Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonia to cudowny szczeniorek-wygląda jak mix DONka...Ofiara nieodpowiedzialnego rozmnażania kundelków :roll: ..."Właścicielką" jest starsza,ciężko chora,samotnie mieszkająca kobieta-moja daleka "ciotka" :razz: ...Matką jest duży mix sznaucera z wilczarzem:roll: ...a tatusiem (a przynajmniej jednym z tatusiów:mad: ) mix ONka....

Sońka będzie duża...futerko średnio długie:roll: ...poprostu puchata kulka:loveu:
Nie moze zostać tam,gdzie jest.Właścicielka chce,aby mała została,bo w przyszłości fajnie byłoby znowu mieć małe pieski:cool1: ...nie ma tak łatwo:lol: ..

Sońka szuka więc nowego,wspaniałego domku:loveu: ...gdzie w przyszłości zostanie wysterylizowana:roll: ...

Transport napewno uda się wykombinować ;) ....

Sonia ma obecnie około 3 miesięcy-jest większa i bardziej kudłata niż na zdjęciach....zdjęcia są sprzed miesiąca:razz: ....

Oto nasze cudo:loveu: :

NOWE FOTKI:multi: (teraz napewno ktoś się skusi:eviltong: )

Prawda,że słodka???:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dzięki wielkie:loveu: -jeśli będzie trzeba postaram się o aktualne fotki ;) ..
Mała jest naprawdę cud miód:loveu: ...tylko uszka chyba nie będą jej stać:razz: , bo są takie duże i kłapciate...

Posted

Ogłaszałam Agusiu...na zwierzęta.low , adopcje.org i chyba tyle (ahhhhh ta skleroza)...przydałoby się jeszcze allegro:razz: ,moze tam ją ktoś wypatrzy.Jest naprawdę super...rośnie jak na drozdzach...i dochodzę do wniosku,ze chyba nie będzie taka duża:p ...a uszyska ma wielkie,słodkie...i kłapaciate:lol: ......
Ostatnio zaczęła chodzić po gorzycach:-o ,a obecnie mieszka w centrum...koło krzyzówki :placz: ...masakra,jak ją coś rozjedzie,to normalnie nie przeżyję:shake: ...
Ale straszny z niej łobuz...jeszcze nie widziałam tak rozbrykanego i chętnego do zabawy psa:loveu: ...idealny ideał poprostu:evil_lol: .... nooo może nie ideał,bo nie potrafi zachować czystości (nikt jej tego nie uczy,a opieka społeczna ciągle narzeka,ze muszą sprzątać po niej:razz: .....)... potrzebny domek,który ją tego nauczy:):):)....

Posted

Marlenko - w allegro zmień tytuł! ta pauza przed słowem owczarek która do niego przylega blokuje wyszukiwanie. Jeśli wpiszesz owczarek to nie wyszukuje Soni dlatego ma tak mało odwiedzin! Zrób odstęp między pauzą ;)

Posted

Tak-mała jest w Gorzycach...
Anashar-dzięki wielkie...już poprawiam;) ...
Jest szansa na domek:cool3: ,jutro idziemy z małą na rozmowę przedadopcyjną
Mam nadzieję,że ludziska się zdecydują,bo to naprawdę super domek jest!