malawaszka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Alicja']kurcze ...to kolejna smutna wiadomość z ostatnich dni o śmierci dogomaniaka .... :( [*][/QUOTE] jak to????? :( Quote
Alicja Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='malawaszka']jak to????? :([/QUOTE] niepojęte jak szybko odchodzą :( ....w piątek też jest pogrzeb Draczyn Quote
malawaszka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Alicja']niepojęte jak szybko odchodzą :( ....w piątek też jest pogrzeb Draczyn[/QUOTE] nie wiedziałam nic :( ['] Quote
Asiaczek Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Alicja']niepojęte jak szybko odchodzą :( ....w piątek też jest pogrzeb Draczyn[/QUOTE] Czy to jest osoba powiązana z hodowlą Draczyn...? Pzdr. Quote
Alicja Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Czy to jest osoba powiązana z hodowlą Draczyn...? Pzdr.[/QUOTE] tak Pani Krystyna , hodowczyni Quote
Asiaczek Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 O, masz... Nie znałam jej osobiście, ale kiedys hodowała sznaucery olbrzymy... ["] Pzdr. Quote
Doginka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Matko Vectra, właśnie prawie dostałam zawału. Oglądam sobie Twojego pająka-potttttfffffffora! i nie zauważyłam, że Gordon wlazł pod biurko. Nagle czuję, że coś łaskocze mnie w nogę - pierwsze skojarzenie pająk:crazyeye: Zaczęłam się drzeć jak goopia, a to tylko broda Gordoniastego:roflt: Ale serce mało mi z cycków nie wyskoczy:roflt::mad: Quote
Gioco Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Vectra'] smutno mi dziś jakoś .. przeczytałam wiadomość , że kolega maniak dogo , który zaglądał do mojego blogaska , odszedł z tego świata ... QTI [`][`][/QUOTE] Był stałym i wiernym czytelnikiem :-) Quote
Vectra Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 [quote name='Gioco']Był stałym i wiernym czytelnikiem :-)[/QUOTE] i pewnie pozostanie :) A my mamy nowych lokatorów , na działce .. pomijam żaby , ślimaki , muchy , komary .. w pakiecie są też krety , a bonusem JEŻE :diabloti: Dziś Franciszek , spotkał takiego właśnie kolczastego przybysza .... cudowna zabawka do obszczekiwania .... :evil_lol: ale spoko , jeż cały i zdrowy pojechał łopatą na kolonie , na działkę sąsiada .. tam ma co jeść , liści , drzew i bez przeszkodników w osobach kundli :evilbat: kilka dni temu , Ajda zlokalizowała ogromnego jeża , wielkości był .. no ja wiem .. zwinięty w kulkę - jak piłka do nogi ... Działkę mamy przekopaną w szerz i wzdłuż :mdleje: bo zarówno Ajda i Klamka , z uporem maniaka , szukają zwierzyny łownej ... musi TZ takiego grata przestawić , bo łon wrósł trochę w ziemię .. a obie psice , szaleją by dostać się pod to auto .. tak poczytałam o tych jeżach , mam nadzieję , że tam nie ma jakiś maluszków ... a w związku z tym, że jeżyki są pożyteczne ... zjadają szkodniki , do tego są pod ochroną .. no i to są takie nieszkodliwe , miłe i niekonfliktowe stworzaki ... to szkoda by tam umarły ewentualnie .. W niedzielę mamy szoła - startuje Emilek debilek , sierotka Marysia - więc kciuki się przydają , bo spora konkurencja ... u Emili chyba z 8 w klasie , a u Mani 7 .... Krasnal Franio i ludzik Stefan - zostają w domu ... bo wystawę mamy prawie koło domu :) a po wystawie , jadę sobie na urlop - kiedy wrócę ? :niewiem: :diabloti: ale najmarniej ok 20 lipca ... R zostaje z całym towarzystwem i dobytkiem sam - niech sobie radzi , zobaczy jaka to żadna robota z nimi w domu :evilbat: no i to tyle u nas Quote
Alicja Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 bonusik w postaci jeżykó :grins: sielana ...konkurencja dla Klamki ;) Znów wywczasy ...no no no Quote
