Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja już nie śpię :diabloti: dawno nawet ...
zielone imperium jest ohydne .. nie podoba mi się ta gra ...

a ja Asiu lubię młodą kiszoną kapusię ... taką ino ino ukiszoną , tak samo jak ogórki małosolne ..... muszą być prawie że surowe .. najlepiej ukiszone na zewnątrz , a zielone w środku

Posted

[quote name='Vectra']a ja już nie śpię :diabloti: dawno nawet ...
zielone imperium jest ohydne .. nie podoba mi się ta gra ...
a ja Asiu lubię młodą kiszoną kapusię ... taką ino ino ukiszoną , tak samo jak ogórki małosolne ..... muszą być prawie że surowe .. najlepiej ukiszone na zewnątrz , a zielone w środku[/QUOTE]
No to tutaj akurat się różnimy. Małosolne musza też byc juz ukiszone, ale żeby jeszcze pachniały "małosolonowatością":)

Pzdr.

Posted

My ring 7 :) będziemy przed 10 :)

a ja chcę fasolkę szparagową , taką świeża , pierwszą , słodką i pachnącą ... a nie te pacie sracie mrożoną :cooldevi:
i czereśnie chcę , chcę chcę ....

Posted

[quote name='Asiaczek']... w ciązy jesteś...?

Pzdr.[/QUOTE]
od urodzenia :diabloti:
i to tak się zawsze kończy jak wejdę do domu na 5 minut ... muszę doo przelecieć i robi się pół godziny :evil_lol:

Posted

Normalka. Ja tak mam, jak otworzę komp, aby "tylko sprawdzic pocztę". A potem zaglądnę "tylko do siebie", potem "do zaprzyjaźnionych Galerii", potem do... potem do... potem do....

Pzdr.

Posted

[quote name='Doginka']I jeszcze bób - z bułeczką tartą przesmażoną na masełku:loveu:
DOBRANOC:hand:
Jak dam radę, to przyjdę pod ring 7;-)[/QUOTE]
Nieeeee, bobik sam, bez niczego, cieplutki. Jako pomoc przy czytaniu książki w sam raz:)

Pzdr.

Posted

O bober też , ze skórką ... ale taki jak jest mączysty , a nie obślizgły młody :diabloti:
czereśnie już są , tylko że tureckie - 20 zł/kg

Posted

Wróciliśmy z Płocka z szoła :)
Stefa - Najlepsze Szczenie w Rasie
Franio - Najlepszy Dorosły Pies
Marysia - Najlepsza Suka i BOB
Emilka 3 na 4 :)

Posted

[quote name='Vectra']Wróciliśmy z Płocka z szoła :)
Emilka 3 na 4 :)[/QUOTE]

Foty poka poka ;)

Gratki :)

Posted

Foty , to ma Doginka i Dzasta - ja to z ringu nie schodziłam :evil_lol:

ale temu sędziemu , to już podziękujemy i życzymy udanej emerytury , sędziowskiej głównie .. bo w sędziowaniu , to trzeba przeć do przodu , a nie sie cofać ...... to był bardzo mily pan jeszcze dwa lata temu ... a dziś zmieniam zdanie ....

Następny przystanek Świdnik :)

Posted

[quote name='Vectra']Następny przystanek Świdnik :)[/QUOTE]

Ten Świdnik, nasz Świdnik? :cool3: A Emil będzie? :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Wróciliśmy z Płocka z szoła :)
Emilka 3 na 4 :)[/QUOTE]

Gratulejszyn :multi:

już nie masz darmozjadów :evil_lol:

Posted

Również gratuluję :)

No niestety ta galeria jest doprawdy szatańska, bo nie dość, że siedząc tu i czytając zużywa się ogromne ilości czasu (ja się nie wypowiadam raczej, ale jestem na bieżąco :cool3:) to jeszcze się wynajduje takie głupoty jak farma w internecie i się zużywa jeszcze więcej tego czasu..

Posted

Ewcia gratulowałam Ci już w realu, ale powiem to jeszcze raz - GRATULACJE:klacz: SPISALIŚCIE SIĘ NA MEDAL (PUCHAR:lol:)[FONT=verdana][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_130_2.gif[/IMG][/B][/FONT][FONT=verdana][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_6.gif[/IMG]
Foty zapodam jutro, bo dziś nie mam już siły:shake: No, może po jednej malutkiej wkleję, tylko napisz czy maja być super wystawowe, czy dać Ci wszystkie jakie mam z Twoimi szatanami:lol::hmmmm:
[/B]
[/FONT]