Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I kolejna ofiara człowieka czekająca na pomoc w schronisku.
Sunia ma ... około 6 at. Piękna, masywna, z doskonałą głową o cudownym charakterze, typowa przytulanka. Nie jest nadpobudliwa, nie rzuca się na kompanów niedoli z innych kojców. Patrzy błagalnie w oczy i tuli się do dłoni jak szczeniak. Sunia jest w schronie drugi tydzień, nikt sie nią nie interesuje, nie szuka.....
Sunia wygląda tak( ze względu na jej wylewność trudno mi było zrobić zdjęcia)

Sunia ma niestety prawdopodobnie problem ze spojówkami! Jej oczka są strasznie zaropiałe, dlatego czas działa na naszą nie korzyść...

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok, dopóki sakux nie zawetuje, będą Ją nazywać Bertą:p
Haker11-pytałaś salux o ogłoszenia? Może mogłybyśmy jakiś zrobić?:razz: Czy mogłabyś mi też podać link do wątku ogólnego?

Nie wiem-co z Pomorską Fundacją Rottka, przeglądałam zakładkę psy do adopcji i Berty tam nie widziałam.

Posted

Zapytam potem Salux co z ogłoszeniami ale ona terz jest zajęta bo wycignęła niufkę ze schronu i dzisiaj przekazuje ją EMIR!
Jak tylko sprwa się zakończy wszystkiego się dowiem...
Co do pomorskiej fundacji ja mogę do nich napisć i poprosić o umieszczenie Berty na ich stronie...
A wątku ogólnego jakoś nie mogę znaleść!:oops:

Posted

Ewusek napisał(a):
a może Helga ?
:razz:

Też ładnie:p Moja koleżanka miała rottkę Hildegardę i była bardzo obrażona( koleżanka, nie rottka)gdy ktoś próbował skracać imię np Hilda. Miało być groźnie. A Hildegarda, jak każda-kochana i dobrze wychowana rottka-była dużym, kochanym pluszakiem.

Haker11 gdzie będziesz 'dawać; ogłoszenia? Żebyśmy się nie zdublowały:razz:

Posted

[quote=Pat.rycja;6485243
Agata-a jak z umieszczeniem Berty na stronie rottka.pl? Salux uzupełniła już informacje?

Wysłałam całe info, które dostałam od salux i narazie czekam na odp!
Dobrnoc Drogim Paniom!

Posted

haker11 napisał(a):
Wysłałam całe info, które dostałam od salux i narazie czekam na odp!
Dobrnoc Drogim Paniom!

Dobranoc, a tak w ogóle to wydaje mi się, że nawet Berta chodzi później spać:eviltong:
Mam nadzieję, że Berta będzie na stronie rottki

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Żadnych odwiedzin u Bercika, wstyd:placz: :mad:

Wstyd mi!:oops: ale na swoje usprwaiedliwienie mam to że dopiero dotarłam do domu! Dziewczyny z forum rotka chyba biorą sprwy w swoje ręce!
Trzeba zacząć zbierać kase na hotel dla Bertoli!