Darianna Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 wow! To ja poproszę zdjęcie Vectry na grupie hodowlanej z baskami :) Quote
Alicja Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='Asiaczek']Mam troche foteczek z wystawy (z ringu i spoza niego) Rekinka:) Bardzo wdzięczny to obiekt dla fotografa, serio-serio:) No i jak gdzieś-kiedyś zobaczycie Vectrę prezentująca baska - to to będzie PRAWDA! Tak-tak, Vectra na dzisiejszej wystawie debiutowała w roli handlera basenji:) Zrobiła to wz dużym wdziękiem i nasza grupa hodowlana zajęła I MIEJSCE!!!!!!! Pzdr.[/QUOTE] wow...to ja poproszę fotę wstawić ;) Rekinio i tak jest nember łan ;) Quote
Unbelievable Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 zapomniałam że miałam do was iść :mdleje: ja dzisiaj byłam tak zakręcona że nic nie zrobiłam z tego co chciałam :evil_lol: a okazja była jedna na milion :placz: Quote
Vectra Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Stefa Rekin , jest najpiękniejsza i tak :) dziś że tak powiem , miałam inne zadania na wystawie , niżeli wystawianie ;) więc jak pisałam , jestem bardzo zadowolona . Stefa była nieprzygotowana , znudzona moim zakręceniem .. No basenji , rewelacja :) świetnie się to wystawia , cieszę się , że mogłam uczestniczyć w zwycięstwie Asiaczków :multi: zdjęcia pewno jakieś będą ... idę spać , spałam 2 godziny ... o 8:30 muszę być na wystawie , dekoracje pokończyć .. sędziowanie zapowiada nam się dłuuuuuuuugieeeee , ale nie wiem jak i co , czy ogólnie wystawie Marysię , bo tradycyjnie w dzień przed wystawą , mamy infekcje ucha :) mam stosunek seksualny do tej wystawy - pieniczę wsio , werdykt i wynik ... ja już jestem na urlopie myślami ;) Quote
Katerinas Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='Vectra']a w poniedziałek jadę , na zasłużony urlop :multi:[/QUOTE] Zazdroszczę .... sama już była raptem tydzień, też morze... I chce mi się jeszcze :roll: [quote name='Vectra']Do tego , o zgrozo , muszę 3 dni z rzędu , wstać o 7 :placz: [/QUOTE] ... o zgrozo :razz: Codziennie mi budzik dzwoni 5.45 :lol: Nie mogę się doczekać zdjęć :multi: Super z baenji. Quote
Hanna R. Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Prowadź się dobrze na tym urlopie . Nie nawiązuj łatwych znajomości , bo dzisiaj nie można nikomu wierzyć ... I pamiętaj, że faceci są przereklamowani :mdrmed: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Darianna']wow! To ja poproszę zdjęcie Vectry na grupie hodowlanej z baskami :)[/QUOTE] Powinny jakieś być... [quote name='Vectra']Stefa Rekin , jest najpiękniejsza i tak :) dziś że tak powiem , miałam inne zadania na wystawie , niżeli wystawianie ;) więc jak pisałam , jestem bardzo zadowolona . Stefa była nieprzygotowana , znudzona moim zakręceniem .. No basenji , rewelacja :) świetnie się to wystawia , cieszę się , że mogłam uczestniczyć w zwycięstwie Asiaczków :multi: zdjęcia pewno jakieś będą ... idę spać , spałam 2 godziny ... o 8:30 muszę być na wystawie , dekoracje pokończyć .. sędziowanie zapowiada nam się dłuuuuuuuugieeeee , ale nie wiem jak i co , czy ogólnie wystawie Marysię , bo tradycyjnie w dzień przed wystawą , mamy infekcje ucha :) mam stosunek seksualny do tej wystawy - pieniczę wsio , werdykt i wynik ... ja już jestem na urlopie myślami ;)[/QUOTE] E, nie kombinuj,tylko wystawiaj, działaj i od czasu do czasu pomysl o nas - walczymy dzisiaj w Chorzowie... My myslami jesteśmy z Wami:) No i te ropuszki... nieeeeeee, jestem strasznie ciekawa, co to z tego będzie:) [quote name='Hanna R.']Prowadź się dobrze na tym urlopie . Nie nawiązuj łatwych znajomości , bo dzisiaj nie można nikomu wierzyć ... I pamiętaj, że faceci są przereklamowani :mdrmed:[/QUOTE] Super zyczenia, szczególnie to ostatnie... Pzdr. Quote
Doginka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 To ja chociaż klasnę brawo za tę ocenę doskonałą:klacz: i życzę udanego wypoczynku urlopowiczko:lol: Quote
Vectra Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Na dzisiejszej Klubowej wystawie TTB Emila bez lokaty ;) Marysia 1/3 doskonała CWC :) i moja mała podopieczna wystawówka Furia , w klasie 4 suczek lokata 1 CWC :multi: mogę powiedzieć - pokonaliśmy - niepokonanych :diabloti: bilet na PKS mam , torba spakowana , teraz dorzucę resztę rzeczy mi potrzebnych i jutro o 7 rano jadę na wakacje :multi: Quote
malawaszka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 BRAWO :klacz: Marysia rządzi! noo i baw się dobrze Quote
Doginka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Super, gratulacje ogromniaste:klacz: I wypocznij porządnie;-) I trzymaj kciuki, żeby mój Raper przeżył:modla: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Vectra']Na dzisiejszej Klubowej wystawie TTB Emila bez lokaty ;) Marysia 1/3 doskonała CWC :) i moja mała podopieczna wystawówka Furia , w klasie 4 suczek lokata 1 CWC :multi: mogę powiedzieć - pokonaliśmy - niepokonanych :diabloti: bilet na PKS mam , torba spakowana , teraz dorzucę resztę rzeczy mi potrzebnych i jutro o 7 rano jadę na wakacje :multi:[/QUOTE] Uf, uf, uffff.... spuściłam trochę powietrza z tych kciuków... A nic nie napisałaś o sędziowaniu.... jak tam ropuszki...? Mam nadzieję, że jeszcze przed wyjazdem napiszesz parę słów...? Gratulacje:) Pzdr. Quote
Vectra Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Sędziowanie :hmmmm: nic nie mów , ropuszka z anglii , to taka iście flegmatyczka :mdleje: zgłoszonych było 61 staffików , sędziowanie zaczęło się o 10 , skoczyło o 17:30 :diabloti: Myślałam że tam zejdę na zawał , tak mniej więcej 10 minut oceniała psa :) opisy faktycznie długie , oglądała , macała , chodziła dookoła. Normalnie dramat , plus że pogoda była w miarę przyzwoita , nie padało i było nawet ciepło ... w przeciwnym razie bym się zawinęła do domu (mam blisko :diabloti: ) TZ w połowie , pojechał do domu , wybiegać ekipe która została .... bo przecież by im pęcherze popękały ;) Ja współczuje wsiem , co mieli do domu setki km .... jaki to luksus , że moje marzenie się spełniło i mam wystawę pod domem :evil_lol: Nie wiem o której to się skończyło , bo my po 18 wymiękliśmy z bisów , a jeszcze to tam trwało jak wyjeżdżaliśmy .... Przy ocenianiu , miały być rozdawane nominacje do najpiękniejszej głowy , ruchu , najlepszego handlera .... owszem ropuszka rozdawała psom , bo przy suczkach , stwierdziła , że jej się nie chce , to ją dekoncentruje , jest bez sensu etc ... więc na bisy o te łby , ruch i wystawianie , poszły tylko psy :) Wolę pana Grunta :) tego co nas wczoraj oceniał :) tam to szybko , dokładnie - miał do oceny tyle samo psów co ropuszka , z tym że kilku ras , więc zaczął o 10 , po 13 już nie pamiętał co oceniał Dodam , że Stefa Rekin , miała 3 lokatę i dostała złoty medal :diabloti: Dobrze że przy ringu przynajmniej wesoło , loża szyderców oczywiście obecna ... czyli mój TZ i kolega SBT :diabloti: chyba obaj na nikim , nie pozostawili suchej nitki .... ale tak nadawali , że nie było możliwości by odnitkowany tego nie słyszał .. :hmmmm: coś mi się wydaje , że ci dwaj panowie , nie powinni przebywać zbyt blisko