NightQueen Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 łups :oops: przepraszam że zgrzeszyłam, odpokutuje to :diabloti: Quote
Iza. Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Alicja']uważaj ...to [COLOR=Red]ZAKAZANE SŁOWO [/COLOR]... mam karniaka za wymienianie imienia bóstwa nadaremnie :diabloti:[/QUOTE] Właśnie, właśnie Small, na dogo jest cenzura nie można rozmawiać o deer :( Quote
Alicja Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Iza.']Właśnie, właśnie Small, na dogo jest cenzura nie można rozmawiać o **** :([/QUOTE] bo dogo to prawie Indie :) ...w indiach mają święte rogate:roll: ...dogo też ma :roll: Quote
Iza. Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Alicja']bo dogo to prawie Indie :) ...w indiach mają święte rogate:roll: ...dogo też ma :roll:[/QUOTE] Ala, lepiej tego ująć nie mogłaś :loveu::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Kamcia , to przynajmniej starała się , być fajna ... że czasem jej nie wychodziło , bo ją fantazja ponosiła ... nie była gburowata , nie nudziła , nie skarżyła się , nie chodziła obdęta , dostarczała inspiracji w rozrywkach na dogo ... nie tupała nóżką , jak jej blogasek rozkręcałyśmy :evil_lol: pobiła rekord jako jedyna ... w jedną noc przyrosło jej w blogasku ponad 1000 postów :diabloti: ale nie że była wściekła czy coś , ona była dumna :diabloti: niemniej łezka się w oku kręci , że nie ma już takich wesołych dusz jak Kamcia ..... bo ja niecierpie gburów nadętych , których celem życiowym , jest marudzić , jęczeć i dobijać innych swoimi dąsami ..... skoro jak tu czytam nie można pisać o deer .... ja to skomentuje tak : deer -Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie :diabloti: Quote
Alicja Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [COLOR=Navy][B]ha ha ...ja pamiętam jak jechałyśmy pierwszy raz do Was do Warszawy pociagiem z Malawaszką i Clockwork , to przejeżdżając przez Skierniewice wypatrywałyśmy czy nam Kamcia nie zrobiła na stacji PKP komitetu powitalnego :roflt: [/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Jaki żal, że mnie wtedy na DGM nie było... Pzr. Quote
Vectra Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]ha ha ...ja pamiętam jak jechałyśmy pierwszy raz do Was do Warszawy pociagiem z Malawaszką i Clockwork , to przejeżdżając przez Skierniewice wypatrywałyśmy czy nam Kamcia nie zrobiła na stacji PKP komitetu powitalnego :roflt: [/B][/COLOR][/QUOTE] :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Jaki żal, że mnie wtedy na DGM nie było... Pzr.[/QUOTE] byłaś już , byłaś , patrząc na datę od kiedy tu jesteś :) Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]ha ha ...ja pamiętam jak jechałyśmy pierwszy raz do Was do Warszawy pociagiem z Malawaszką i Clockwork , to przejeżdżając przez Skierniewice wypatrywałyśmy czy nam Kamcia nie zrobiła na stacji PKP komitetu powitalnego :roflt: [/B][/COLOR][/QUOTE] hahahahha chyba byłam w szoku, że jade do stolycy bo tego nei pamiętam :roflt: Quote
Alicja Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='malawaszka']hahahahha chyba byłam w szoku, że jade do stolycy bo tego nei pamiętam :roflt:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] Ty wogóle byłas w szoku :roflt: ....bo pamiętam jak co 5 minut miałyśmy SMSa od Ciebie gdzie ten pociąg bo ty na stacji w DG czekasz ...a pociąg stał w Katosach i chyba na jakieś połaczenie czekałi wyjechałyśmy z opóźnieniem [/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Vectra, na Porodówce jest osoba,która kupiła rudego staffika i nawet wstawiła fotkę. Znasz tego siusiaka? pzdr. Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] Ty wogóle byłas w szoku :roflt: ....bo pamiętam jak co 5 minut miałyśmy SMSa od Ciebie gdzie ten pociąg bo ty na stacji w DG czekasz ...a pociąg stał w Katosach i chyba na jakieś połaczenie czekałi wyjechałyśmy z opóźnieniem [/B][/COLOR][/QUOTE] hahahha tego też nie pamiętam :splat: ależ musiałam przezywać podróż pociągiem :roflt: Quote
Alicja Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='malawaszka']hahahha tego też nie pamiętam :splat: ależ musiałam przezywać podróż pociągiem :roflt:[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: a pamiętasz jak miałyśmy problem z otwarciem drzwi pociągu na Warszawa Zachodni ?? Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 nie pamiętam hahaha :mdleje: ja pamiętam tylko 3 rzeczy - spotkanie z "cioteczkami" :roflt: w jakimś parku nazwy którego nie pamiętam, imprezkę u Vectry i imprezkę u Magi :grins: i to by było na tyle :lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='malawaszka']nie pamiętam hahaha :mdleje: ja pamiętam tylko 3 rzeczy - spotkanie z "cioteczkami" :roflt: w jakimś parku nazwy którego nie pamiętam, imprezkę u Vectry i imprezkę u Magi :grins: i to by było na tyle :lol:[/QUOTE] :roll::crazyeye:..............................to dużo ...bardzo dużo :roflt: :roflt: Quote
Katerinas Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Cześć [B]Vectra[/B]. Może jeszcze pamiętasz Katerinas mieszkającą od Ciebie rzut beretem ;) Próbowałam nadrobić zaległości w Twojej galerii. Ale to jest niemożliwe :crazyeye: Masz teraz duużooo psów ... wow! Quote
Vectra Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='Katerinas']Cześć [B]Vectra[/B]. Może jeszcze pamiętasz Katerinas mieszkającą od Ciebie rzut beretem ;) Próbowałam nadrobić zaległości w Twojej galerii. Ale to jest niemożliwe :crazyeye: Masz teraz duużooo psów ... wow![/QUOTE] witaj Katerinas , co mieszkasz rzut beretem :diabloti: psa to mam jednego :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Vectra']witaj Katerinas , co mieszkasz rzut beretem :diabloti: psa to mam jednego :diabloti:[/QUOTE] to tak jak ja :roflt: Quote
Vectra Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='malawaszka']to tak jak ja :roflt:[/QUOTE] dokładnie Wasiu , dokładnie tak :diabloti: Quote
Katerinas Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 tiiaaa.. ;) Muszę się wybrać do Ciebie na prześpiegi :diabloti: Quote
Vectra Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='Katerinas']tiiaaa.. ;) Muszę się wybrać do Ciebie na prześpiegi :diabloti:[/QUOTE] zapraszam , no zapraszam w końcu :) z tym że , po 25 września bo: - jutro wystawa krajowa , na której zabłyśnie Stefan Rekin 10 miesięczny ;) - w niedziele jest klubowa wystawa , na której pokaże się Emila i Marysia a w poniedziałek jadę , na zasłużony urlop :multi: i w zasadzie , to te wystawy mi są nie pod drodze :/ ale kciuki możecie trzymać :) wrócę po 20 jakoś może :evil_lol: właśnie się pakuje :evilbat: bo przez przeklęte wystawy , nie będę mieć czasu i siły uczynić to we właściwym czasie ... Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 no to trzymam :kckiuki: za powodzenie na tych przeklętych wystawach :lol: Quote
Alicja Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='malawaszka']no to trzymam [B]:kckiuki:[/B] za powodzenie na tych przeklętych wystawach :lol:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]też otrzymam ...ino ze ja standardowo wole trzymać :kciuki: :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]też [B][COLOR=Red]otrzymam[/COLOR][/B] ...ino ze ja standardowo wole trzymać :kciuki: :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] buuahahahahaha nabijaj się nabijaj z kaleki :roflt: Quote
Alicja Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='malawaszka']buuahahahahaha nabijaj się nabijaj z kaleki :roflt:[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: miało być POtrzymam :roflt: Quote
Recommended Posts