Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']uważaj ...to [COLOR=Red]ZAKAZANE SŁOWO [/COLOR]... mam karniaka za wymienianie imienia bóstwa nadaremnie :diabloti:[/QUOTE]

Właśnie, właśnie Small, na dogo jest cenzura nie można rozmawiać o deer :(

Posted

[quote name='Iza.']Właśnie, właśnie Small, na dogo jest cenzura nie można rozmawiać o **** :([/QUOTE]

bo dogo to prawie Indie :) ...w indiach mają święte rogate:roll: ...dogo też ma :roll:

Posted

[quote name='Alicja']bo dogo to prawie Indie :) ...w indiach mają święte rogate:roll: ...dogo też ma :roll:[/QUOTE]

Ala, lepiej tego ująć nie mogłaś :loveu::evil_lol:

Posted

Kamcia , to przynajmniej starała się , być fajna ... że czasem jej nie wychodziło , bo ją fantazja ponosiła ...
nie była gburowata , nie nudziła , nie skarżyła się , nie chodziła obdęta , dostarczała inspiracji w rozrywkach na dogo ... nie tupała nóżką , jak jej blogasek rozkręcałyśmy :evil_lol: pobiła rekord jako jedyna ... w jedną noc przyrosło jej w blogasku ponad 1000 postów :diabloti: ale nie że była wściekła czy coś , ona była dumna :diabloti:

niemniej łezka się w oku kręci , że nie ma już takich wesołych dusz jak Kamcia ..... bo ja niecierpie gburów nadętych , których celem życiowym , jest marudzić , jęczeć i dobijać innych swoimi dąsami .....

skoro jak tu czytam nie można pisać o deer .... ja to skomentuje tak :
deer -Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie :diabloti:

Posted

[COLOR=Navy][B]ha ha ...ja pamiętam jak jechałyśmy pierwszy raz do Was do Warszawy pociagiem z Malawaszką i Clockwork , to przejeżdżając przez Skierniewice wypatrywałyśmy czy nam Kamcia nie zrobiła na stacji PKP komitetu powitalnego :roflt: [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]ha ha ...ja pamiętam jak jechałyśmy pierwszy raz do Was do Warszawy pociagiem z Malawaszką i Clockwork , to przejeżdżając przez Skierniewice wypatrywałyśmy czy nam Kamcia nie zrobiła na stacji PKP komitetu powitalnego :roflt: [/B][/COLOR][/QUOTE]
:evil_lol:
[quote name='Asiaczek']Jaki żal, że mnie wtedy na DGM nie było...

Pzr.[/QUOTE]
byłaś już , byłaś , patrząc na datę od kiedy tu jesteś :)

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]ha ha ...ja pamiętam jak jechałyśmy pierwszy raz do Was do Warszawy pociagiem z Malawaszką i Clockwork , to przejeżdżając przez Skierniewice wypatrywałyśmy czy nam Kamcia nie zrobiła na stacji PKP komitetu powitalnego :roflt: [/B][/COLOR][/QUOTE]

hahahahha chyba byłam w szoku, że jade do stolycy bo tego nei pamiętam :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahha chyba byłam w szoku, że jade do stolycy bo tego nei pamiętam :roflt:[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
Ty wogóle byłas w szoku :roflt: ....bo pamiętam jak co 5 minut miałyśmy SMSa od Ciebie gdzie ten pociąg bo ty na stacji w DG czekasz ...a pociąg stał w Katosach i chyba na jakieś połaczenie czekałi wyjechałyśmy z opóźnieniem [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
Ty wogóle byłas w szoku :roflt: ....bo pamiętam jak co 5 minut miałyśmy SMSa od Ciebie gdzie ten pociąg bo ty na stacji w DG czekasz ...a pociąg stał w Katosach i chyba na jakieś połaczenie czekałi wyjechałyśmy z opóźnieniem [/B][/COLOR][/QUOTE]

hahahha tego też nie pamiętam :splat: ależ musiałam przezywać podróż pociągiem :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahha tego też nie pamiętam :splat: ależ musiałam przezywać podróż pociągiem :roflt:[/QUOTE]

:roflt: :roflt: :roflt:

a pamiętasz jak miałyśmy problem z otwarciem drzwi pociągu na Warszawa Zachodni ??

Posted

nie pamiętam hahaha :mdleje: ja pamiętam tylko 3 rzeczy - spotkanie z "cioteczkami" :roflt: w jakimś parku nazwy którego nie pamiętam, imprezkę u Vectry i imprezkę u Magi :grins: i to by było na tyle :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nie pamiętam hahaha :mdleje: ja pamiętam tylko 3 rzeczy - spotkanie z "cioteczkami" :roflt: w jakimś parku nazwy którego nie pamiętam, imprezkę u Vectry i imprezkę u Magi :grins: i to by było na tyle :lol:[/QUOTE]

:roll::crazyeye:..............................to dużo ...bardzo dużo :roflt: :roflt:

Posted

Cześć [B]Vectra[/B].
Może jeszcze pamiętasz Katerinas mieszkającą od Ciebie rzut beretem ;)
Próbowałam nadrobić zaległości w Twojej galerii. Ale to jest niemożliwe :crazyeye:
Masz teraz duużooo psów ... wow!

Posted

[quote name='Katerinas']Cześć [B]Vectra[/B].
Może jeszcze pamiętasz Katerinas mieszkającą od Ciebie rzut beretem ;)
Próbowałam nadrobić zaległości w Twojej galerii. Ale to jest niemożliwe :crazyeye:
Masz teraz duużooo psów ... wow![/QUOTE]
witaj Katerinas , co mieszkasz rzut beretem :diabloti: psa to mam jednego :diabloti:

Posted

[quote name='Katerinas']tiiaaa.. ;)
Muszę się wybrać do Ciebie na prześpiegi :diabloti:[/QUOTE]
zapraszam , no zapraszam w końcu :)

z tym że , po 25 września bo:
- jutro wystawa krajowa , na której zabłyśnie Stefan Rekin 10 miesięczny ;)
- w niedziele jest klubowa wystawa , na której pokaże się Emila i Marysia

a w poniedziałek jadę , na zasłużony urlop :multi: i w zasadzie , to te wystawy mi są nie pod drodze :/ ale kciuki możecie trzymać :) wrócę po 20 jakoś może :evil_lol:

właśnie się pakuje :evilbat: bo przez przeklęte wystawy , nie będę mieć czasu i siły uczynić to we właściwym czasie ...

Posted

[quote name='malawaszka']no to trzymam [B]:kckiuki:[/B] za powodzenie na tych przeklętych wystawach :lol:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]też otrzymam ...ino ze ja standardowo wole trzymać :kciuki: :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]też [B][COLOR=Red]otrzymam[/COLOR][/B] ...ino ze ja standardowo wole trzymać :kciuki: :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE]

buuahahahahaha nabijaj się nabijaj z kaleki :roflt: