agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Super:p:p:p Plis - wstawiaj większe;) normalnie ..choc z trudem musze sie z ta goopia zgodzic:diabloti: dawaj wieksze foty:p Quote
Akadna Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Rybka_39']Ach, och:loveu: :loveu: :p [quote name='Kati']Witam, ja dzisiaj tutaj pierwszy ras. :oops: ale wcześniej nie wiedziałam co tracę. :lol: no widzisz:roll: ale już jesteś:multi: :razz: [quote name='madzia i medor']Super:p:p:p Plis - wstawiaj większe;) Jeszcze większe? :-o [quote name='dealer'] 1.normalnie ..choc z trudem musze sie z ta goopia zgodzic:diabloti: 2.dawaj wieksze foty:p 1.:hmmmm: nie rozumiem:p 2.ok, ok.. Quote
Kiłi Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Werka po prostu dawaj pełen rozmiar a nie miniaturki:cool3: Mi to wystarczy:diabloti: Quote
Kiłi Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Werka'] :loveu: Spaduwa od moich psów:diabloti: Bo ci upomnienie wręcze:eviltong: :diabloti: (O ile moge:evil_lol: ) Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 DUŻE FOTY ... prosze po raz ostatni!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad: nie miniaturki- rzeczywisty rozmiar wstawiaj!!!!! :mad::mad::mad::mad: plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:modla::modla::modla::modla: podpisano: klockowa :multi: Quote
Kitka20 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Hej Werka widzę, że już Mangusa przejełaś:D:D A Tequili cieczka niedługo się skończy(mam nadzieje to już 19 dzień a psy kawalerzy dopiero teraz piszczą mi pod balkonem:mad:) to i ja pozbawie Kiłi Spota i Topsa:evil_lol: Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Kiłi']:eviltong: :diabloti: (O ile moge:evil_lol: ) Widzisz....NIE MOŻESZ:diabloti: :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']DUŻE FOTY ... prosze po raz ostatni!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad: nie miniaturki- rzeczywisty rozmiar wstawiaj!!!!! :mad::mad::mad::mad: plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:modla::modla::modla::modla: podpisano: klockowa :multi: Dobrze, wiem, wiem.. Myślałam że wstawiam duże... te sa 640x480 czy jakoś tak... [quote name='Kitka20']Hej Werka widzę, że już Mangusa przejełaś:D:D A Tequili cieczka niedługo się skończy(mam nadzieje to już 19 dzień a psy kawalerzy dopiero teraz piszczą mi pod balkonem:mad:) to i ja pozbawie Kiłi Spota i Topsa:evil_lol: Pomogę:diabloti: :loveu: [SIZE=3]DŻEM DOBRY KOFFANI:loveu: I MIŁEGO DZIONKA ŻYCEM:) Nie spać!!!! Wstawiac bo słonka szkoda;) Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Jeszcze śpicie?!... Może mi wyjaśnicie co to ma być?!: http://pl.youtube.com/watch?v=dlf6n7IzZYk No to normanlie obraża moje imię! I jeszcze ta serduchka czy jak jej tam nagrała płytę! :crazy: bosh.... Jak nagra drugą to ja wyjeżdżam z Polski i robię karierę na skale swiatowa..... Coś mnie trafia jak widze ten teledysk..... :zly7: :zly7: :zly7: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 nie denerwuj sie..zlosc pieknosci szkodzi:diabloti: Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']nie denerwuj sie..zlosc pieknosci szkodzi:diabloti: masz racje :evil_lol: Quote
Ania-shira Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Nie denerwuj się Dealer ma racje złośc piękności szkodzi :evil_lol: Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Jak już nie śpicie to macie fotke: Tak rozmiar może byc? Quote
bonita Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Świetne :diabloti::diabloti::diabloti:a jakie taneczne:multi::multi::multi::diabloti: Heloł, Ty co robisz duzo hałasu:evil_lol: Quote
bonita Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Werka']Jak już nie śpicie to macie fotke: Tak rozmiar może byc? Nie, za małe i za duże zarazem:evil_lol: Quote
bonita Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Z tego co widzę to pracujesz z imageshackiem? Quote
bonita Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Werka']na prośbę Bonitki:) dobrzie jeśt? :D O to chodzi, teraz widać jaki Vector duży:loveu: Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witam :) o jakim słonku Ty mówisz? u mnie pada od rana :shake: aż nie chce sie z łóżka wstawać, ale trzeba, bo na dogo trzeba zajrzeć :evil_lol: śliczny Vectorek, właśnie takie fotki jak ta ostatnia sie najlepiej ogląda :) Quote
Kiłi Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Werka']Jeszcze śpicie?!... Może mi wyjaśnicie co to ma być?!: http://pl.youtube.com/watch?v=dlf6n7IzZYk No to normanlie obraża moje imię! I jeszcze ta serduchka czy jak jej tam nagrała płytę! :crazy: bosh.... Jak nagra drugą to ja wyjeżdżam z Polski i robię karierę na skale swiatowa..... Coś mnie trafia jak widze ten teledysk..... :zly7: :zly7: :zly7: Buhahah dobre:lol: :lol: :diabloti: [quote name='Werka']Widzisz....NIE MOŻESZ:diabloti: :eviltong: Zakład?:diabloti: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Werka']Jak już nie śpicie to macie fotke: Tak rozmiar może byc? chodzi o to że jako powiększone po kliknięciu jest zaaaa duuuuuuże... wklejasz miniaturki a możesz wstawiac na forum rzeczywisty rozmiar- na pewno jest link obok- skopiuj jako duże zdjęcie, wtedy 640x480 wstawiasz [quote name='Werka']na prośbę Bonitki:) dobrzie jeśt? :D wysmienicie!!! o to chodziło... łobejrz o ile czytelniejsze :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :multi::multi::multi: witam ....o jakby było fajnie jakby były duże fotaski;) Quote
Kitka20 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hej Werka no i kaś polazła więcej fot proszę Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='agaciaaa']Witam :) o jakim słonku Ty mówisz? u mnie pada od rana :shake: aż nie chce sie z łóżka wstawać, ale trzeba, bo na dogo trzeba zajrzeć :evil_lol: śliczny Vectorek, właśnie takie fotki jak ta ostatnia sie najlepiej ogląda :) A u nas słoneczko świeci:multi: łod rana:razz: [quote name='Kiłi']Zakład?:diabloti: :stupid: [quote name='clockwork']wysmienicie!!! :loveu::loveu::loveu: cieszkam siexD [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: witam ....o jakby było fajnie jakby były duże fotaski;) następne już będą:D Dzięki Bonitko!!:loveu: EDIT: Kitka- jeszcze?! Quote
Recommended Posts