Doginka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Gdzie się wystawiacie:hmmmm: Czyżby w Wawce:hmmmm: Może wpadnę jako widz i pocykam Wam fotki;-) - ale nie obiecuję na 100%:shake:;-) Quote
Vectra Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 [quote name='Alicja']bonusik w postaci jeżykó :grins: sielana ...konkurencja dla Klamki ;) Znów wywczasy ...no no no[/QUOTE] nie konkurencja, tylko nowy obiekt do polowań :evilbat: będę dzwonić :grins: [quote name='Doginka']Gdzie się wystawiacie:hmmmm: Czyżby w Wawce:hmmmm: Może wpadnę jako widz i pocykam Wam fotki;-) - ale nie obiecuję na 100%:shake:;-)[/QUOTE] no w wawce , w wawce ... staffiki idą w niedzielę o 12:05 ... fotki by się przydały ;) Quote
malawaszka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 kurcze u mnie też teraz jeże się zaczęły pojawiać - wczoraj jednego musiałam zakopać :( bo coś go zjadło - normalnie jakby ze środka wyjadło :shake: więc musiałam pochować biedaka bo psy już niuchały coby się wyperfumować... a jak czują, że żywe jeżyki chodziły koło domu to dostają *******ca - zwłaszcza Luna i Drops :shake: dzikie dziki dwa :roll: co one mają teraz jakieś gody czy co, że taka wzmożona aktywność? Quote
Alicja Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]To ja bede czekać na telefona ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Teraz są na świecie już małe jeżyki , temu taka ich aktywność :D a ciekawe , bo one jak psy .. 2 miesiące ciąży , potem rodzą się ślepaczki .. po 2 tygodniach otwierają oczka .. i mama ich uczy żyć na własny kolec :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [quote name='Vectra']Teraz są na świecie już małe jeżyki , temu taka ich aktywność :D a ciekawe , bo one jak psy .. 2 miesiące ciąży , potem rodzą się ślepaczki .. po 2 tygodniach otwierają oczka .. i mama ich uczy żyć na własny kolec :evil_lol:[/QUOTE] ale małe są przerozkoszne :loveu: Quote
Maga100 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='Vectra']i a po wystawie , jadę sobie na urlop - kiedy wrócę ? :niewiem: :diabloti: ale najmarniej ok 20 lipca ... R zostaje z całym towarzystwem i dobytkiem sam - niech sobie radzi , zobaczy jaka to żadna robota z nimi w domu :evilbat: [/QUOTE] ale czy ty razem będzie to PRAWDZIWY urlop? :p PS Tadzik mówi pierwsze świadome słowo. Brzmi ono DAJ :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='Maga100'] PS Tadzik mówi pierwsze świadome słowo. Brzmi ono DAJ :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]:klacz: dla Tadzika :grins:[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='Maga100'] PS Tadzik mówi pierwsze świadome słowo. Brzmi ono DAJ :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] hahaha i tak lepiej niż Iga bo u niej było DAĆ :lol: Quote
Vectra Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Oczywiście , że to najprawdziwszy prawdziwych urlopów :diabloti: bez moich krasnali .. ale może Stefe wezmę , bo TZ nie chce mi jej dać na wyjazd - zupełnie nie wiem czemu :hmmmm: Jak się uda , to może jakoś się tu wbije ... nie tęsknijcie , trzymajcie kciuki za wystawę , szczególnie by nam mózgów nie porozpuszczało ... Quote
Doginka Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ewcia, przykro mi, ale nie byłam dziś na wystawie:shake: Wczoraj dostałam udaru po staniu na słońcu. Dziś nie miałam siły wyjść na dwór:shake: Jedyny plus tego, to to, że mój TZ przyniósł mi śniadanko do łóżka:lol: Ale skoro jeszcze Was nie ma, to mniemam, że są sukcesy i nadal trzymam kciuki, bo być może jeszcze są finały;-) Quote
Alicja Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [COLOR=Navy][B]Vectra wyjechana wczoraj , a tam są ze śladowym internetem więc chyba po 20 Ewcia się pokaże [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts