malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 noo tak się domyśliłam, że miało byc PO :diabloti: ale... jak Kuba bogu :roflt: Quote
Vectra Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 no przeklęte , bo jutro to jeszcze jakoś poleci , jest mało staffików .. a w niedzielę , jest sędzina z englanda i zgłoszonych jest 61 staffików :) Emila w swojej klasie ma 10 konkurentek :diabloti: Marysia dwie , ale za to Mania wchodzi jako ostatnia , więc sobie pomieszkamy parę ładnych godzin na wystawie :mdleje: Do tego , o zgrozo , muszę 3 dni z rzędu , wstać o 7 :placz: ale potem się wyśpię :multi: odpocznę od psów , od TZ , od telefonów , od ludzi , od wszystkiego .... i w zasadzie tym żyję już ..... na wystawę nie mam nic przygotowanego , łącznie z psami .. Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 co tam te Twoje psy na wystawę przygotować - łapa do smalcu i przejechać po futrze żeby się błyszczało :lol: nie mów o wakacjach już nic a nic! Quote
Alicja Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='malawaszka']noo tak się domyśliłam, że miało byc PO :diabloti: ale... jak Kuba bogu :roflt:[/QUOTE] Ty mi dziecka w to nie mieszaj :roll: Quote
Alicja Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Vectra']no przeklęte , bo jutro to jeszcze jakoś poleci , jest mało staffików .. a w niedzielę , jest sędzina z englanda i zgłoszonych jest 61 staffików :) Emila w swojej klasie ma 10 konkurentek :diabloti: Marysia dwie , ale za to Mania wchodzi jako ostatnia , więc sobie pomieszkamy parę ładnych godzin na wystawie :mdleje: Do tego , o zgrozo , muszę 3 dni z rzędu , wstać o 7 :placz: ale potem się wyśpię :multi: odpocznę od psów , od TZ , od telefonów , od ludzi , od wszystkiego .... i w zasadzie tym żyję już ..... na wystawę nie mam nic przygotowanego , łącznie z psami ..[/QUOTE] fajnie masz urozmaicenie ...wstaniesz przez 3 dni o 7 ...... wiesz jak docenisz potem sen ;) Quote
Vectra Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Przygotować , to w sensie potrenować ;) bo ja ich tam nie kąpie , nie smalcuje , Emile wąsów tylko pozbawiłam , bo ma taki gruby ohydny zarost ... wysoki połysk , mają naturalny :) Marysia ma trochę ryj rozbity , gdzie w michę zarwała nie wiem, , ale może sędzina nie zobaczy :hmmmm: w końcu ma 70 lat , więc wzrok już nie ten - oby :evil_lol: mnie się właśnie tak bardzo chce tych wakacji , że mi te wystawy lotto .... ogólnie żałuje że zgłosiłam ... bo tak już bym byla na wakacjach :) Quote
Vectra Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='Alicja']fajnie masz urozmaicenie ...wstaniesz przez 3 dni o 7 ...... wiesz jak docenisz potem sen ;)[/QUOTE] trzeciego dnia , o 7 to już będę jechać sobie w siną dal :) sen to ja zawsze doceniam , to jest podstawa mojej egzystencji :cooldevi: a jeszcze mam straszny dylemat , dostałam dziś tabex , co by palenie rzucić ... tylko jak porzucić najlepszego przyjaciela , zwanego nałóg nikotynowy , skoro jesteśmy ze sobą 18 lat :hmmmm: rozum mówi , by rzucić to w cholerę , ale kiedy ja serio lubie palić .... no i boję się , że mi zad zacznie puchnąć :evil_lol: a tak ładnie schudłam ostatnio :) Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 mów gdzie na te wakacje wybywasz czy tajemnica? :lol: qrde zagapiałam się na jakąś głupią reklame na której kazą liczyć ile widzę piłek - zależy po ilu piwkach :roflt: Quote
Vectra Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='malawaszka']mów gdzie na te wakacje wybywasz czy tajemnica? :lol: qrde zagapiałam się na jakąś głupią reklame na której kazą liczyć ile widzę piłek - zależy po ilu piwkach :roflt:[/QUOTE] nad morze :) i żeby nie było tam pomówień :diabloti: jadę SAMA , zupełnie SAMA - jadę odpocząć Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 na peeewno nie sama :roflt: hahahahaha Quote
Vectra Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='malawaszka']na peeewno nie sama :roflt: hahahahaha[/QUOTE] z moim drugim JA :diabloti: Quote
an1a Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dobry :diabloti: Z tabexem to Ci poradzę... ustaw sobie alarm, żeby go brać regularnie :evil_lol: ja już próbowałam i miałam niewypał, bo zawsze sobie o nim przypominałam jak już chciało mi się palić :roll: może e-papieros jak lubisz? Mnie palenie męczy.. biorezonans był najlepszym wyjściem, tylko mądra Ania sobie po 3 tygodniach zapaliła dla towarzystwa. Quote
Doginka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Palenie jak się chce, to się rzuci - wiem, bo rzuciłam z dnia na dzień;-) Zazdroszczę Ci Ewa wystaw i wakacji nad morzem:lol: Mi w tym roku nie było dane odpocząć:sad: Trzymam pazury za wystawki:thumbs: i życzę miłego wypoczynku z Twoim drugim Ja nad morzem;-) Quote
Vectra Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Moje drugie kochane JA , to moje odbicie lustrzane :diabloti: to tak dla wiadomości TWA :evil_lol: dzięki bardzo , na pewno odpocznę , oby pogoda jako taka była :) Ania , e-papieros leży i się kurzy , palenie polega na wdychaniu dymu i wydychania dymu .. a nie takie ciamciaramcia :evil_lol: ja lubię palić , to jest najgorsze ... pomyślę o rzuceniu , jak wrócę ;) tymczasem się pakuje dalej .... Quote
Doginka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Vectra']Moje drugie kochane JA , to moje odbicie lustrzane :diabloti: to tak dla wiadomości TWA :evil_lol:...[/QUOTE] Tępa nie jestem, domyśliłam się:lol:;-) Quote
Vectra Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 No dobra uprasowane ponownie , bo oczywiście , chwila nie uwagi i mi się prosiaki , w uprasowane ubrania , zapakowały do snu. :mad: Teraz prysznic i idę spać , by za 5 godzin wstać :placz: Quote
an1a Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Doginka']Palenie jak się chce, to się rzuci - wiem, bo rzuciłam z dnia na dzień;-)[/QUOTE] Zazdroszczę, ja prędzej czy później wymiękam :( Ewa odpocznij też za mnie, przynajmniej ze 2 dni :evil_lol: tymczasem wracam do nauki, bo egzamin za 6h, a ja w lesie :roll: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Mam nadzieję, że Was gdzieś wypatrzę na wystawie... A jak nie - miłego pobytu, odpocznij i rzuć te fajki:) Pzdr. Quote
Alicja Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [COLOR=Navy][B]i jak ??????[/B][/COLOR] Quote
Doginka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Vectra, bo jajo zniosę z niecierpliwości:diabloti: Quote
Vectra Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Rekin 3 ocena doskonała :) jestem zadowolona , bo ja stosunek mam olewczy i Stefa też spala na ringu ;) Quote
malawaszka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 No to jak zadowolona to najważniejsze, ale nie gratulujemy bo gratulujemy tylko zwycięzcom :evil_lol: Quote
dzasta Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='malawaszka']No to jak zadowolona to najważniejsze, ale nie gratulujemy bo gratulujemy tylko zwycięzcom :evil_lol:[/QUOTE] Nie nie nie gratuluję się tylko sobie ot taki nowy zwyczaik ;) Quote
Asiaczek Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Mam troche foteczek z wystawy (z ringu i spoza niego) Rekinka:) Bardzo wdzięczny to obiekt dla fotografa, serio-serio:) No i jak gdzieś-kiedyś zobaczycie Vectrę prezentująca baska - to to będzie PRAWDA! Tak-tak, Vectra na dzisiejszej wystawie debiutowała w roli handlera basenji:) Zrobiła to wz dużym wdziękiem i nasza grupa hodowlana zajęła I MIEJSCE!!!!!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts