Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]masz rację :grins: jak szaleć to szaleć ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] ja zawsze mam racje :diabloti: tylko co z sędziami kobietami :hmmmm: :placz: Quote
malawaszka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Vectra']doopa za boba , za caciba co najwyżej kolano pokaże .... trzeba się szanować :diabloti:[/QUOTE] :roflt: hahahahaha - strach pomyśleć co za BIS :diabloti: Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='malawaszka']:roflt: hahahahaha - strach pomyśleć co za BIS :diabloti:[/QUOTE] tego jeszcze nie wiem , ale może się kiedy dowiem :evil_lol: Asiaczkowa powinna wiedzieć , ona często na bisach lokaty łapie :roflt: Quote
Alicja Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Vectra']ja zawsze mam racje :diabloti: tylko co z sędziami kobietami :hmmmm: :placz:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]no powiedzmy , że to mały problem :hmmmm: ale to też da się przeskoczyć ...jest opcja Rafałek może przejąć ringówke no chyba że Ty zmienisz opcję :hmmmm:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]no powiedzmy , że to mały problem :hmmmm: ale to też da się przeskoczyć ...jest opcja Rafałek może przejąć ringówke no chyba że Ty zmienisz opcję :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE] ale że co ? żeby życie miało smaczek ? :evil_lol: No w sumie , tak właśnie pomyślałam że Rafałek mógł by czasem coś wystawić , uwieść niewiastę , obiecać jej coś ... dalej , wyprawa do Białegostoku , miała nie jeden ukryty cel , program wycieczki , poza wyrwaniem CACIBA , oferował również spotkanie rodzinne :) bowiem w tym mieście mieszka siostra Marysi , rodzona siostra , tylko z poprzedniego miotu ... Buffy Bullinka Penn-Staff , w domu zwana Bafinką , Bawcią i wieloma zdrobnieniami .. [URL=http://img245.imageshack.us/i/p1050598.jpg/][IMG]http://img245.imageshack.us/img245/5900/p1050598.jpg[/IMG][/URL] Quote
Unbelievable Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Vectra']ja zawsze mam racje :diabloti: tylko co z sędziami kobietami :hmmmm: :placz:[/QUOTE] do kobiet się nie jeździ, bo "sędzia zły i się nie zna" :grins: ale spoko, ja też mam wesołe duszki nad uchem, które mi mówią, oczywiście nie bezpośrednio, że sobie nie poradzę z psem, że mi się nie uda, a im samym wydaje się, że psy mają super ;) a ja i tak zrobię co będę chciała :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Vectra']tego jeszcze nie wiem , ale może się kiedy dowiem :evil_lol: Asiaczkowa powinna wiedzieć , ona często na bisach lokaty łapie :roflt:[/QUOTE] No, u mnie to jest - tradycyjnie - łóżko... I nie ważne czy to kobitka czy płeć męska. A że od października ub.r. jestem bez muża - to i radość podwójna, prawda?;):evil_lol: A, czasami bywa i kopertka. Ale że ostatnio z finansami u mnie krucho - to ja wolę raczej łóżko. Podwójna przyjemność jest wtedy:diabloti:... Bo i tanio i przyjemnie...:diabloti: [quote name='Vectra']ale że co ? żeby życie miało smaczek ? :evil_lol: No w sumie , tak właśnie pomyślałam że Rafałek mógł by czasem coś wystawić , uwieść niewiastę , obiecać jej coś ... dalej , wyprawa do Białegostoku , miała nie jeden ukryty cel , program wycieczki , poza wyrwaniem CACIBA , oferował również spotkanie rodzinne :) bowiem w tym mieście mieszka siostra Marysi , rodzona siostra , tylko z poprzedniego miotu ... Buffy Bullinka Penn-Staff , w domu zwana Bafinką , Bawcią i wieloma zdrobnieniami .. [/QUOTE] Aaaaa, czyli miałam rację, że tak wyrywałas z wystawy. Pakowanie to było szast-prast... i juz Was nie było:) Miło było, tam u Bafinki? Pzdr. Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Ha Asiaczku i się wydało z tymi BISami , bo Ty jesteś samotna , to Ci łatwiej .... nie masz ogona za sobą , w osobie konkubenta , koleżanki z ukrytym celem , tudzież opłacanego bodyguarda , który udaje kolegę , a tak na prawdę to śledzi , do tego czasem uwodzi :evil_lol: zostaniesz moją najlepszą koleżanką ? :loveu: jestem skłonny wziąć nawet jakiegoś peta od ciebie , byle byś mnie tylko przygarnęła :loveu: Nie byliśmy u Buffy , jej właściciele byli na wystawie mimo iż mieliśmy zaproszenie , to musiałam odmówić , gdyż czas nam się kurczył jaki dał mi mój konkubent dodam , że na wystawie byłam z obcym ciałem męskim i co by ludzie powiedzieli , że ja z takim obcym się kręcę ... Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Hahaha, miałam napisac, że jakoś ten Pan, co to był z Toba, nie wyglądał mi na Pana R... Jak juz zdradziłam ci moja receptę na sukcesy - to niemam po co Ciebie przygarniać. Radź sobie sama! Nie ma tak lekko... pzdr. Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Hahaha, miałam napisac, że jakoś ten Pan, co to był z Toba, nie wyglądał mi na Pana R... Jak juz zdradziłam ci moja receptę na sukcesy - to niemam po co Ciebie przygarniać. Radź sobie sama! Nie ma tak lekko... pzdr.[/QUOTE] zraniłaś mnie dogłębnie :( pochlastam się szarym mydłem :( skocze z mostu :( nie był podobny :hmmmm: :evil_lol: ale na ten temat , też są pewne teorie , ale to jest w pakiecie , mogę śmiało rzec , że jest w tym ukryty cel :cooldevi: Quote
