Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']No widzisz jakie to proste ... ;)

do wszystkich farmerów :multi: od jutra dają nam więcej miejsca :mdleje: to będzie armagedon , ta gra to jeden wielki błąd :evil_lol:[/QUOTE]

będzie się działo ;)

Posted

[quote name='*Monia*'] (dzielić na pół, bo jak zawsze przesadza) [/QUOTE]
teraz to Ty przesadzasz , bo oni nigdy nie przesadzają, zawsze są zadowoleni , uśmiechnięci , pomagają , lubią , kochają , są zwarci i gotowi - a to MY się czepiamy !!! :cooldevi:
[quote name='Alicja']będzie się działo ;)[/QUOTE]
Nooo , już doczekać się nie mogę .. rusza podobno od 12 :)

Posted

[quote name='Vectra']tak to czarne na fotach , to Lalka - uszy ma cięte , po tym najłatwiej poznać :)
rude - Emilka
prawa biała skarpeta - Franek , lewa skarpeta Stefa
małe kaszankowe bez bieli - Marysia ,
czarne z kośćmi na wierzchu i długimi uszami - Klementyna vel Egon[/QUOTE]
Jeszcze dobrze nie napisałaś, a ja juz połowy nie pamiętam:roflt:
[quote name='smallpati']i bardzo dobrze :p nie daj wyginąć kaszanką (om? jak się to odmienia? :evil_lol:)[/QUOTE]
chciałam sie wykazać znajomością gramatyki, a tu doopa - dziewczyny mnie ubiegły, a zwłaszcza Monia:lol:

Ale kaszankę z grilla to bym zjadła;-)

Posted

[quote name='Vectra']teraz to Ty przesadzasz , bo oni nigdy nie przesadzają, zawsze są zadowoleni , uśmiechnięci , pomagają , lubią , kochają , są zwarci i gotowi - a to MY się czepiamy !!! [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/cooldevil.gif[/IMG][/QUOTE]
My się czepiamy i przesadzamy ;). Jak sama dźwigam psie żarcie również przesadzam, że jest ciężkie bo przecież kobiety to tylko na wszystko narzekać potrafią i są marudne :roll:. Nas boleć nic nie może, bo przecież to oni są delikatni i ich boli zawsze dużo bardziej niż nas ;).

Mnie gry nie wciągają ani nie kręcą i nawet mi się nie chciało rejestrować na tej Waszej super gierce :cool3:

Posted

Mój jest nieszczęśliwy, bo ja nigdy nie zmywam naczyń i właśnie z fochem zmywa :diabloti:. Ja jestem od podłóg z powodu psa/psów a on od wyższych stref mieszkania :lol:.

Posted

[quote name='Vectra']no i tak trzymaj Asiu , bo ja też uwielbiam tri :) tylko w staffikach jest to kolor niepożądany :([/QUOTE]
Tak jest!
Mam nawet na oku ładnego tri, ale... mieszka we Włoszech.... A bliżej nic ciekawego nie znalazłam...

[quote name='*Monia*']Tak się kaszankowo zrobiło że aż zgłodniałam :lol:[/QUOTE]
Ja b.lubię kaszankę z cebulką...mniam, mniam...
A kiedys jadłam kaszankę pokrojoną w plasterki, na chlebku, świezym, takim wiejskim i było przepyszne:)

[quote name='Vectra']w Biedronce mają zajefajną kaszankę , pyszna że HOHO[/QUOTE]
Serio?

[quote name='Vectra']No tak oni zawsze mają gorzej , a my przesadzamy :evil_lol:[/QUOTE]
... i niektórzy musza się golić codziennie... nie wszyscy...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja b.lubię kaszankę z cebulką...mniam, mniam...
A kiedys jadłam kaszankę pokrojoną w plasterki, na chlebku, świezym, takim wiejskim i było przepyszne[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE]
Kaszanka smażona z cebulką.... Mniammmmm
Dzisiaj dostałam na śniadanie jajecznicę z cebulką, bo po kaszankę za daleko :8. A pies się musi zadowolić szpinakiem z podrobami na obiad :roll:

[quote name='Asiaczek']... i niektórzy musza się golić codziennie... nie wszyscy...[/QUOTE]
Mojego to chyba maszynka gryzie i się dziwi czego ja się czepiam :mad:

[quote name='Doginka']Taaaaaa, i ONI jeszcze są zawsze chorzy, a jak są zdrowi, to i tak są chorzy[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/roflmao.gif[/IMG][/QUOTE]
Chorób jest dużo, więc zawsze da się coś wynaleźć :evil_lol:.
A jakimi są znawcami sprzętów domowych - my się przecież nimi posługiwać nie umiemy :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Polecam krupnioka w folii pieczonego na grillu z kiszona świeżą kapustką [/B][/COLOR][/QUOTE]

krupniok? u nas to jest zupa, więc jak ty to chcesz wsadzić do folii i na grilla? :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']krupniok? u nas to jest zupa, więc jak ty to chcesz wsadzić do folii i na grilla? :diabloti:[/QUOTE]
zupa się nazywa KRUPNIK , a krupniok to taka jak kaszanka ino gruba :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']do wszystkich farmerów :multi: od jutra dają nam więcej miejsca :mdleje: to będzie armagedon , ta gra to jeden wielki błąd :evil_lol:[/QUOTE]

czekam i czekam i czekam na te nowe pola....podobno ma być o 14 :p
aha....i jeszcze wyczytałam, że do nowego pola potrzebni są sąsiedzi max 12, za każdego sąsiada pole, za każdy awans sąsiada dostajemy jakiegoś bonusa...bez sąsiadów musimy wykupić pole...nowa zasada przyznawania poziomów, nowe roślinki :p - nie wiem na ile to prawda, ale co tam ZRZESZAMY SIĘ FARMERZY :evil_lol:

edit: aha sąsiad musi być aktywny, aby utrzymać dodatkowe pole :roll:

Posted

[quote name='Cola'] ZRZESZAMY SIĘ FARMERZY :evil_lol:
[/QUOTE]
noto będziemy dogosąsiadami , o ile zrobią kiedyś tą aktualizacje :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']właśnie robią...czemu czuję się jakbym miała dostać zegarek na komunię?[/QUOTE]
miałam jechać na zakupy , ale kurde wyjdę z domu , to mnie ominie to wielkie święto :evil_lol:
TZ nieśmiało chyba napiszę smsa , by sobie kupił zestaw w mc donaldzie, bo raczej obiadu to ja nie dam dziś rady zrobić hahaha

Posted

[quote name='Vectra']zupa się nazywa KRUPNIK , a krupniok to taka jak kaszanka ino gruba :diabloti:[/QUOTE]
krupnik, krupniok to u nas to samo, z tym że krupniok to tak bardziej po wiejsku :D

dowiem się w końcu :mad: w jaką farmę gracie?

Posted

[quote name='smallpati']krupnik, krupniok to u nas to samo, z tym że krupniok to tak bardziej po wiejsku :D

dowiem się w końcu :mad: w jaką farmę gracie?[/QUOTE]
farmerama .....

Posted

też w to gram i właśnie się zdenerwowałam z tego powodu

[CODE]Please apologise as we are currently running maintenance work - please visit us again in a moment [/CODE]

:angryy::angryy: a mi tam zboże gnije :mad:

Jest jeszcze gra wolni farmerzy czy jakoś tak to leci, ale znacznie gorsza.

Posted

[quote name='smallpati']też w to gram i właśnie się zdenerwowałam z tego powodu

[CODE]Please apologise as we are currently running maintenance work - please visit us again in a moment [/CODE]

:angryy::angryy: a mi tam zboże gnije :mad:

Jest jeszcze gra wolni farmerzy czy jakoś tak to leci, ale znacznie gorsza.[/QUOTE]
bo trwa aktualizacja , będzie nowe pole :diabloti: jaki masz nick ? to może zostaniesz moją sąsiadką ? :evil_lol:
wolni farmerzy czy też zielone imperium - są do bani , ohydna grafika i takie tam ..... farmerama ma mase błędów , ale jest przynajmniej ładna , czytelna

Posted

ja mam dopiero 3 poziom, bo od 2 dni gram :roll:
NightQueen

gram jeszcze w to [URL]http://www.mondozoo.com/index.php[/URL]
człowiek na starość głupieje :evil_lol:

[QUOTE]a moje kury głodne [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/heul.gif[/IMG] zabrakło mi paszy i zanim wróciłam z miasteczka z zakupów to się zacięło[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/heul.gif[/IMG][/QUOTE]a ja mam pełno paszy, zbóż i kur :diabloti:

Posted

[quote name='agaga21']a moje kury głodne :placz: zabrakło mi paszy i zanim wróciłam z miasteczka z zakupów to się zacięło:placz:[/QUOTE]
ja dodaje sąsiadów i wywala :placz:

[quote name='smallpati']ja mam dopiero 3 poziom, bo od 2 dni gram :roll:
NightQueen

gram jeszcze w to [URL]http://www.mondozoo.com/index.php[/URL]
człowiek na starość głupieje :evil_lol:[/QUOTE]
już na zoo nie mam czasu :evil_lol:
farma jest boska , wciąga jak bagno ....

Posted

zoo też fajne, nie wymaga tyle czasu co farma, tam raz dziennie wystarczy wejść
właśnie mi się kozy rozmnożyły i pocisłam je na czarny rynek, zaraz mnie zamkną za to :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ja dodaje sąsiadów i wywala :placz:

[/QUOTE]
a o co chodzi z tymi sąsiadami?:crazyeye: można ich odwiedzać? ja poza miasteczkiem i swoją farmą nigdzie nie bywam!:placz::placz: