Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no przeklęte , bo jutro to jeszcze jakoś poleci , jest mało staffików .. a w niedzielę , jest sędzina z englanda i zgłoszonych jest 61 staffików :) Emila w swojej klasie ma 10 konkurentek :diabloti: Marysia dwie , ale za to Mania wchodzi jako ostatnia , więc sobie pomieszkamy parę ładnych godzin na wystawie :mdleje:
Do tego , o zgrozo , muszę 3 dni z rzędu , wstać o 7 :placz: ale potem się wyśpię :multi: odpocznę od psów , od TZ , od telefonów , od ludzi , od wszystkiego .... i w zasadzie tym żyję już ..... na wystawę nie mam nic przygotowanego , łącznie z psami ..

Posted

[quote name='Vectra']no przeklęte , bo jutro to jeszcze jakoś poleci , jest mało staffików .. a w niedzielę , jest sędzina z englanda i zgłoszonych jest 61 staffików :) Emila w swojej klasie ma 10 konkurentek :diabloti: Marysia dwie , ale za to Mania wchodzi jako ostatnia , więc sobie pomieszkamy parę ładnych godzin na wystawie :mdleje:
Do tego , o zgrozo , muszę 3 dni z rzędu , wstać o 7 :placz: ale potem się wyśpię :multi: odpocznę od psów , od TZ , od telefonów , od ludzi , od wszystkiego .... i w zasadzie tym żyję już ..... na wystawę nie mam nic przygotowanego , łącznie z psami ..[/QUOTE]

fajnie masz urozmaicenie ...wstaniesz przez 3 dni o 7 ...... wiesz jak docenisz potem sen ;)

Posted

Przygotować , to w sensie potrenować ;) bo ja ich tam nie kąpie , nie smalcuje , Emile wąsów tylko pozbawiłam , bo ma taki gruby ohydny zarost ... wysoki połysk , mają naturalny :)
Marysia ma trochę ryj rozbity , gdzie w michę zarwała nie wiem, , ale może sędzina nie zobaczy :hmmmm: w końcu ma 70 lat , więc wzrok już nie ten - oby :evil_lol:

mnie się właśnie tak bardzo chce tych wakacji , że mi te wystawy lotto .... ogólnie żałuje że zgłosiłam ... bo tak już bym byla na wakacjach :)

Posted

[quote name='Alicja']fajnie masz urozmaicenie ...wstaniesz przez 3 dni o 7 ...... wiesz jak docenisz potem sen ;)[/QUOTE]
trzeciego dnia , o 7 to już będę jechać sobie w siną dal :)
sen to ja zawsze doceniam , to jest podstawa mojej egzystencji :cooldevi:

a jeszcze mam straszny dylemat , dostałam dziś tabex , co by palenie rzucić ... tylko jak porzucić najlepszego przyjaciela , zwanego nałóg nikotynowy , skoro jesteśmy ze sobą 18 lat :hmmmm: rozum mówi , by rzucić to w cholerę , ale kiedy ja serio lubie palić .... no i boję się , że mi zad zacznie puchnąć :evil_lol: a tak ładnie schudłam ostatnio :)

Posted

[quote name='malawaszka']mów gdzie na te wakacje wybywasz czy tajemnica? :lol:

qrde zagapiałam się na jakąś głupią reklame na której kazą liczyć ile widzę piłek - zależy po ilu piwkach :roflt:[/QUOTE]
nad morze :) i żeby nie było tam pomówień :diabloti: jadę SAMA , zupełnie SAMA - jadę odpocząć

Posted

Dobry :diabloti:
Z tabexem to Ci poradzę... ustaw sobie alarm, żeby go brać regularnie :evil_lol: ja już próbowałam i miałam niewypał, bo zawsze sobie o nim przypominałam jak już chciało mi się palić :roll: może e-papieros jak lubisz? Mnie palenie męczy.. biorezonans był najlepszym wyjściem, tylko mądra Ania sobie po 3 tygodniach zapaliła dla towarzystwa.

Posted

Palenie jak się chce, to się rzuci - wiem, bo rzuciłam z dnia na dzień;-)
Zazdroszczę Ci Ewa wystaw i wakacji nad morzem:lol: Mi w tym roku nie było dane odpocząć:sad:
Trzymam pazury za wystawki:thumbs: i życzę miłego wypoczynku z Twoim drugim Ja nad morzem;-)

Posted

Moje drugie kochane JA , to moje odbicie lustrzane :diabloti: to tak dla wiadomości TWA :evil_lol:

dzięki bardzo , na pewno odpocznę , oby pogoda jako taka była :)

Ania , e-papieros leży i się kurzy , palenie polega na wdychaniu dymu i wydychania dymu .. a nie takie ciamciaramcia :evil_lol:
ja lubię palić , to jest najgorsze ... pomyślę o rzuceniu , jak wrócę ;)

tymczasem się pakuje dalej ....

Posted

No dobra uprasowane ponownie , bo oczywiście , chwila nie uwagi i mi się prosiaki , w uprasowane ubrania , zapakowały do snu. :mad:

Teraz prysznic i idę spać , by za 5 godzin wstać :placz:

Posted

[quote name='Doginka']Palenie jak się chce, to się rzuci - wiem, bo rzuciłam z dnia na dzień;-)[/QUOTE]
Zazdroszczę, ja prędzej czy później wymiękam :(

Ewa odpocznij też za mnie, przynajmniej ze 2 dni :evil_lol: tymczasem wracam do nauki, bo egzamin za 6h, a ja w lesie :roll: :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']No to jak zadowolona to najważniejsze, ale nie gratulujemy bo gratulujemy tylko zwycięzcom :evil_lol:[/QUOTE]

Nie nie nie gratuluję się tylko sobie ot taki nowy zwyczaik ;)

Posted

Mam troche foteczek z wystawy (z ringu i spoza niego) Rekinka:) Bardzo wdzięczny to obiekt dla fotografa, serio-serio:)

No i jak gdzieś-kiedyś zobaczycie Vectrę prezentująca baska - to to będzie PRAWDA! Tak-tak, Vectra na dzisiejszej wystawie debiutowała w roli handlera basenji:) Zrobiła to wz dużym wdziękiem i nasza grupa hodowlana zajęła I MIEJSCE!!!!!!!

Pzdr.