dzasta Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Vectra']ja tam i tak ci ani Frania ani Penna nie użyczę :diabloti:[/QUOTE] Dramat!!! Bosz tylko mały problemik ja będę mopa kryć i co teraz z tym fantem zrobić może naród pomoże buhahaha i przekona Cię hahaha Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='dzasta']Dramat!!! Bosz tylko mały problemik ja będę mopa kryć i co teraz z tym fantem zrobić może naród pomoże buhahaha i przekona Cię hahaha[/QUOTE] no nie wiem , nie wiem ... :diabloti: możesz za to popodrywać mojego padre , on babiarz , to ew ci wypożyczy jednego z foksików wiesz jaki to by był miot ? a jakie charrrrakterrrry :evilbat: Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Kundelek w rozmiarze 56 :diabloti: [U][URL="http://img832.imageshack.us/i/769p.jpg/"][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/1139/769p.jpg[/IMG][/URL] [/U] Quote
SBT Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ...ale Wy paskudy jesteście!!!:mad: ...i tak tanio dooopy chcecie oddać, doopa to za pierwszą lakatę, ale na BIS'ach!!!;) Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='SBT']...ale Wy paskudy jesteście!!!:mad: ...i tak tanio dooopy chcecie oddać, doopa to za pierwszą lakatę, ale na BIS'ach!!!;)[/QUOTE] a skąd wiesz :grins: ok , to ja będę wystawiać psy na grupach , Ty na bisach :diabloti: i już zaraz tam paskudy :obrazic: Quote
SBT Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Vectra']a skąd wiesz :grins: ok , to ja będę wystawiać psy na grupach , Ty na bisach :diabloti: i już zaraz tam paskudy :obrazic:[/QUOTE] ...ja to jeszcze za krótki jestem, ale moja HODOWLA i MOJE CHAMPIONY to nawet nieboszczyka z trumny potrafią wskrzesić!!!! ... i prawdom to jest!! :) Quote
Alicja Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='SBT']...ja to jeszcze za krótki jestem, ale moja HODOWLA i MOJE CHAMPIONY to nawet nieboszczyka z trumny potrafią wskrzesić!!!! ... i prawdom to jest!! :)[/QUOTE] wow :grins: ....a sędzia facet czy baba ;) :diabloti: Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='SBT']...ja to jeszcze za krótki jestem, ale moja HODOWLA i MOJE CHAMPIONY to nawet nieboszczyka z trumny potrafią wskrzesić!!!! ... i prawdom to jest!! :)[/QUOTE] mówisz o tych swoich long staffach ? [IMG]http://www.qtl.co.il/img/copy.png[/IMG][URL="http://www.google.com/search?q=prawd%C4%85%20to%20nie%20jest%20%21%21%21%20"][IMG]http://www.google.com/favicon.ico[/IMG][/URL][IMG]http://www.qtl.co.il/img/trans.png[/IMG] Quote
SBT Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Alicja']wow :grins: ....a sędzia facet czy baba ;) :diabloti:[/QUOTE] Facet tylko w nowych ciuszkach, i dlatego tak brylował!!:diabloti: Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='SBT']Facet tylko w nowych ciuszkach, i dlatego tak brylował!!:diabloti:[/QUOTE] połączymy znajomości , wymienimy garderoby i poszalejemy na ringach :grins: Quote
SBT Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Vectra']połączymy znajomości , wymienimy garderoby i poszalejemy na ringach :grins:[/QUOTE] ...no BAAAA... ...myślę że teraz musimy z sędziami się zaprzyjaźniać bo to są profity, a nie jakieś pospólstwo przy ringu!!! Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='SBT']...no BAAAA... ...myślę że teraz musimy z sędziami się zaprzyjaźniać bo to są profity, a nie jakieś pospólstwo przy ringu!!![/QUOTE] oki , Ty kobiety jako naj staffikowiec , ja facetów - nikt nie przyjedzie więcej na wystawę :evil_lol: możemy dołożyć darmowe przeloty od L i darmowe naprawy od R - tak w pakiecie :diabloti: Quote
Alicja Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='SBT']Facet tylko w nowych ciuszkach, i dlatego tak brylował!!:diabloti:[/QUOTE] musi atrakcyjny był ;) [quote name='Vectra']połączymy znajomości , wymienimy garderoby i poszalejemy na ringach :grins:[/QUOTE] tylko nie różowe stringi ;) Quote
SBT Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ja to se nowe gacie, czerwone na następną wystawę ubiorę i sto % daje że wygram z NAJLEPSZĄ HODOWLĄ!! Quote
Recommended Posts