-PILNE!!!:roll: :roll: :roll: Quote
Recommended Posts