Vectra Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='agaga21']rozumiem, że "staffikarze" juz o niej wiedzą :)[/QUOTE] no jasne , już dawno :) Quote
Maga100 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 wpadam tylko powiedzieć, że Tadzik chory, więc jestem na razie uziemiona, kurdwa mać. a czy jak będziesz się kontaktować z tą swoją kliniką mogłabyś przy okazji zapytać czy z jakimś wyprzedzeniem trzeba się zapisywać na wizytę? czy to będzie od razu usg? Tak przy okazji. Mam nadzieję, że pod koniec tygodnia, a najdalej na początku przyszłego, będę już mogła się ruszyć. Quote
Vectra Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='Maga100']wpadam tylko powiedzieć, że Tadzik chory, więc jestem na razie uziemiona, kurdwa mać. a czy jak będziesz się kontaktować z tą swoją kliniką mogłabyś przy okazji zapytać czy z jakimś wyprzedzeniem trzeba się zapisywać na wizytę? czy to będzie od razu usg? Tak przy okazji. Mam nadzieję, że pod koniec tygodnia, a najdalej na początku przyszłego, będę już mogła się ruszyć.[/QUOTE] tylko ja wyjeżdżam w przyszłym tygodniu , na jakiś tydzień z haczykiem :hmmmm: Quote
Maga100 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 o żesz, to musi być w takim razie czwartek lub piątek. zadzwonię po południu. Quote
SBT Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Vectra']tylko ja wyjeżdżam w przyszłym tygodniu , na jakiś tydzień z haczykiem :hmmmm:[/QUOTE] ...gdzie Cię znowu wiatry niosą????:mad: ...Ty nie potrafisz na doopie posiedzieć???? Quote
dzasta Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [CENTER][B]Ciociu Ewo a my jesteśmy już duże :)[/B] [/CENTER] [CENTER][IMG]http://i53.tinypic.com/2e0is80.jpg[/IMG] [B] P.S: Dziękujemy za zabawki :evil_lol::lol:[/B] [/CENTER] Quote
Vectra Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='SBT']...gdzie Cię znowu wiatry niosą????:mad: ...Ty nie potrafisz na doopie posiedzieć????[/QUOTE] owsiki mam :diabloti: [quote name='dzasta'][CENTER][B]Ciociu Ewo a my jesteśmy już duże :)[/B] [/CENTER] [B] P.S: Dziękujemy za zabawki :evil_lol::lol:[/B] [/CENTER][/QUOTE] o rany , a co to z wielkie kundelki ? :diabloti: Quote
dzasta Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wielgie to one dopiero będą Ciociu ;) Kundelki pozdrawiają Ciotkę Emiliau :D Quote
SBT Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Alicja']posłać Ci pratel na robale :diabloti:[/QUOTE] ...to podamy Vectrowi: [COLOR="red"][B]mebendazol, pyrantel lub piperazyna[/B][/COLOR]. :diabloti::cool3: Quote
Vectra Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 dziękuje za troskę i propozycje , jednak , znam lepsze sposoby na pozbycie się szwendacza :diabloti: Quote
Alicja Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='SBT']...to podamy Vectrowi: [COLOR="red"][B]mebendazol, pyrantel lub piperazyna[/B][/COLOR]. :diabloti::cool3:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] myślisz że wystarczy :hmmmm:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Vectra']dziękuje za troskę i propozycje , jednak , znam lepsze sposoby na pozbycie się szwendacza :diabloti:[/QUOTE] wsadza się czosnek :diabloti: Quote
Vectra Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='Alicja']wsadza się czosnek :diabloti:[/QUOTE] bez wsadzania mi tu tylko proszę :mad: :cooldevi: Quote
Darianna Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Alicjo, opanuj się, to nie przedszkole ;) Tu cenzura jest ;) Quote
Vectra Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='Darianna']Alicjo, opanuj się, to nie przedszkole ;) Tu cenzura jest ;)[/QUOTE] a znowu ktoś donosi ? :hmmmm: Quote
Alicja Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Darianna']Alicjo, opanuj się, to nie przedszkole ;) Tu cenzura jest ;)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]w przedszkolu NIC nie wsadzamy :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR] [COLOR=Navy][B]o dżisys ...a ja znów zabłysnęłam infantylizmem :roll:[/B][/COLOR] [quote name='Vectra']a znowu ktoś donosi ? :hmmmm:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]ja tam nic nie wiem ...ja mam tylko karniaka w zanadrzu :diabloti: więc nie mogę se użyć ;)[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 ja ostatnio , ogólnie nie wiem co tu się wyprawia :mad: gdzie te stare dobre czasy na dogo , jak było wesoło i żal bylo iść spać :( teraz to mnie się nawet tu nie chce wchodzić :) atmosfera jak na pogrzebie Quote
NightQueen Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 a to dlatego że zbanowali deer :diabloti: Quote
Vectra Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='NightQueen']a to dlatego że zbanowali deer :diabloti:[/QUOTE] zbanowali ? ojjjejj :) jak mi przykro :diabloti: Kamcia była fajniejsza , przynajmniej nie donosiła :cooldevi: Quote
Gonitwa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='NightQueen']a to dlatego że zbanowali deer :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Vectra'] Kamcia była fajniejsza , przynajmniej nie donosiła :cooldevi:[/QUOTE] hahah pamietam Kamcię, trymowanie i te sprawy :loveu: :evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 nie miałam okazji Kamci poznać :placz::placz::placz: ubolewam z tego powodu :-( Quote
Alicja Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='NightQueen']a to dlatego że zbanowali [COLOR=Red][B]****[/B][/COLOR] :diabloti:[/QUOTE] uważaj ...to [COLOR=Red]ZAKAZANE SŁOWO [/COLOR]... mam karniaka za wymienianie imienia bóstwa nadaremnie :diabloti: Quote
Alicja Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Vectra']zbanowali ? ojjjejj :) jak mi przykro :diabloti: Kamcia była fajniejsza , przynajmniej nie donosiła :cooldevi:[/QUOTE] Kamcia ze Skierniewic :loveu: i ten lans :roflt: i 1000 postów w blogasku przez noc :loveu: to byli zaje2biste czasy Quote
Recommended Posts