Vectra Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 a ja już nie śpię :diabloti: dawno nawet ... zielone imperium jest ohydne .. nie podoba mi się ta gra ... a ja Asiu lubię młodą kiszoną kapusię ... taką ino ino ukiszoną , tak samo jak ogórki małosolne ..... muszą być prawie że surowe .. najlepiej ukiszone na zewnątrz , a zielone w środku Quote
Asiaczek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Vectra']a ja już nie śpię :diabloti: dawno nawet ... zielone imperium jest ohydne .. nie podoba mi się ta gra ... a ja Asiu lubię młodą kiszoną kapusię ... taką ino ino ukiszoną , tak samo jak ogórki małosolne ..... muszą być prawie że surowe .. najlepiej ukiszone na zewnątrz , a zielone w środku[/QUOTE] No to tutaj akurat się różnimy. Małosolne musza też byc juz ukiszone, ale żeby jeszcze pachniały "małosolonowatością":) Pzdr. Quote
Doginka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Mniam, małosolne, ale takie świeżo ukiszone, jeszcze nie do końca:sabber: [B][SIZE=3]Vectra mam ring nr. 4 Niedziela godz. 10;-)[/SIZE] [/B] Quote
Vectra Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 My ring 7 :) będziemy przed 10 :) a ja chcę fasolkę szparagową , taką świeża , pierwszą , słodką i pachnącą ... a nie te pacie sracie mrożoną :cooldevi: i czereśnie chcę , chcę chcę .... Quote
Vectra Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='Asiaczek']... w ciązy jesteś...? Pzdr.[/QUOTE] od urodzenia :diabloti: i to tak się zawsze kończy jak wejdę do domu na 5 minut ... muszę doo przelecieć i robi się pół godziny :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Normalka. Ja tak mam, jak otworzę komp, aby "tylko sprawdzic pocztę". A potem zaglądnę "tylko do siebie", potem "do zaprzyjaźnionych Galerii", potem do... potem do... potem do.... Pzdr. Quote
evel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Oj tak, czereśnieee :sabber: I ogóry małosolne tyż mniam :cool3: Quote
Doginka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 I jeszcze bób - z bułeczką tartą przesmażoną na masełku:loveu: DOBRANOC:hand: Jak dam radę, to przyjdę pod ring 7;-) Quote
Asiaczek Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Doginka']I jeszcze bób - z bułeczką tartą przesmażoną na masełku:loveu: DOBRANOC:hand: Jak dam radę, to przyjdę pod ring 7;-)[/QUOTE] Nieeeee, bobik sam, bez niczego, cieplutki. Jako pomoc przy czytaniu książki w sam raz:) Pzdr. Quote
Vectra Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 O bober też , ze skórką ... ale taki jak jest mączysty , a nie obślizgły młody :diabloti: czereśnie już są , tylko że tureckie - 20 zł/kg Quote
Vectra Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Wróciliśmy z Płocka z szoła :) Stefa - Najlepsze Szczenie w Rasie Franio - Najlepszy Dorosły Pies Marysia - Najlepsza Suka i BOB Emilka 3 na 4 :) Quote
Alicja Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [COLOR=Navy][B]:cool2: nie napisałam bo se notatke wywaliłam do śmieci :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Gonitwa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Vectra']Wróciliśmy z Płocka z szoła :) Stefa - Najlepsze Szczenie w Rasie Franio - Najlepszy Dorosły Pies Marysia - Najlepsza Suka i BOB Emilka 3 na 4 :)[/QUOTE] Foty poka poka ;) Gratki :) Quote
Vectra Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Foty , to ma Doginka i Dzasta - ja to z ringu nie schodziłam :evil_lol: ale temu sędziemu , to już podziękujemy i życzymy udanej emerytury , sędziowskiej głównie .. bo w sędziowaniu , to trzeba przeć do przodu , a nie sie cofać ...... to był bardzo mily pan jeszcze dwa lata temu ... a dziś zmieniam zdanie .... Następny przystanek Świdnik :) Quote
anetta Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 gratki!! Szalejecie. [img]http://macg.net/emoticons/win1.gif[/img] Quote
evel Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Vectra']Następny przystanek Świdnik :)[/QUOTE] Ten Świdnik, nasz Świdnik? :cool3: A Emil będzie? :loveu: Quote
malawaszka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 no narzekasz na sędziego przy takich wynikach?????? Gratki :klacz: Quote
Gonitwa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Kurcze, przez Was założyłam farmę, mój nick to Venka89 :P Quote
Alicja Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Gonitwa']Kurcze, przez Was założyłam farmę, mój nick to Venka89 :P[/QUOTE] :roflt: :roflt: Quote
NightQueen Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Vectra']Wróciliśmy z Płocka z szoła :) Stefa - Najlepsze Szczenie w Rasie Franio - Najlepszy Dorosły Pies Marysia - Najlepsza Suka i BOB Emilka 3 na 4 :)[/QUOTE] Gratulejszyn :multi: już nie masz darmozjadów :evil_lol: Quote
sugarr Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Również gratuluję :) No niestety ta galeria jest doprawdy szatańska, bo nie dość, że siedząc tu i czytając zużywa się ogromne ilości czasu (ja się nie wypowiadam raczej, ale jestem na bieżąco :cool3:) to jeszcze się wynajduje takie głupoty jak farma w internecie i się zużywa jeszcze więcej tego czasu.. Quote
Darianna Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Znalezione dziś w gazecie... [URL=http://img413.imageshack.us/my.php?image=img5415.jpg][IMG]http://img413.imageshack.us/img413/42/img5415.jpg[/IMG][/URL] Quote
Doginka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ewcia gratulowałam Ci już w realu, ale powiem to jeszcze raz - GRATULACJE:klacz: SPISALIŚCIE SIĘ NA MEDAL (PUCHAR:lol:)[FONT=verdana][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_130_2.gif[/IMG][/B][/FONT][FONT=verdana][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_6.gif[/IMG] Foty zapodam jutro, bo dziś nie mam już siły:shake: No, może po jednej malutkiej wkleję, tylko napisz czy maja być super wystawowe, czy dać Ci wszystkie jakie mam z Twoimi szatanami:lol::hmmmm: [/B] [/FONT] Quote
Recommended Posts