Maga100 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Maga , w planach było zawiezienie wilka do Pierd :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] wymieniłabym na Tadeusza :diabloti: Quote
Alicja Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Maga100']wymieniłabym na Tadeusza :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]no taaaa to już wiem skąd u Vectry pomysł sprzedaży Tadzia na Allegro ;)[/B][/COLOR] Quote
wejherstaff Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Alem siem nacztała :cool3: Fajnie że sunia już w swoim domku :D Quote
Alicja Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='wejherstaff']Alem siem nacztała :cool3: Fajnie że sunia już w swoim domku :D[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]oczu nie zmęczyłas ;) Vectra ...dawa rogala ;)[/B][/COLOR] Quote
Talia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Akcja szybka. Czy to przez Twojego władcę i zakaz wychodzenia z domu nie znasz sąsiednich psów? Quote
wejherstaff Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]oczu nie zmęczyłas ;) [/B][/COLOR][/QUOTE] No ba, nie mam siły na inne galeryjki :evil_lol: jutro nadrobię ;) Quote
Vectra Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 no oby wilk o nazwie Luna , nie wpadł na pomysł aby nas odwiedzać , bo wtedy serio zamieszka jako dywanik łazienkowy. Nie Tadzia na allegro , tylko Tadzio miał sprzedać Magę na allegro :diabloti: mam słiit humorek , bo jestem przewyspana , szczególnie że nie śpię 2 dobę i nie będzie mi to dane ... TZ mi tak leciutko podniósł ciśnionko :) ale to długa historia i muszę nieco ochłonąć :evil_lol: zaczęło się niewinnie , od tego że jestem ubezwłasnowolniona , brakiem samochodu :evilbat: a ja go ubezwłasnowolniam moimi psami - :niewiem: tego nie rozumiem - że niby kiedy ? i tak od słowa do słowa - ale bez rękoczynów :diabloti: a już prawie zasypiałam :( już miałam słodki sen na wyciągniecie ręki ... więc w ferworze szeptów , jednym ruchem rozłożyłam sobie moje wypasione polowe wyro , swoją drogą ciężko się tam zmieścić z 6 psami :mad: w sumie dało by się zasnąć , gdyby nie to , że R - zdenerwowany chyba był - zupełnie nie wiem czym ... przecież w ciszy poszłam spać do kuchni :hmmmm: wyszedł z domu - to by był pikuś ,ale gdy zamykałam oko w tej ciaśniocie , trzasnął furtką , że ułożone jako tako - na mnie , podemną , obok mnie prosiaki , wyrwały z hukiem na 4 łapy .... więc również stanęłam na moje piękne stópki , podreptałam cichutko na paluszkach za TZ i wyszeptałam czule - czemu tak trzaskasz tymi drzwiami kochanie ? co ludzie powiedzą [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/love.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/love.gif[/IMG] mój szept był coraz cichszy .... tak cichy , że psy same się do klatek pozamykały .... no i kto jest w tym domu bez serca ? R śpi , to ja nie mówię ... klikam se .. a nie mogę iść spać , bo o 5 jadę do Torunia na wystawę , a co ..i niech mi TZ kiedy powie , że do domu sprowadzam jakieś psy , przez które on nie może się wyspać ... bo to on przytargał wilka , to ja nie spałam bo wilk wył , to ja bladym świtem już szukałam domu wilka - nie znalazca i to ja nie będę spać najbliższą dobę , to ja będę wyglądać jak zombi .... i niech mi powie kiedy jeszcze , że przecież stoi tyle samochodów i mogę jeździć kiedy chce i z kim chce ... a jak faktycznie chce , to okazuje się że ten to , ten tamto - miszcz odwracania kota - normalnie go zbanuje nie chce mi się jechać na tą wystawę , ale skoro już pół dnia piekłam rogale , zamiast spać - no to pojadę tak właśnie zaczął się nasz dialog - zapytałam grzecznie , pechowo że fakt jak nigdy cicho - czy kluczyki są w stacyjce , bo chcę podjechać do weta ... bo trzeba było Stefie obciąć pazurki , temu zapytałam o te kluczyki , żeby sobie oszczędzić wojny z prośbą o potrzymanie Rekina , bo R robił jakieś wyliczenie - teraz nagle , jak prosiłam pół dnia , że jak wróci z pracy , to mi przytrzyma tego wyrwidupa .. no i na moje grzeczne pytanie , dowiedziałam że się pluje jadem ... skończyło się na zionięciu ogniem :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Już jest łikend, a w łikend miały być fotki :diabloti: Quote
