Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teraz fota dla osób o mocnych nerwach :diabloti:

na zdjęciu
żona Frania , czyli mama Stefy Rekina , w roli psa myśliwskiego
nowo uprawniony myśliwy , z pozwoleniem na broń na ostrą amunicje - czyli Michał - mój wspólnik hodowlany
no i poszkodowany - DZIK

[URL=http://img824.imageshack.us/i/1008107.jpg/][IMG]http://img824.imageshack.us/img824/111/1008107.jpg[/IMG][/URL]

[IMG]http://www.qtl.co.il/img/copy.png[/IMG][URL="http://www.google.com/search?q=Uploaded%20with%20%5BURL=http://imageshack.us%5DImageShack.us%5B/URL%5D"][IMG]http://www.google.com/favicon.ico[/IMG][/URL][IMG]http://www.qtl.co.il/img/trans.png[/IMG]

Posted

[quote name='malawaszka']o masakra :( nie podoba mi się :shake:

a fryzurka fajna[/QUOTE]
fryzurka żadna , bo ja zapuszczam włoski - koror zmieniałam ;)

mi też się nie podoba ten "fach"

[quote name='Darianna']e tam, gorsze rzeczy na łowieckim widziałam ;) Jaka jest rola ukochanej Franczesko na takim polowaniu?[/QUOTE]
aportuje np kaczki :)

Posted

[quote name='Unbelievable']szczurzy w siódmym niebie by był :diabloti:[/QUOTE]
dawaj , Michał chętnie przygarnie :diabloti:
[quote name='Doginka']Effffa, kolorek zmieniłaś i do twarzy Ci w nim:loveu::crazyeye:
[URL]http://img801.imageshack.us/img801/4049/zdjcie0164.jpg[/URL]

Tylko uśmiechu tu brakuje:mad:[/QUOTE]
jeszcze nie posiadłam umiejętności , szczerzenia zębów do telefonu , gdy ten milczy :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']dawaj , Michał chętnie przygarnie :diabloti:[/QUOTE]
teraz, jak już mogę go od dziury odwołać nie mam takiej ochoty :evil_lol: ale za to mój wujek ma na sprzedaż szczeniaka z zapędami myśliwskimi :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']wróciliśmy z Torunia :diabloti:
Stefa 2/3 ocena doskonała :multi: - była najmłodsza w klasie
Marysia 1 CWC , BOS , BOB :diabloti:
sędzia prosto z Anglii przybyły , u niego wygrać to już coś ;)
więc pękam z dumy :) bo ja jechałam tylko by dowiedzieć się , do czego moje prosiaki są podobne .. a okazało się , że nawet wygrają :)
Stefa rekin , miała bardzo mocną stawkę , bo suczki starsze , lepiej uformowane .... tym bardziej cieszy ta 2 lokata
Marysia szła sama w klasie championów , no ale pobiła grupę porównawczą
cieszę się strasznie :) bo taka wygrana smakuje wyśmienicie
a i jeszcze wybiegałam z suczką którą tu dawałam fotki - 1 lokatę i CWC :) też pękam z dumy[/QUOTE]
Pękaj, pękaj!
Asiaczki tez gratulują, sorki, że tak późno. Ale my ciągle w rozjazdach.
A, musicie z dzastą wpaść zobaczyć prawie nowe mieszkanko;)

[quote name='Vectra']napiszę Wam opisy , to trzeba oprawić w ramki :)
Rekin Stefa
9 miesięczna , głęboka wydatna głowa , z silną kufą.Doskonale osadzone oczy i uszy , z prostym frontem , doskonałą linią górną i wysklepioną klatką piersiową , wydatna w ruchu .
Marysia
26 miesięczna , z proporcjonalną , mocną suczą głową - szeroką i głęboką , doskonała długość kufy , prawidłowy zgryz , bardzo dobra muskularna szyja , prawidłowo osadzone oczy i uszy , prosty front z doskonałą kośćcem , krótka suka , prawiidłowa linia górna i dolna , doskonale przedpiersie , umięśnione kończyny , super kondycja , w ruchu lepsza z przodu
muszę przyznać że zgadzam się z powyższym
sędzia świetny , super podejście do psów , potrafił dotrzeć do tych mniej śmiałych , nie robił nic na siłę .. ale oglądał , dotykał każdy centymetr psa ... jak ktoś miał problem z ustawieniem psa , pomagał , ustawiał po swojemu - dodam że ten sędzia to jeden z lepszych hendlerów ;)
Pewno znowu się naczekam , by trafić do tej klasy sędziego - serio jechałam po opis , oczywiście zawsze liczy się na kokosy :)
tym bardziej cieszę się z wyniku .[/QUOTE]
Się nie podniecaj, bo to TYLKO tłumaczenie:evil_lol: ...
No, dobra. Może większość opisów się zgadza...

Pzdr.