siebie na wystawach :cooldevi: Fotek powinno trochę być , bo reporterów nie brakowało :) ale to już jak wrócę ... Jadę się wyspać , nie wiem na tydzień może 10 dni - no zobaczę jak mi się zechce wrócić .... pieski zostawiam w najlepszych rękach.Zasadniczo to bym mogla któreś wziąć , ale w domu to są luzem , TZ jest na miejscu więc wybiega , a tam gdzie jadę .. musiały by trochę siedzieć zapuszkowane .... a one klatek nie lubią :evilbat: i jaki to wypoczynek ;) z psami uperdliwcami ... Ale jak wrócę , pełna sił i entuzjazmu - zacznę nową zabawę - przygotowanie Stefy i Frania , do pary hodowlanej , oraz w trio z Marysią , do grupy :diabloti: Ale to pewno na 2011 rok się pokażą , temu że Rekin jest jeszcze taki dzieciuch kluskowaty .... żal mi teraz jej w dupe dawać z dietami i treningami wysiłkowymi , bo fajnie się cały czas rozwija .... więc potrenujemy , a na nowy sezon ją utatusiujemy , co by żylasta była. Emila wróci na ringi , po dzieciach - więc ma urlop co najmniej rok.Może zmądrzeje :hmmmm: nie mam zdrowia jej wystawiać , to jest kretyn szalony , emocjonuje się , biega , skacze , dostaje dygotek - ręce mam powyrywane .... No i fajniej wystawiać i promować własny przydomek :) Może się jakiś rudy popłuczyn wylegnie , to wtedy własnego powystawiam ..... Ale ten Emilkowy temperament , to taki właśnie Staffojsowy , aż mnie korci coraz bardziej by pojechać do tej holandii , zobaczeć na własne oczy , stado Emilki kuzynów w jej domu rodzinnym ... moje prosiaczki , przy tamtych , to grzeczne flegmatyki :diabloti: Marysia , to Marysia - wystawia się jak talala , to i sobie wygrywa .. ale z nią to na ringu jest bardzo miło i przyjemnie , bo ona jest dość spokojna ... poszalej , poskacze - wszystko w dobrym smaku , się nie umęczę ... ruda jest moim koszmarem wystawowym ..... na samą myśl , że mam ją wystawić , dostaje dreszczy :evil_lol: ale najśmieszniejsze było co innego .... jak Rafał pojechał do domu wybiegać towarzystwo , jak miał wracać , zobaczył wychodząc z domu , smutną minkę u Panicza Franciszka , no to go zabrał ze sobą .... panisko przyjechało ważne , dumne i blade , na przednim siedzeniu .. Jak wypadł z auta , oczywiście zarządził rozpierduchę dookoła siebie - po co psom kufy ? :diabloti: Franio chciał poskracać :evil_lol: on ma brzydki zwyczaj , wyuczony od Kano , łapać psy za głowę :) no więc jak wypadł z auta , dobiegł do mnie ... wzięłam za smycz , a wątrobiany kundelek , mnie poprowadził na ring - się chciał wystawić :evil_lol: dodam , że Franek nienawidzi wystaw .... ale chyba zatęsknił , być nr 1 :diabloti: trochę może żałuje że na dziś go nie zgłosiłam , ale on by tam padł z nudów na ringu .... dwa to ropuszka z lokiem , mogła by mu nie przypaść do gustu i przy szczegółowym macaniu , do opisu , by puścił kilka swoich min , wyrażających pogardę , zniesmaczenie , dąsy , wygiał by się w chińskie 44 i by było po wystawieniu go :evil_lol: w sumie , miałam poczekać do końca i zapytać ropuszkę co myśli o moim przystojnym paniczu ... ale nie było sensu czekać ... bo za długo trwało wsio .... no dobra teraz to już spadam serio Quote