Iza. Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Gonitwa']Już jest łikend, a w łikend miały być fotki :diabloti:[/QUOTE] Toć Vectra do Torunia pojechała :cool3: Quote
Gonitwa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Iza.']Toć Vectra do Torunia pojechała :cool3:[/QUOTE] No wiem :( Quote
malawaszka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 mam nadzieję, że do tego Torunia pojechałaś się modlić i błagać Ojca Dyrektora o odpuszczenie grzechu niewdzięczności jakim się wykazałaś ostatniej doby w porozumiewaniu się z R?????? ojjj Ewa Ewa.... co się z Tobą porobiło? :shake: Quote
Alicja Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='malawaszka']mam nadzieję, że do tego Torunia pojechałaś się modlić i błagać Ojca Dyrektora o odpuszczenie grzechu niewdzięczności jakim się wykazałaś ostatniej doby w porozumiewaniu się z R?????? ojjj Ewa Ewa.... co się z Tobą porobiło? :shake:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]Vectra zamiast sie modlić to jej lanserka w głowie :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Doginka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Oj Ewcia, coś mi się zdaje, że ja ze swoim TZ jestem na podobnym etapie porozumienia:roflt: Z tą tylko różnicą, że u nas są ciche dni wprowadzone przeze mnie:lol: A poszło o łażenie w buciorach po świeżuteńko umytej podłodze:mad: Cholera jasna, dlaczego te ciołki męskie nie szanują ciężkiej pracy biednych małych kobietek:hmmmm: Czymam fffciukaski za Twoje szatanki;-):thumbs: Quote
Vectra Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 wróciliśmy z Torunia :diabloti: Stefa 2/3 ocena doskonała :multi: - była najmłodsza w klasie Marysia 1 CWC , BOS , BOB :diabloti: sędzia prosto z Anglii przybyły , u niego wygrać to już coś ;) więc pękam z dumy :) bo ja jechałam tylko by dowiedzieć się , do czego moje prosiaki są podobne .. a okazało się , że nawet wygrają :) Stefa rekin , miała bardzo mocną stawkę , bo suczki starsze , lepiej uformowane .... tym bardziej cieszy ta 2 lokata Marysia szła sama w klasie championów , no ale pobiła grupę porównawczą cieszę się strasznie :) bo taka wygrana smakuje wyśmienicie a i jeszcze wybiegałam z suczką którą tu dawałam fotki - 1 lokatę i CWC :) też pękam z dumy Quote
wejherstaff Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Gratulacje !!! [SIZE=7]Wielkie GRATULACJE :multi::multi:[/SIZE] Quote
Alicja Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]GRATKI PACHRUŚCIE :klacz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dzasta Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Gratulejszan dla Rekinka i Marianny !!! Również dla pewnego Pana i jego podopiecznych nie napiszę publicznie jak go nazywasz :D Quote
wejherstaff Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='dzasta'] nie napiszę publicznie jak go nazywasz :D[/QUOTE] to szepnij na uszko :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Dziękujemy :) a teraz jedziemy do słonecznego Rzeszowa , odwiedzić Penn-Staff Padew :diabloti: Quote
Talia Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Gratuluje. :) Żałuje, że nie wpadłam na wystawę :( Quote
Vectra Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='dzasta']Gratulejszan dla Rekinka i Marianny !!! Również dla pewnego Pana i jego podopiecznych nie napiszę publicznie jak go nazywasz :D[/QUOTE] a to ja używam wiele nazewnictw i lepiej niech zostaną w gronie wycieczki kaszubskiej , co by nie było pożywki dla tych mitozabawnych. [quote name='wejherstaff']to szepnij na uszko :evil_lol:[/QUOTE] ja ci szepnę , wiedz że szepty z pierwszej ręki są naj best :) Talia , a no żałuj , bo było świetnie , zabawnie i pycha żarcie :) Quote
Recommended Posts