Posted

[quote name='Unbelievable']teraz, jak już mogę go od dziury odwołać nie mam takiej ochoty :evil_lol: ale za to mój wujek ma na sprzedaż szczeniaka z zapędami myśliwskimi :cool3:[/QUOTE]
już myśliwych w rodzinie wystarczy :diabloti:
[quote name='Asiaczek']Pękaj, pękaj!
Asiaczki tez gratulują, sorki, że tak późno. Ale my ciągle w rozjazdach.
A, musicie z dzastą wpaść zobaczyć prawie nowe mieszkanko;)

Się nie podniecaj, bo to TYLKO tłumaczenie:evil_lol: ...
No, dobra. Może większość opisów się zgadza...

Pzdr.[/QUOTE]
A dziękuje :cooldevi:
czyli powiadasz , że na parapetówę mamy wpaść ?
kusząca propozycja , warta rozważenia

Posted

Spieszę się pochwalić :diabloti: że dziś byliśmy na wystawie w Białymstoku :)
i tak Marysia 1 CWC , BOS , CACIB - rozpoczeła interchampiona :multi:
opis bajeczny , sędzia taki se ;)

Emila w opisie ma że wsio doskonałe , a ocenę bardzo dobrą :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Spieszę się pochwalić :diabloti: że dziś byliśmy na wystawie w Białymstoku :)

[B]Emila w opisie ma że wsio doskonałe , a ocenę bardzo dobrą [/B]:evil_lol:[/QUOTE]

[B][I]Uwielbiam takie opisy :diabloti:

masz jakieś foty z szoł?[/I][/B]

Posted

[I][B]ja bym Ciebie widziała raczej w ciemnych kolorkach :loveu::loveu:

co do dzika to i tak lepiej , że zastrzelony od razu ( mam nadzieję) niż najpierw zywcem rozszarpywany przez stado psów co dzieje się nie tak rzadko... :shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='Vectra']Spieszę się pochwalić :diabloti: że dziś byliśmy na wystawie w Białymstoku :)

Emila w opisie ma że wsio doskonałe , a ocenę bardzo dobrą :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]brawo laski :cool2:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Uwielbiam takie opisy :diabloti:

masz jakieś foty z szoł?[/I][/B][/QUOTE]
nie mam fot , może ktoś cyknął - aczkolwiek wątpię :)

[quote name='Rinuś'][I][B]ja bym Ciebie widziała raczej w ciemnych kolorkach :loveu::loveu:

co do dzika to i tak lepiej , że zastrzelony od razu ( mam nadzieję) niż najpierw zywcem rozszarpywany przez stado psów co dzieje się nie tak rzadko... :shake:[/B][/I][/QUOTE]
nie nie , Michał jest myśliwym nie kłusownikiem , dzik zarwał jedną kulką
[quote name='wejherstaff']Gratulacje dla mojej ukochanej Marysi :multi::multi::multi: :buzi:[/QUOTE]
dziękuje :buzi:
[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]brawo laski :cool2:[/B][/COLOR][/QUOTE]
plan wykonany , po ten cacib jechali my :diabloti:

[quote name='Talia']Gratki :) Sędzia chyba bardzo niezdecydowany.[/QUOTE]
no taki , mało przewidywalny , gburowaty i mało kontaktowy ... mimo wyniku , temu panu dziękujemy za współprace :cooldevi:
teraz to my już poza granice , będziemy jeździć się pokazywać .... znaczy taki jest plan ;)

jeszcze dwie wystawy w warszawie i wakacje robimy

Posted

[quote name='Vectra']
A dziękuje :cooldevi:
czyli powiadasz , że na parapetówę mamy wpaść ?
kusząca propozycja , warta rozważenia[/QUOTE]
Koniecznie z czerwonym szampanem, aby było CZYM oblewać nowo pomalowane ściany:diabloti:...

Emila w opisie ma że wsio doskonałe , a ocenę bardzo dobrą :evil_lol:[/QUOTE]
Widziałam i Marysię i Emilkę. Żądnej nie pogłaskałam, chociaż Ruda lub Kaszanka (nie wiem, która) tryknęła mnie nosem i coś ode mnie chciała...:lol:

Takie numery, tylko owdrotnie, robi p.Waszkowski. Im bardziej opiernicza na ringu, tym ZAWSZE wyższa lokata:evil_lol: Może te sędzia to jakiś brat p. Waszkowskiego...?:p

[quote name='Vectra']nie mam fot , może ktoś cyknął - aczkolwiek wątpię :)
plan wykonany , po ten cacib jechali my :diabloti:
no taki , mało przewidywalny , gburowaty i mało kontaktowy ... mimo wyniku , temu panu dziękujemy za współprace :cooldevi:
teraz to my już poza granice , będziemy jeździć się pokazywać .... znaczy taki jest plan ;)
jeszcze dwie wystawy w warszawie i wakacje robimy[/QUOTE]
JA nie zdązyłam zrobić fotek. Vectruniunia tak szybko pakowała manatki, że podejrzewam, że juz gdzies była umówiona...

Do końca roku robicie wakacje...? Eeeee, po tak miło
rozpoczętym Interze, ja bym poszła za ciosem...

pzdr.