Asiaczek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Noooo, relacja mi się podoba. Długa, treściwa, z nerwem:evil_lol:... Takie lubię:) Ciekawe, co organizatorzy mogli zrobic, aby przyspieszyc ocenę, nie obrazając zbytnio ropuszek...? A, i czy na innych ringach tez tak to wolno szło...? Bardzo żałuję, że nie mogłam byc przy nitkowaniu, eh... a u mnie w Chorzowie było tak sielankowo, miło, wesoło... Były Alicja, Tengusia, Basia i Safi, Panienkabubu, Kisses, MateUsz, Marchewkowy, Nitencja i sporo innych zaprzyjaźnionych osób... A jeden pan po BIS Weteranów, wracał z ringu z pieskiem na rękach i tak cudnie przeklinał sędziego:diabloti:... eh... nie będę cytowała, bo nie wypada... Ale obśmiać to się można było... A, tez bym chciała zobaczyc stado kuzynów Emilki ... pewnie bym się posikała ze śmiechu i upadła. A one by mi wlazły na głowe i zamęczyły na śmierć...;) Odpoczywaj po tych emocjach i melduj się po powrocie:) A TAM, GDZIE JEDZIESZ, to na pewno nie ma neta...? Serio-serio...? pzdr. Quote
Doginka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Poczytałam rewelacyjny raport z wystawy i trochę się odprężyłam:diabloti: Wypoczywaj Vectra i nabieraj sił na kolejne wystawy;-) Quote
Alicja Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [COLOR=Navy][B]no i pojechała .......................[/B][/COLOR] Quote
Doginka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Pojechała, ale wiem jedno - nie śpi tak długo jak w domku:lol: Quote
Iza. Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ale zazdroszcze Ci wyjazdu :mad: Odpocznij i za mnie :loveu::evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='malawaszka']hahahahha chyba byłam w szoku, że jade do stolycy bo tego nei pamiętam :roflt:[/QUOTE] i widzisz, do stolicy jechałaś, a w Pierdach wylądowałaś. Następnym razem patrz jaki kupujesz bilet :diabloti: [quote name='Vectra']nad morze :) i żeby nie było tam pomówień :diabloti: jadę SAMA , zupełnie SAMA - jadę odpocząć[/QUOTE] nie przyjmuję do wiadomości, gdyż umrę z zazdrości :placz: był to wiersz mojego autorstwa :stupid: Quote
Vectra Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Juhuhuhu z nad morza :diabloti: no dziś słoneczko wylazło , bo pogoda była płacząca ... no ale .. się wysypiam jak młody bóg :cooldevi: buziaczki , loffciaczki , papatusie :evilbat: nie wiem kiedy wrócę , bo tu jest strasznie fajnie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 a już myślałam, ze wyjazd się nie udał i wróciłaś do domu :loveu: Quote
Maga100 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='malawaszka']a już myślałam, ze wyjazd się nie udał i wróciłaś do domu :loveu:[/QUOTE] podpisano: zawsze życzliwa Waszka :loveu: a gdzie jesteś? dobij mnie :placz: ja to zazdroszczę ci tego, żeś SAMA. Już się widzę, jak cały dzień siedzę z książką... i widzę to dopiero na emeryturze :angryy: Quote
Doginka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Eeeeee tam, samotność jest niefajna, ja to bym chociaż stado kundli swoich zabrała:lol: Zazdroszczę Ci tego morza:roll: Quote
Alicja Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Vectra']Juhuhuhu z nad morza :diabloti: no dziś słoneczko wylazło , bo pogoda była płacząca ... no ale .. się wysypiam jak młody bóg :cooldevi: buziaczki , loffciaczki , papatusie :evilbat: nie wiem kiedy wrócę , bo tu jest strasznie fajnie :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]ja też chcę pojechać [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/heul.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/heul.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/heul.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/heul.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/heul.gif[/IMG][/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [B]Vectruniuniu[/B], mam Twoje fotki z Warszawy i nie chce mi się ich wstawiać... czekają na Ciebie. Na jakiego maila mam je wysłac? Pzdr. Quote
Recommended Posts